Кашчей написа:PFC Litex написа:Домусчиев преди секунди по БНТ, като гост в предаването на Димитър Цонев го каза точно с 10 просто думички, който го е разбрал, разбрал... смеем му се, но май той сложи в малкия си джоб всички джуджета, венцита и подобни
Може ли нещо накратко, защото не съм гледал?
Цонев го попита за българския футбол да каже нещо.
Домусчиев с простички думи каза, че след като правят реформи и промени то наистина да бъдат такива, а не отново да се играе в блата, съблекалните да са в спартански вид и т.н... това по лицензиране.
Запитан за ЦСКА отговори, че тези задължения винаги може да бъдат разсрочени за 10 години, това са по 2 милиона на година или за 15, това са по милион и половина. Да не забравяме, че се говори за клуб, като ЦСКА (визираше, че има начини да се генерират сериозни приходи)...
и ако даден бизнесмен не може да извади годишно около милион и половина да покрива задължения успоредно с издръжката той няма място в ЦСКА.
След, като той споделя, че всичко може да се разсрочи за дълъг период от време съм склонен да му вярвам.
Според мен стабилно сипа на джуджака, a аз чак днес разбрах, че му викали Тирион