biesh написа:6-0
Батмане, заобиколиш ли още веднъж бана, който ти е наложен. Изхвърчаш завинаги от форума!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
biesh написа:6-0
metodito написа:Минимална победа или равен. Според мен Люпко няма да бута състав и постройка от първия мач.
Киро Пора написа:А Краев и Б.Цонев са с националния. Лукин май ще играе, обаче.
futbolqga написа:Киро Пора написа:А Краев и Б.Цонев са с националния. Лукин май ще играе, обаче.
Според мен ще е голяма глупост да пуснем Лукин да играе. Подготовката започва след няколко седмици, а ние да рискуваме играч в мач без значение, просто не се връзва. Галин Ташев спокойно може да си играе титуляр в този мач.
eelche написа:futbolqga написа:Киро Пора написа:А Краев и Б.Цонев са с националния. Лукин май ще играе, обаче.
Според мен ще е голяма глупост да пуснем Лукин да играе. Подготовката започва след няколко седмици, а ние да рискуваме играч в мач без значение, просто не се връзва. Галин Ташев спокойно може да си играе титуляр в този мач.
Ако има нещо,което да ме радва повече от това,че имаме нов треньор е,че има голяма вероятност той да залага на повече българчета,наши момчета от школата.Този факт много ме радва и се надявам господин Петрович да се възползва от факта,че сме хегемон във всички гарнитури и мачкаме всички юношески селекции в различните възрасти.С удоволствие бих гледал младия талант Станислав Иванов,както и Галин Ташев.Жалко,че Краев няма да играе.Може би някой от близнаците да получи шансЕдно време,когато бяхме предсрочно шампиони си спомням как Мъри пускаше по цял състав юноши в последните 1-2 кръга.Еееееех, романтика човек! Дано доживеем такова време пак!
Нямам търпение да дойде мача колкото се може по-бързо,засега съм организирал 4 човека![]()
САМО ЛЕВСКИ и приятна събота приятели!
Потребители, разглеждащи този форум: Венелин и 12 госта