Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.

Мнениеот modor » 21 май 2016 14:14

biesh написа:6-0

Батмане, заобиколиш ли още веднъж бана, който ти е наложен. Изхвърчаш завинаги от форума!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 май 2016 15:03

metodito написа:Минимална победа или равен. Според мен Люпко няма да бута състав и постройка от първия мач.

Ще му се наложи - имаме доста проблеми в защита, а доколкото чух от познати, май и Венци и Нар не са на 100% и този мач ще гледаме Менголо и Адениджи.

Иначе, честно казано, въпреки че мачът е без значение за крайното класиране, иска ми се да победим, при това убедително. Хубаво ще е момчетата да завършат сезона с добри резултати, за да настроението в съблекалнята малко да се нормализира след всичките простотии на ръководството.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 21 май 2016 15:36

А Краев и Б.Цонев са с националния. Лукин май ще играе, обаче.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 май 2016 16:12

Киро Пора написа:А Краев и Б.Цонев са с националния. Лукин май ще играе, обаче.

Според мен ще е голяма глупост да пуснем Лукин да играе. Подготовката започва след няколко седмици, а ние да рискуваме играч в мач без значение, просто не се връзва. Галин Ташев спокойно може да си играе титуляр в този мач.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 21 май 2016 18:52

futbolqga написа:

Според мен ще е голяма глупост да пуснем Лукин да играе. Подготовката започва след няколко седмици, а ние да рискуваме играч в мач без значение, просто не се връзва. Галин Ташев спокойно може да си играе титуляр в този мач.

Ако има нещо,което да ме радва повече от това,че имаме нов треньор е,че има голяма вероятност той да залага на повече българчета,наши момчета от школата.Този факт много ме радва и се надявам господин Петрович да се възползва от факта,че сме хегемон във всички гарнитури и мачкаме всички юношески селекции в различните възрасти.С удоволствие бих гледал младия талант Станислав Иванов,както и Галин Ташев.Жалко,че Краев няма да играе.Може би някой от близнаците да получи шанс :roll: Едно време,когато бяхме предсрочно шампиони си спомням как Мъри пускаше по цял състав юноши в последните 1-2 кръга.Еееееех, романтика човек! Дано доживеем такова време пак!

Нямам търпение да дойде мача колкото се може по-бързо,засега съм организирал 4 човека :lol:

САМО ЛЕВСКИ и приятна събота приятели! ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 май 2016 19:12

0-2.....Славия играят по смислен футбол в последно време.Това че падат където и когато поискат е тема на Бате Венци....

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 май 2016 23:01

eelche написа:
futbolqga написа:

Ако има нещо,което да ме радва повече от това,че имаме нов треньор е,че има голяма вероятност той да залага на повече българчета,наши момчета от школата.Този факт много ме радва и се надявам господин Петрович да се възползва от факта,че сме хегемон във всички гарнитури и мачкаме всички юношески селекции в различните възрасти.С удоволствие бих гледал младия талант Станислав Иванов,както и Галин Ташев.Жалко,че Краев няма да играе.Може би някой от близнаците да получи шанс :roll: Едно време,когато бяхме предсрочно шампиони си спомням как Мъри пускаше по цял състав юноши в последните 1-2 кръга.Еееееех, романтика човек! Дано доживеем такова време пак!

Нямам търпение да дойде мача колкото се може по-бързо,засега съм организирал 4 човека :lol:

САМО ЛЕВСКИ и приятна събота приятели! ;)

Дано наистина да видим повече от младите момчета в игра. Не вярвам да са кой знае колко по-лоши в сравнение с Менголо, Нар и т.н. Не пропускам възможност да ги гледам малките, като ги предават по Левски ТВ и им се радвам от сърце! Към тези, които си споменал, бих добавил и Георги Янев - време му е на това момче да получи повече минутки, много качества и талант има!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 май 2016 23:09

Да не излезе, че плюя безпочвено Люпко, но нещо не се сещам, кои по-точно млади левскари наложи при предишните два престоя при нас ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 май 2016 23:20

Карнер защо го няма в групата?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”