Синята управа обърка конците отвсякъде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Синята управа обърка конците отвсякъде

Мнениеот wilge » 31 май 2016 13:05

zdvera написа:От там идват всички проблеми. Така е било в много отбори до средата на 80-те на 20 век. Така са били и Барса и Байерн.
Тогава там се появяват Кройф и Ули Хьонес и променят всичко и сега виждаме къде са тези отбори.Толкова ли е трудно да се изкопира това което създали тези гиганти както на игрището така и извън него.И виждаме , че това което създали работи перфектно.Няма срамно да копираш от отбори като Байерн и Барса.

Нали това което са постигнали тези колоси е записано някъде и трябва да се прочете. Ти как виждаш тъпанарът с осмокласно образование с книга в ръка? Той не е чел когато е трябвало та сега ли! Ще продължава да съсипва отбора докато не го подгонят с камъни феновете. Но по-добре късно отколкото никога.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 май 2016 14:04

Синята управа нищо не е объркала. На собствениците въобще не им пука за Левски. Това се доказа в последните мачове.
Те окупираха Левски, за да си правят далаверите и, за да владеят феновете.
Така че, всъщност доста добре се справят.

vezna
Контакти:

Мнениеот vezna » 31 май 2016 14:12

bluesupport написа:На Левски и като на цяло на България проблемът е само един и той е собствеността. Икономиката, до колкото я има е в ръцете на бивши червени "величия", техните наследници и руски мафиоти. Тези хора не градят! Не очаквайте от тях нещо полезно! Парите и властта са в техни ръце и те няма да ги дадат току така. Неслучайно в България нито една една институция не работи. Неслучайно и никой не иска да инвестира тук. Колкото до футбола, с тази собственост на българските клубове не очаквайте и в следващите 100 години нещо положително. Примери колкото искаш, като се започне с Левски и ЦСКА, и се стигне до Беласица. Достатъчно е да погледнем само няколко "големи" проекта в последните години. Т. нар. стадион "Варна". ТИМ просто прилапа под предлога, че ще строи стадион доста апетитни парцели, застрои ги и си ги продаде ( да ме поправят варненци, ако греша ). Стадион няма, няма да има и никога не е мислено да има! "Литекс" - за почти 20 години, едно единствено участие в Европа на пролет и няколко футболиста под средноевропейско ниво. Да не се надяват червените фенове, че ще направи нещо от техният отбор. Ако наистина имаше някакви идеи, щеше да ги реализира още в Литекс. Черноморец - същата схема, като във Варна. Локо Пловдив - очертава се същото, както във Варна и Бургас. Крушарски щял да прави стадион, ама видиш ли, ако общината му "помогнела" с едни дребни 150 дка! Колко му е! Славия и Локо София какво да ги коментираме. Всички видяхме как два велики клуба бяха напълно обезличени. Левски - две добри години, най-вече заради професионализма на Мъри, който от футболисти без пари сглоби отбор. Аа, да не забравя и новият сектор, но друг в близките десетина 5 години и повече няма да има, бъдете сигурни. Не е далеч времето, в което футболът ни ще стане полу-професионален, както е в Ирландия например.

Грешиш за стадиона. Не е прилапан и продаден, в момента се строи по план. Проектът е много сериозен. За първи път в България се строи стадион на такова ниво.

zdvera

Мнениеот zdvera » 31 май 2016 14:57

wilge написа:
zdvera написа:От там идват всички проблеми. Така е било в много отбори до средата на 80-те на 20 век. Така са били и Барса и Байерн.
Тогава там се появяват Кройф и Ули Хьонес и променят всичко и сега виждаме къде са тези отбори.Толкова ли е трудно да се изкопира това което създали тези гиганти както на игрището така и извън него.И виждаме , че това което създали работи перфектно.Няма срамно да копираш от отбори като Байерн и Барса.

Нали това което са постигнали тези колоси е записано някъде и трябва да се прочете. Ти как виждаш тъпанарът с осмокласно образование с книга в ръка? Той не е чел когато е трябвало та сега ли! Ще продължава да съсипва отбора докато не го подгонят с камъни феновете. Но по-добре късно отколкото никога.

