CTAHKO написа:v.r.s. написа:Путьо беше в отговор на русначето и на тези, които се чувствате повече руснаци отколкото българи, иначе до сега никога не съм си позволявал да се обръщам така и към вашия президент Путин. Каквото е отношението ви към българския президент, такова ще е отношението ми и към вашия. До сега никога не съм си позволявал да се обръщам така към Путин, но е изключително дразнещо и обидно е обръщението ви към Плевневлиев, който е президент на България.
Каквото си надробиш, това ще сърбашФактите сами по себе си говорят дотатъчно
Плевньо е единственият БГ президент, който няма абсолютно никакви шнсове да бъде преизбран
Факт
Как се стига от министъра с най-висок рейтинг в първото правителство на Боко, до президентът с най-нисък рейтинг в цялата история на държавата
Колко глуости и простотии трябва да направиш, за да стигнеш до това дъно
Да си прибира офшорките и да си ходи да си гледа кефа в недекларираните имоти в Гърция, този дето спазвал законите на България
Отново бъркаш, има един президент който независимо, че се яви за втори път ги загуби.
Аз не твърдя, че Плевневлиев има шанс отново да стане президент, дори напротив и тук преди време писах, че според мен той няма да се кандидатира за втори мандат, но това не противоречи на твърдението ми, че за разлика от вашият президент, той е последователен в политиката, която водеше и държи на думата си. А не като Путин да говори едно, а след това да прави противоположното на това, което е казал и заради жаждата си за власт да променя конституцията на страната си.