Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот v.r.s. » 20 май 2016 17:10

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Путьо беше в отговор на русначето и на тези, които се чувствате повече руснаци отколкото българи, иначе до сега никога не съм си позволявал да се обръщам така и към вашия президент Путин. Каквото е отношението ви към българския президент, такова ще е отношението ми и към вашия. До сега никога не съм си позволявал да се обръщам така към Путин, но е изключително дразнещо и обидно е обръщението ви към Плевневлиев, който е президент на България.

Каквото си надробиш, това ще сърбаш ;) Фактите сами по себе си говорят дотатъчно 8-) Плевньо е единственият БГ президент, който няма абсолютно никакви шнсове да бъде преизбран :!: Факт :!: Как се стига от министъра с най-висок рейтинг в първото правителство на Боко, до президентът с най-нисък рейтинг в цялата история на държавата 8-) Колко глуости и простотии трябва да направиш, за да стигнеш до това дъно 8-) Да си прибира офшорките и да си ходи да си гледа кефа в недекларираните имоти в Гърция, този дето спазвал законите на България ;)

Отново бъркаш, има един президент който независимо, че се яви за втори път ги загуби.
Аз не твърдя, че Плевневлиев има шанс отново да стане президент, дори напротив и тук преди време писах, че според мен той няма да се кандидатира за втори мандат, но това не противоречи на твърдението ми, че за разлика от вашият президент, той е последователен в политиката, която водеше и държи на думата си. А не като Путин да говори едно, а след това да прави противоположното на това, което е казал и заради жаждата си за власт да променя конституцията на страната си.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 май 2016 17:34

Каквото и да си говорим Плевневлиев поне бе последователен във възгледите си.Яростен русофоб и никога не се отклони от убежденията си.Това му изяде главата ,но няма как да е иначе при положение,че ръсиш глупости за Левски от трибуната на НС.На мен Плевневлиев няма да ми липсва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 май 2016 17:50

GOLEADOR написа:Каквото и да си говорим Плевневлиев поне бе последователен във възгледите си.Яростен русофоб и никога не се отклони от убежденията си.Това му изяде главата ,но няма как да е иначе при положение,че ръсиш глупости за Левски от трибуната на НС.На мен Плевневлиев няма да ми липсва.

Именно. Тази му политика не отговаряше на политиката както на левите партии, така и на издигналата го ГЕРБ и тя беше причината за раздора си с Борисов и в ГЕРБ да се говори за друга президентска двойка. За всички беше ясно, че без подкрепата на ГЕРБ няма никакви шансове за втори мандат и това му решение беше единствено правилното.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 20 май 2016 18:36

v.r.s. написа:
GOLEADOR написа:Каквото и да си говорим Плевневлиев поне бе последователен във възгледите си.Яростен русофоб и никога не се отклони от убежденията си.Това му изяде главата ,но няма как да е иначе при положение,че ръсиш глупости за Левски от трибуната на НС.На мен Плевневлиев няма да ми липсва.

Именно. Тази му политика не отговаряше на политиката както на левите партии, така и на издигналата го ГЕРБ и тя беше причината за раздора си с Борисов и в ГЕРБ да се говори за друга президентска двойка. За всички беше ясно, че без подкрепата на ГЕРБ няма никакви шансове за втори мандат и това му решение беше единствено правилното.

А за раздора му с народа, коя беше причината? Това леке, не си ли даде сметка, че е президент на българите, а те в по- голямата си част са русофили или поне безпристрастни. Шибания му слугинаж му изяде главата и накара сънародниците му да го презират.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 май 2016 18:59

язе написа:
v.r.s. написа:

А за раздора му с народа, коя беше причината? Това леке, не си ли даде сметка, че е президент на българите, а те в по- голямата си част са русофили или поне безпристрастни. Шибания му слугинаж му изяде главата и накара сънародниците му да го презират.

Презирате го русофилите, останалите нямаме кой знае какво отношение към него и по-скоро то може да се определи като безразличие, тъй като той няма нито законодателна, нито изпълнителна власт и не влияе на положението на страната ни. Аз може и да съм несъгласен с много неща с него, но няма как да презирам човека, олицетворяващ президентската институция. А и липсата на масови протести срещу него, е доказателство, че народа не се е чак толкова впечатлили от политиката му.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2016 19:06

v.r.s. написа:
язе написа:
v.r.s. написа:

Презирате го русофилите, останалите нямаме кой знае какво отношение към него и по-скоро то може да се определи като безразличие, тъй като той няма нито законодателна, нито изпълнителна власт и не влияе на положението на страната ни. Аз може и да съм несъгласен с много неща с него, но няма как да презирам човека, олицетворяващ президентската институция. А и липсата на масови протести срещу него, е доказателство, че народа не се е чак толкова впечатлили от политиката му.

И е много добре, че няма законодателна и изпълнителна власт президентът ни, защото с тоя президент, който натвори купчина простотии по време на мандата си, ако имаше и такава власт..майко мила!
Бе на тоя жена му не му уважи встъпването в длъжност, ние ще го уважаваме, ай сиктир оттук с такъв президент.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 20 май 2016 19:10

v.r.s. написа:
язе написа:
v.r.s. написа:

Не знам кои сте вие, но този си е масово презрян, не са само русофилите. Той затова и няма да се кандидатира, защото би било брутален провал и мекерето е наясно с това...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2016 19:30

v.r.s. написа:Презирате го русофилите, останалите нямаме кой знае какво отношение към него и по-скоро то може да се определи като безразличие,

Абсолютно, на мен винаги ми е бил тотално безразличен, а факт е, че русофилите са най-големите му мразячи и плювачи. Защото бил про-САЩ и ЕС. Разбира се, същите не плюят и не мразят Волен Сидеров, нищо че и той е про-чужда държава, но тя е правилната такава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2016 19:49

Ето за защитниците на чехльо 8-)

По данни на изследване на "Галъп Интърнешънл" 45% от българите са на мнение, че президентът Плевнелиев не действа безпристрастно, 30 на сто са на противоположното мнение.

Според директора на социологическата агенция Първан Симеонов всяка намеса на държавния глава в политическия живот му е коства подкрепа.

А това за липсата на протести срещу него даже няма и да го коментирам 8-) Вярно е това, че на българите им е къса паметта 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2016 19:51

1982 написа:
v.r.s. написа:Презирате го русофилите, останалите нямаме кой знае какво отношение към него и по-скоро то може да се определи като безразличие,

Абсолютно, на мен винаги ми е бил тотално безразличен, а факт е, че русофилите са най-големите му мразячи и плювачи. Защото бил про-САЩ и ЕС. Разбира се, същите не плюят и не мразят Волен Сидеров, нищо че и той е про-чужда държава, но тя е правилната такава.

Ами "останалите" сте някакви си мижави 5-10% 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”