И с четенето като с гоненето. По-добре късно отколкото никога. Тъпанара ако вземе и прочете някоя книжка може и да влезе в час ;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 31 май 2016 17:23

sin4ec написа:Ауууу, много велик бил този Сираков! Бравос! Той затова Чорни го острига гола глава, че е много дистарикат. Друго си е да ходиш на сафари, докато отборът ти отпада в ЕКТ. Друго си е като не си на Герена да плюеш по Левски под път и над път, да сееш интриги с подкрепата на няколко солташак журналистчета. Че пък и как можело някой левскар да каже и думичка против тази светиня...да паднем на колене и да му целуваме краката на тоя прошлек, а?

Наско настина отиде на сафари и отпаднахме в първия кръг. Ама какво стори предните две години. Четвъртфинал в УЕФА и групи на ШЛ. И то без парите на Лудогорец. Гледах мача с Тампере тук. Нямахме никакъв късмет и при други обстоятелства щяхме да бием поне с два гола разлика. Добре, отпаднахме, чорбата взеха титлата с кредити и фалираха. Но Наско и Мъри пак щяха да направят отбор и бяха почнали да го правят. Бразилците, Тасевски и пр. тяхно дело. Не случайно с трансферите на тези футболисти Левски беше добре финансово още няколко години. Е, после докараха Гарата, Карвальо,Грийн, Мюлдер и пр. Но първите двама не ги откри Гонзо, а ги купи от Коко динев който се оказа по добър мениджър от него. А и холандците едва ли Гонзо ги е довел, но е друга тема. ОК, сега Гонзо не ходи на сафари, но не се класираме в Европа. Сега се класирахме и вече ме хваща шубето дали няма да ни хвърлят някой здрав бой като този дето яде прословутия адмирал в Минск миналата година. Предпочитам Наско който ходи на сафари и едно отпадане като това от Тампере за двете предни години вместо Гонзо който не ходи никъде, но Левски отсъства от картат на футболна Европа. Синчец, ти когато Наско беше тук и марширувахме из Европа не се ли кефеше? И как толкова бързо ти и тези като тебе забравиха това време?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

zdvera

Мнениеот zdvera » 31 май 2016 19:44

Това че един път му се е получило на Наско не значи , че пак ще се получи. И все виждам купихме оня , купихме онзи. Никъде не виждам наложихме от школа този , онзи , трети , четвърти и т.н.
Замислете кога ще видим БГ футболисти които ще играят в ШЛ във водещи отбори и националният отбор ще се класира на ЕП и СП. Това няма да стане като се класираме в ЕКТ с чужденци.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 май 2016 21:22

СВОБОДЕН написа:
sin4ec написа:Ауууу, много велик бил този Сираков! Бравос! Той затова Чорни го острига гола глава, че е много дистарикат. Друго си е да ходиш на сафари, докато отборът ти отпада в ЕКТ. Друго си е като не си на Герена да плюеш по Левски под път и над път, да сееш интриги с подкрепата на няколко солташак журналистчета. Че пък и как можело някой левскар да каже и думичка против тази светиня...да паднем на колене и да му целуваме краката на тоя прошлек, а?

Наско настина отиде на сафари и отпаднахме в първия кръг. Ама какво стори предните две години. Четвъртфинал в УЕФА и групи на ШЛ. И то без парите на Лудогорец. Гледах мача с Тампере тук. Нямахме никакъв късмет и при други обстоятелства щяхме да бием поне с два гола разлика. Добре, отпаднахме, чорбата взеха титлата с кредити и фалираха. Но Наско и Мъри пак щяха да направят отбор и бяха почнали да го правят. Бразилците, Тасевски и пр. тяхно дело. Не случайно с трансферите на тези футболисти Левски беше добре финансово още няколко години. Е, после докараха Гарата, Карвальо,Грийн, Мюлдер и пр. Но първите двама не ги откри Гонзо, а ги купи от Коко динев който се оказа по добър мениджър от него. А и холандците едва ли Гонзо ги е довел, но е друга тема. ОК, сега Гонзо не ходи на сафари, но не се класираме в Европа. Сега се класирахме и вече ме хваща шубето дали няма да ни хвърлят някой здрав бой като този дето яде прословутия адмирал в Минск миналата година. Предпочитам Наско който ходи на сафари и едно отпадане като това от Тампере за двете предни години вместо Гонзо който не ходи никъде, но Левски отсъства от картат на футболна Европа. Синчец, ти когато Наско беше тук и марширувахме из Европа не се ли кефеше? И как толкова бързо ти и тези като тебе забравиха това време?

