, но ви пожелава и на вас късмет. Нека по-добрият победи.
 , но ви пожелава и на вас късмет. Нека по-добрият победи.Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

, но ви пожелава и на вас късмет. Нека по-добрият победи.
 , но ви пожелава и на вас късмет. Нека по-добрият победи. Това вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала
 Това вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала  

Убеден съм вече, че французинът има светло бъдеще в треньорската професия и ще е крайна глупост тя да разцъфтява другаде, а не в Мадрид!
 Убеден съм вече, че французинът има светло бъдеще в треньорската професия и ще е крайна глупост тя да разцъфтява другаде, а не в Мадрид!

CSKA69 написа:Чета оттук оттам, че при загуба на финала Перес щял да уволни Зидан и да назначи на негово място Унай ЕмериТова вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала

При всичко това аз съм много спокоен за финала. За мен съставът на Атлетико от преди две години беше къде по-силният от сегашният, а Реал си е на същото ниво.. Футбол е, топката е кръгла и така нататъка банални глупости, но за мен Реал си взима мача с 2 гола разлика. Успех!

Fichajes.net | Real Madrid are desperate to sign Paul Pogba this summer and will offer Toni Kroos to Juventus in a bid to secure the France international's signature.

CSKA69 написа:Чета оттук оттам, че при загуба на финала Перес щял да уволни Зидан и да назначи на негово място Унай ЕмериТова вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала

При всичко това аз съм много спокоен за финала. За мен съставът на Атлетико от преди две години беше къде по-силният от сегашният, а Реал си е на същото ниво.. Футбол е, топката е кръгла и така нататъка банални глупости, но за мен Реал си взима мача с 2 гола разлика. Успех!

Furious_Monk написа:Винаги зависи от ситуацията, но такива неща никога не се казват на една жена. Може примерно, съвсем добронамерено да я пратиш на спа за няколко дена, за да може хем да си изгледаш мача, хем да си позволиш и повечко от една-две бири, че дори и да поканиш приятели(но там нещата са по-сложни, ако един се издъни, всички горят, а най-болезнено ти).
Освен това няма да се наложи да я лъжеш, всеки иска жена му да е красива и здрава, просто няма да кажеш цялата истина, защото частта с футбола е твърде незначителна в сравнение с грижите за любимата.
Така че, ако искаш да накараш жената да се разтъпче извън дома, ти трябват пари, а не философски оправдания.
Смит ти каква беда щеше да докараш на момчето с това си изречение. После ще трябва да приютяваме Зидан във форума, че жената ще го издирва чрез близки и роднини.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта