ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 19:04

PFC Litex написа:Домусчиев преди секунди по БНТ, като гост в предаването на Димитър Цонев го каза точно с 10 просто думички, който го е разбрал, разбрал... смеем му се, но май той сложи в малкия си джоб всички джуджета, венцита и подобни

Може ли нещо накратко, защото не съм гледал?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2016 19:05

Teo написа:Да си ме видял да се отказвам от тоя вариант? Не.
За два варианта съм, един от които винаги си е бил оздравяването, но при определени условия спрямо кредиторите.

Ясно, важното е да има нещо с името ЦСКА. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:05

Evil23 написа:
1982 написа:
Evil23 написа: Какво разбирате всъщност под "грандиозно"? Камп Ноу, а може би Естадио Сантяго Бернабеу?
Хайде, по-сериозно! У нас за грандиозни се приемат новата трибуна на стадиона в Герена, както и трибуна Моци в Разград.

Не, бе, просто се скъсахте да веете това разкопаване на терена, човек наистина остава с впечатлението, че е нещо грандиозно, а не поредната кръпка на Армията ..... каквато всички са правили.

Медиите пишат, че не е сменявано тревното покритие от 25 години, така че...
А и аз лично не съм виждал отдавна такава промяна на терена.

При боклуците си спомням, че имаше козметичен ремонт, само, че те смениха само тревата, докато в момента се сменя и поливната система :idea:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 19:06

Tommi написа:
Evil23 написа:Колега, да не би да сте финансист? Защото ви написах да попитате адвокат.

Ако някой адвокат нарича всяка гаранция банкова, това е съвсем отделен въпрос. :)

Колега, банковата гаранция, си е банкова гаранция. Единият лев да е различен за адвоката и финансиста?
Да не би финансистите да казват на лева- лъв?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 19:07

Evil23 написа:Медиите пишат, че не е сменявано тревното покритие от 25 години, така че...
А и аз лично не съм виждал отдавна такава промяна на терена.

Ми пейките не бяха сменяни от 40 години сигурно, дай паметник да вдигнем на мутрата Илия Павлов ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юни 2016 19:07

Кашчей написа:
Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:
Много грешиш моито момче, а изводите ти са типични за провокатор и въпросаджия.
Един път от 3 години съм си сменил мнението и мнението ми едвали повече ще се промени.
@ Винаги съм бил за оздравяване, но оздравяване в което влизат брутално орязване на мераците на всички чакащи - най-вече визирам хората от чужбина.
А и друго, никой няма да те иронизира за Литекс. Това е!

Вчера не беше ли за преименуването на Етрополе? :lol:

Да си ме видял да се отказвам от тоя вариант? Не.
За два варианта съм, един от които винаги си е бил оздравяването, но при определено условия спрямо кредиторите.

Тео, ти си като Родоския колос-разкрачен между два варианта, та ще е интересно, ако се появи и трети, с кой крак ще стъпиш на него :lol:

С третия! :mrgreen: :mrgreen:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:08

Tommi написа:
За два варианта съм, един от които винаги си е бил оздравяването, но при определени условия спрямо кредиторите.

Ад-та не подкрепям, бат Томи, ако това питаш 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 19:11

Teo написа:
Tommi написа:

Ад-та не подкрепям, бат Томи, ако това питаш 8-)

Ми ПФК ЦСКА-София АД какво е , Тео-нали сега си за тях :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 юни 2016 19:11

Кашчей написа:
PFC Litex написа:Домусчиев преди секунди по БНТ, като гост в предаването на Димитър Цонев го каза точно с 10 просто думички, който го е разбрал, разбрал... смеем му се, но май той сложи в малкия си джоб всички джуджета, венцита и подобни

Може ли нещо накратко, защото не съм гледал?

Цонев го попита за българския футбол да каже нещо.
Домусчиев с простички думи каза, че след като правят реформи и промени то наистина да бъдат такива, а не отново да се играе в блата, съблекалните да са в спартански вид и т.н... това по лицензиране.

Запитан за ЦСКА отговори, че тези задължения винаги може да бъдат разсрочени за 10 години, това са по 2 милиона на година или за 15, това са по милион и половина. Да не забравяме, че се говори за клуб, като ЦСКА (визираше, че има начини да се генерират сериозни приходи)... и ако даден бизнесмен не може да извади годишно около милион и половина да покрива задължения успоредно с издръжката той няма място в ЦСКА.

След, като той споделя, че всичко може да се разсрочи за дълъг период от време съм склонен да му вярвам.

Според мен стабилно сипа на джуджака, a аз чак днес разбрах, че му викали Тирион :lol:
Последна промяна от PFC Litex на 01 юни 2016 19:13, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2016 19:11

Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Дано оздравителния план бъде разумен и възможен за изпълнение,това е по-важно отколкото дали БФС ще съумее да възроди умрялата А група.Елита е там където е ЦСКА,непобедимите 11 го доказаха тази годна!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”