Ако едно връщане на Сираков ще върне успехите на Левски съм категорично за връщането му. Но не мисля.че дори и Сираков да се върне успехите ще се върнат. За съжаление не мисля ,че проблемите на Левски ще се решат със смяната на Гонзо със Сираков. За съжаление проблемите на Левски ,са както пише колегата синчец в липсата на стратегия. Приятно или не Левски(а и всеки един друг футболен клуб по света) е търговско дружество. В едно търговско дружество( а и в всякакъв колектив, тим или т.н.) се поставят една стратегия как ще се изкарат пари и на основата на тази стратегия се разпределят задачите в колектива. За съжалние според мен Левски е доста далеч този от този модел. Някой знае ли какъв е президента на Лудогорец(Ал.Александров)- капитан на кораб,на мен лично не ми е известно дали някога е играл организирано футбол, на професионално ниво не е играл. Но това не прави модела Лудогорец по-малко успешен(аз съм последния човек ,който може да се нарече фен на Лудогорец,но това не значи,че ако някой не прави нещо по-добре от нас не трябва да се учим от него). Като тук трябва да вметна,че ако някой си мисли ,че К.Домусчиев лично ръководи Лудогорец е доста далеч от истината. И преди него доста хора с пари се опитваха да правят пари от българския футбол, в повечето случаи си загубиха парите.
Но да се върнем към нашия двор-при нас май не ясно кой какво очаква ,и какво мисли да прави и откъде да дойдат пари.
Примерно ,ако Сираков е толкова успешен мениджър ,не кой знае каква тайна,че на практика от доста време Сираков работи в отбора на ГГ,някой да се сеща за някакви особени успехи на Литекс? Или пък от около 10 години е на много висока позиция в българския футбол и докъде е докарахме - до 4-та урна и при подрастващите е събитие когато вкарат гол. На мен нещо не ми прилича на еталон за добре свършена работа.

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 01 юни 2016 00:13

Камен Воденичаров

Наско Сираков може да говори каквото си иска за Левски. Той е легенда, плюс това знае какво е да си първи. Той не се примиряваше с второ или трето място, както е сега. Обичам Гонзо и Топчо, които също са донесли много радост, но в последно време нещо се обърка на Герена. Няма кой да поеме отговорност за неразбориите. Не може вечно да ги чакаме. Трима управители, двама отговорят за лодките, петима - за дъвките, и т.н. Левски няма правилен мениджмънт. На Сираков във вените му тече шампионска кръв. При него нямаше мрън-мрън. Нито като играч, нито като директор. Не ме интересува какво ще направят, но трябва да се върне шампионският дух. Когато Мъри и Наско говорят, трябва да се вслушваме в тях.
Чух, че Наско говори за ЦСКА. На Герена не трябва да се занимават с тях. Да си се радват чорбетата, но да не се мерим с ЦСКА.
Харесвах Стойчо Стоев в началото. Нека не забравяме това, че шефовете поставиха цел на Стоев и той я постигна - Лига Европа. И той обаче няма шампионски манталитет, въпреки че постигна добри резултати с Лудогорец. Обърква се, като това с Райо Валекано, после се извинява. Треньорът на Левски трябва да излезе след загуба и да каже - паднахме, но от утре продължаваме здраво да работим. Толкова. На терена играчите не играят със самочувствие. Пичове, вие сте в Левски! Може да загубят, но с високо вдигната глава. Да раздават шамари, а не да чукат на вратата и да питат: може ли да влезем.

