ebras написа:този селянин Стоев развали формата и на Нар, на Костадинов, на Ноер, просто на всички ,респект за Адениджи и Менголо за поред път показаха,че са най-добрите нападатели в България
Хахах Нар имал бил форма, а Адениджи бил показал нещо си
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ebras написа:този селянин Стоев развали формата и на Нар, на Костадинов, на Ноер, просто на всички ,респект за Адениджи и Менголо за поред път показаха,че са най-добрите нападатели в България
levski4ever86 написа:futbolqga написа:Браво, Люпко! Браво, Петрович! Голям! Майстор! Легенда!
Такъв мач на Левски не съм гледал от много време! То тактика, то стратегия - красота! Едно надграждане падна цял мач, та чак се изпоти Люпко към края. То бива солидна защита, ама ние сме жив бетон! А това ни беше най-слабия компонент до сега - цели 15 гола бяхме пуснали преди този мач (за сравнение, следващите по този показател са Лудогорец с 19 допуснати и Берое с 26)!
Конкретно в защита кой трябваше да играе при отсъствието на Александровците? Поредния форумен треньор кой би пуснал за да станем бетон отзад? Как само за един мач разбиха великата и непробиваема Стоева защита.![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:И за какво бе тази смяна? Все едно Стоев си беше на скамейкатаИ Адениджи пак игра 5-6 минути, пак размествания на постове. Всичко постарому.
PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!
Че за кво им е на Левски да бият бтв?
За чест, уважение към феновете, уважение към името на клуба, към неговата история и т.н., само в България има подобни тъпи определение, като това, което съм цитирал, като няма, за какво да играят защо въобще излизат на терена?
Колкото и да не съм чуждопоклонник много ще цъкаме с език и ще се питаме що в Англия, че и другаде отбор, който реално няма значение, как ще свърши даден двубой се хвърля със зъби и никти за да спечели поредния мач.
С такова мислене Ралке определено се стига до втория предварителен кръг за ЛЕ.
ralka_levskarka написа:PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!
Че за кво им е на Левски да бият бтв?
За чест, уважение към феновете, уважение към името на клуба, към неговата история и т.н., само в България има подобни тъпи определение, като това, което съм цитирал, като няма, за какво да играят защо въобще излизат на терена?
Колкото и да не съм чуждопоклонник много ще цъкаме с език и ще се питаме що в Англия, че и другаде отбор, който реално няма значение, как ще свърши даден двубой се хвърля със зъби и никти за да спечели поредния мач.
С такова мислене Ралке определено се стига до втория предварителен кръг за ЛЕ.
Те да се продават както си искат, а аз да ги чакам да играят за името, КОГА?
popokutepetel написа:levski4ever86 написа:futbolqga написа:Браво, Люпко! Браво, Петрович! Голям! Майстор! Легенда!
Такъв мач на Левски не съм гледал от много време! То тактика, то стратегия - красота! Едно надграждане падна цял мач, та чак се изпоти Люпко към края. То бива солидна защита, ама ние сме жив бетон! А това ни беше най-слабия компонент до сега - цели 15 гола бяхме пуснали преди този мач (за сравнение, следващите по този показател са Лудогорец с 19 допуснати и Берое с 26)!
Конкретно в защита кой трябваше да играе при отсъствието на Александровците? Поредния форумен треньор кой би пуснал за да станем бетон отзад? Как само за един мач разбиха великата и непробиваема Стоева защита.![]()
![]()
Случайно да си забелязал специалисте, че головата атака беше в резултат на спестени усилия на средната линия, която беше изнесена прекалено напред? Всъщност точно от тази атака стана пределно ясно защо Стоев не пускаше прехваления от мнозина Мунгулу. Ясно се видя, че той не си е покрил зоната и оттам дойдоха ядовете.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 8 госта