ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pen.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 28.05 / 21:45

Мнениеот barca4ever » 27 май 2016 15:42

Ще съм за Атлетико, няма как иначе :mrgreen: :mrgreen: , но ви пожелава и на вас късмет. Нека по-добрият победи.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 май 2016 16:45

Чета оттук оттам, че при загуба на финала Перес щял да уволни Зидан и да назначи на негово място Унай Емери :shock: Това вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала :idea: :idea: :idea: Убеден съм вече, че французинът има светло бъдеще в треньорската професия и ще е крайна глупост тя да разцъфтява другаде, а не в Мадрид!
При всичко това аз съм много спокоен за финала. За мен съставът на Атлетико от преди две години беше къде по-силният от сегашният, а Реал си е на същото ниво.. Футбол е, топката е кръгла и така нататъка банални глупости, но за мен Реал си взима мача с 2 гола разлика. Успех!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 май 2016 17:18

CSKA69 написа:Чета оттук оттам, че при загуба на финала Перес щял да уволни Зидан и да назначи на негово място Унай Емери :shock: Това вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала :idea: :idea: :idea: Убеден съм вече, че французинът има светло бъдеще в треньорската професия и ще е крайна глупост тя да разцъфтява другаде, а не в Мадрид!
При всичко това аз съм много спокоен за финала. За мен съставът на Атлетико от преди две години беше къде по-силният от сегашният, а Реал си е на същото ниво.. Футбол е, топката е кръгла и така нататъка банални глупости, но за мен Реал си взима мача с 2 гола разлика. Успех!

Все едно аз съм го писал. :shock:

Я вижте това. :lol: :mrgreen:
Fichajes.net | Real Madrid are desperate to sign Paul Pogba this summer and will offer Toni Kroos to Juventus in a bid to secure the France international's signature.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 май 2016 18:12

Унай Емери не е лош вариант. Има много голям опит, работлив, интелигентен, умел тактик с прилична визитка. На Зидан нищо няма да му стане, ако мине през нормалните стъпки на всеки прохождащ треньор, защото във футбола има само един готованковец и това е Хосеп Гуардиола. Всички останали треньори са минали през различни по големина клубове, преди да поемат някой гранд.

Последният месец показа, че Зидан има още много на какво да се учи, самият той го призна публично, обаче необходимостта от успехи прави ученето на гърба на клуба твърде рискова позиция за Перес, въпреки легендарното име на французина с алжирски корени.

Без ШЛ смяната на Зидан би била разбираема и адекватна такава. С нея, би могъл да се прости един евентуален бъдещ провал,следващия сезон. Но ако загуби сега, ако загуби и другата година, нещата и за самия Зидан няма да изглеждат добре. С времето пак би могъл да се върне в клуба, но като опитен и знаеш треньор.

Въпреки всичко, смятам че Перес ще го остави при вякакъв резултат. Зидан е един от най-доверените му хора.

Колкото за мача- поне за мен, ако е победа, ще е с гол разлика, максимум. Вероятно и двата отбора ще играят предпазливо и няма да се изненадам, ако самият двубой се палучи скучен и изпълнен с нерви и груби прояви, макар че в последно време и двата отбора се кротнаха, но пък при такъв залог... може пак да си покажат зъбите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 май 2016 21:37

Тия нямат право. :lol:

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2016 22:04

CSKA69 написа:Чета оттук оттам, че при загуба на финала Перес щял да уволни Зидан и да назначи на негово място Унай Емери :shock: Това вече ще е най-великата глупост, правена от Флорентино (не е като да не е сътворявал досега чутовни тъпотии).. ЗИДАН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИПАН, независимо от изхода на финала :idea: :idea: :idea: Убеден съм вече, че французинът има светло бъдеще в треньорската професия и ще е крайна глупост тя да разцъфтява другаде, а не в Мадрид!

Това дойде от каталунският вестник Спорт, така че сам можеш да разбереш колко е вярно. Те там са така свикнали винаги преди важен наш мач да си изсипват помията.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2016 22:18

От снимките горе с Ричард Гиър.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nNwjrQxnnGc[/youtube]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 май 2016 22:24

Раул е бил с отбора по време на днешната тренировка на Сан Сиро.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 май 2016 00:25

Като цяло страницата е зарината с видеа, прегледайте ги интересни са.

https://www.facebook.com/RealMadrid/vid ... 901344953/

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2016 01:06

С Роналдо как са нещата след проблемите онзи ден?

Furious_Monk написа:Винаги зависи от ситуацията, но такива неща никога не се казват на една жена. Може примерно, съвсем добронамерено да я пратиш на спа за няколко дена, за да може хем да си изгледаш мача, хем да си позволиш и повечко от една-две бири, че дори и да поканиш приятели(но там нещата са по-сложни, ако един се издъни, всички горят, а най-болезнено ти).

Освен това няма да се наложи да я лъжеш, всеки иска жена му да е красива и здрава, просто няма да кажеш цялата истина, защото частта с футбола е твърде незначителна в сравнение с грижите за любимата.

Така че, ако искаш да накараш жената да се разтъпче извън дома, ти трябват пари, а не философски оправдания.

Смит ти каква беда щеше да докараш на момчето с това си изречение. После ще трябва да приютяваме Зидан във форума, че жената ще го издирва чрез близки и роднини. :mrgreen:

Чакай сега... как така някой ще го изгони от неговия дом? Като не и харесва... багажчето и да си върви при техните :lol:
Ебати плановете, спа бла бла за да се измъкнеш да гледаш мач :lol:
Теглиш една черта и ...
Изображение

да си седи на мястото.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”