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 01 юни 2016 00:14

Това не е моят Левски!

Проф. Божидар Димитров

Това не е Левски от моята младост и средна възраст. Това е един най-обикновен комерсиален отбор, който дори спекулира с името Левски и играе... какво играе, и аз не знам! За пари ли, за тото или нещо друго, не знам, не съм вътре в нещата. Но знам, че това не е моят Левски, въпреки че аз си оставам левскар, защото рано или късно всичко ще се оправи. Подобни неща са се случвали и с хора, и със самата България. Левски е символ на България, преминала през главоломни възходи и главоломни падения. В момента е във второто, но сме сигурни, че ще има възход и отново ще бъде онзи Левски, които всички левскари знаем.
Вярвам във възхода, защото такъв е човешкият живот, на една държава, на една фирма, на една нация, на един футболен отбор дори. Има периоди, както казах, на падения, но и на възходи. Левски не може да прави изключение. Освен това този клуб носи гордото име Левски.
На стадиона не съм стъпвал от години. Гледам мачовете по телевизията и от там си вадя заключенията.
Проблемът на Левски е в чипа, както беше казал Негово величество. Те нямат усещане, че играят в Левски, а в една фирма, в която се дават пари, ако загубиш един мач, или ако го спечелиш по предварително договорен сценарий.

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 01 юни 2016 00:18

Защо феновете са толкова тихи?

Омръзна ми да ходя с наведена глава след мач

Кирил Ивков

Всичко, което каза Наско Сираков в интервюто си, е напълно резонно. От 2009 г. насам отборът не е спечелил нищо и нищо хубаво не се е случило на Герена. Наско Сираков е легенда и е в правото си да критикува. Той е юноша на Левски, израснал е на Герена, преживял е много радости, а и мъка. Виждам, че не говори с имена, като изключим треньора, но всички знаем за кои хора става въпрос. Това определено е камък в градината на ръководството, треньорите и играчите. Наскоро интервю даде и Мъри Стоилов, който се изказа по подобен на Наско начин. Почти няма разлика в становищата им. Все пак те двамата са последните, донесли успех на Левски.
Наско говори за негативизма. Той се вижда всеки ден на стадиона. Малко са мачовете в последните 5-6 години, в които публиката ме е впечатлявала. Виждате колко зрители ходят на стадиона. Учудвам се обаче защо феновете са толкова тихи? Каква е причината? Дали пък те не свикнаха с това, което се случва в Левски през последните години. Пагубно е, ако публиката се е примирила. Левски беше отборът, който водеше дълги години в класацията за най-много фенове. Сега се срамуваме, че на домакинските мачове няма повече от 2-3 хиляди души.
Един от най-важните акценти от интервюто на Сираков е това, че феновете на вечния враг се молят ръководителите на Герена да останат. Това са много силни думи. Разбирам го добре какво иска да каже. И ние на времето си казвахме за еди-кой си от ЦСКА - дано да е по-дълго там. Те сега си го връщат. Тежко е, ако така ще продължава Левски. Хората на Герена трябва да преосмислят някои неща, защото няма никаква стратегия. Не може така. Трябва да има план за развитие, който да се каже на висок глас. Ние сме Левски! Да, и други отбори са били в криза, виждаме ги и в Италия, и в Англия. Но те имат идея как да се качат отново на върха и бързо го правят. А в Левски кризата се задълбочава още повече. Мене също ме боли. Не искам след всеки мач да се прибирам с наведена глава от Герена. Аз съм свикнал да виждам Левски винаги на първо място.
За случая със Стойчо Стоев ми се струва, че има леко разминаване. Наско го е яд и не може да приеме треньор, който се смее след загуба. По мое време, а и след това, като загубеше Левски, шефовете влизаха да се карат. Уволняваха треньори след само една загуба. Дори при победа с 1:0 или 2:0 публиката и началниците отново бяха недоволни.

Върни се в “Левски”