Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.

Мнениеот SANSIRO7 » 22 май 2016 20:18

ebras написа:този селянин Стоев развали формата и на Нар, на Костадинов, на Ноер, просто на всички ,респект за Адениджи и Менголо за поред път показаха,че са най-добрите нападатели в България

Хахах Нар имал бил форма, а Адениджи бил показал нещо си

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 май 2016 20:19

Е, какво пък толкова станало? Последните кръгове навсякъде е така(с изключение на Англия).
Чакаме жребия...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 22 май 2016 20:20

levski4ever86 написа:
futbolqga написа:Браво, Люпко! Браво, Петрович! Голям! Майстор! Легенда!

Такъв мач на Левски не съм гледал от много време! То тактика, то стратегия - красота! Едно надграждане падна цял мач, та чак се изпоти Люпко към края. То бива солидна защита, ама ние сме жив бетон! А това ни беше най-слабия компонент до сега - цели 15 гола бяхме пуснали преди този мач (за сравнение, следващите по този показател са Лудогорец с 19 допуснати и Берое с 26)!

Конкретно в защита кой трябваше да играе при отсъствието на Александровците? Поредния форумен треньор кой би пуснал за да станем бетон отзад? Как само за един мач разбиха великата и непробиваема Стоева защита. :o :o :o

Случайно да си забелязал специалисте, че головата атака беше в резултат на спестени усилия на средната линия, която беше изнесена прекалено напред? Всъщност точно от тази атака стана пределно ясно защо Стоев не пускаше прехваления от мнозина Мунгулу. Ясно се видя, че той не си е покрил зоната и оттам дойдоха ядовете.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 май 2016 20:21

Да си връщат Стоев до края на месеца, поне подготовката да проведе. Че ако го върнат август след ранно отпадане и 2-3 загуби в първенството пак ще спасява неспасяемото.
Аз го писах и на друго място, но пак ще кажа, ако Асприля играеше за Левски, а не за Литекс, освен че Литекс щаха да си паднат и двата мача и то с разлика, Левски щеше да е шампион. Да се приписват успехите на един футболист на сметката на треньор е голямата грешка ,която УС грубо допуснаха.
Преди годни заради Гара Дембеле изкараха Ясен Петров голям треньор.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 май 2016 20:22

И за какво бе тази смяна? Все едно Стоев си беше на скамейката :lol: И Адениджи пак игра 5-6 минути, пак размествания на постове. Всичко постарому.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 22 май 2016 20:26

ehh написа:И за какво бе тази смяна? Все едно Стоев си беше на скамейката :lol: И Адениджи пак игра 5-6 минути, пак размествания на постове. Всичко постарому.

Не беш по старо му. Ако Стоев беше на скамейката Менголо изобщо нямаше да влезе при 0:0 и нямаше да паднем.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 май 2016 20:28

PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:
vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!

Че за кво им е на Левски да бият бтв? :mrgreen:

За чест, уважение към феновете, уважение към името на клуба, към неговата история и т.н., само в България има подобни тъпи определение, като това, което съм цитирал, като няма, за какво да играят защо въобще излизат на терена?

Колкото и да не съм чуждопоклонник много ще цъкаме с език и ще се питаме що в Англия, че и другаде отбор, който реално няма значение, как ще свърши даден двубой се хвърля със зъби и никти за да спечели поредния мач.

С такова мислене Ралке определено се стига до втория предварителен кръг за ЛЕ.

Те да се продават както си искат, а аз да ги чакам да играят за името, КОГА?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 22 май 2016 20:29

ralka_levskarka написа:
PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:
vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!

Че за кво им е на Левски да бият бтв? :mrgreen:

За чест, уважение към феновете, уважение към името на клуба, към неговата история и т.н., само в България има подобни тъпи определение, като това, което съм цитирал, като няма, за какво да играят защо въобще излизат на терена?

Колкото и да не съм чуждопоклонник много ще цъкаме с език и ще се питаме що в Англия, че и другаде отбор, който реално няма значение, как ще свърши даден двубой се хвърля със зъби и никти за да спечели поредния мач.

С такова мислене Ралке определено се стига до втория предварителен кръг за ЛЕ.

Те да се продават както си искат, а аз да ги чакам да играят за името, КОГА?

Кога наемници са играли за име?

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 22 май 2016 20:31

popokutepetel написа:
levski4ever86 написа:
futbolqga написа:Браво, Люпко! Браво, Петрович! Голям! Майстор! Легенда!

Такъв мач на Левски не съм гледал от много време! То тактика, то стратегия - красота! Едно надграждане падна цял мач, та чак се изпоти Люпко към края. То бива солидна защита, ама ние сме жив бетон! А това ни беше най-слабия компонент до сега - цели 15 гола бяхме пуснали преди този мач (за сравнение, следващите по този показател са Лудогорец с 19 допуснати и Берое с 26)!

Конкретно в защита кой трябваше да играе при отсъствието на Александровците? Поредния форумен треньор кой би пуснал за да станем бетон отзад? Как само за един мач разбиха великата и непробиваема Стоева защита. :o :o :o

Случайно да си забелязал специалисте, че головата атака беше в резултат на спестени усилия на средната линия, която беше изнесена прекалено напред? Всъщност точно от тази атака стана пределно ясно защо Стоев не пускаше прехваления от мнозина Мунгулу. Ясно се видя, че той не си е покрил зоната и оттам дойдоха ядовете.

Кърпичка искаш ли? При Стоев не допускахме ли такива голове, експерте? С Локото как беше?
Тези мачове освен за експерименти за нищо друго няма да послужат. Колкото дъртия да се запознае с какво разполага. С какъв акъл очаквате някакво надграждане за една седмица? :shock: Гонзо следващия път да назначи за треньор някой от форумните такива.
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 май 2016 20:32

Не знам за какви коеф. говорите, но ако бяха зачели редовния гол на Венци Христов, Славия щяха да бият, но не в този мач.
Иначе е скандално Славия да падат 0-5 от Лудогорец, а да бият на Герена. Дано да е отпускане, защото вече стават много поводите за спекулации.

Всички отбори, на които днес им трябваха точки, си ги взеха...

Върни се в “Левски”