Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
mikata

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот mikata » 14 май 2016 21:41

Дали Тонев ще изчака Люпко 1,5г. начело на Левски :?: :idea:
Последна промяна от mikata на 14 май 2016 21:52, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 21:43

gonzo72 написа:„Знам добре защо съм тук. Трябва да побеждаваме. Левски иска титли и победи. Феновете с право са недоволни, че не може да се спечели титлата. Ще направя всичко възможно да спечелим титла и да постигнем успехи в Европа“, завърши Люпко Петрович. :o :o :o

Да съвсем тактично казва че не сме постигнали много, интересно е дали пак би поел ЦСКА ако ГГ го извика? Ще видим след 40-50 дена как ще изглежда отбора, тогава ще си кажа мнението за него.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 21:43

mikata написа:Дали Тонев ще изчака Любко 1,5г. начело на Левски :?: :idea:

Тонев може и да го изчака, но жената с косата може и да си го прибере. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 май 2016 21:45

Не бях съгласен с освобождаването на Стоев, но това вече е минало. Новият треньор на "Левски" се казва Люпко Петрович (между другото, той има утре рожден ден). :) Всеки наш треньор, независимо как се казва той, заслужава подкрепа - поне 100 дни като новите министър-председатели... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2016 21:47

ММ1914 написа:Абе, май пак ще ходя, и карта ще си купя, но за гостувания хой. Любко, ни е донесъл много радости, но сам се изложи. Чета коментарите на много от левскарите и май много от тях се заблуждават. Любко постигна успехи с Левски, да но в ситуация в която парите не бяха проблем. Да видим сега какво ще постигне, но ме съмнява че ще постигне някакви невероятни успехи.

Глей ся, не ме слушай кви ги плещя в момента, че много ми е криво...и утре съм в Благоевград, и в Ловеч и Варна ще ида, че то като те зачовърка отдясно и замирише на път, бомби и димки- няма спиране... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 21:50

sin4ec написа:
ММ1914 написа:Абе, май пак ще ходя, и карта ще си купя, но за гостувания хой. Любко, ни е донесъл много радости, но сам се изложи. Чета коментарите на много от левскарите и май много от тях се заблуждават. Любко постигна успехи с Левски, да но в ситуация в която парите не бяха проблем. Да видим сега какво ще постигне, но ме съмнява че ще постигне някакви невероятни успехи.

Глей ся, не ме слушай кви ги плещя в момента, че много ми е криво...и утре съм в Благоевград, и в Ловеч и Варна ще ида, че то като те зачовърка отдясно и замирише на път, бомби и димки- няма спиране... :)

Знам човек, ясно е. Но май тръста, следващият път ще получат не членски внос от мен а само първата част. Показаха се като женски полови.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 14 май 2016 21:51

Ко.НЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

lavinkata
Контакти:

Мнениеот lavinkata » 14 май 2016 21:56

Късно снощи разбрах че Люпко е новия треньор и почти се потресох.Сега си седя и си четя мненията ви и се потрисам от някои от вас.Един сърдит на Гонзо друг на Стоев,Тонев,Люпко и т.н.и това ви е причината да не сте на стадиона.Велико!Доста пъти ръководствата са ме ядосвали с решенията си,но никога не съм си и помислял да не ходя и подкрепям любимият си Левски.Ма няма да се сърдите но това ми прилича на оня лаф -еее едно време какви котки имашеее тигри направо,та май и с Левскарите така стана.Нека да спорим,всеки да има мнения но да си подкрепяме отбора пък и не се знае знаели се.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 22:04

lavinkata написа:Късно снощи разбрах че Люпко е новия треньор и почти се потресох.Сега си седя и си четя мненията ви и се потрисам от някои от вас.Един сърдит на Гонзо друг на Стоев,Тонев,Люпко и т.н.и това ви е причината да не сте на стадиона.Велико!Доста пъти ръководствата са ме ядосвали с решенията си,но никога не съм си и помислял да не ходя и подкрепям любимият си Левски.Ма няма да се сърдите но това ми прилича на оня лаф -еее едно време какви котки имашеее тигри направо,та май и с Левскарите така стана.Нека да спорим,всеки да има мнения но да си подкрепяме отбора пък и не се знае знаели се.

Забавното е че доволните от смяната на Стоев, не ходят на стадиона в по-голямата си част. Съмнявам се че сега след като Любко е треньор стадиона ще е пълен. Но аз пак ще съм там.

buhovo
Контакти:

Мнениеот buhovo » 14 май 2016 22:11

Едно нещо немога да разбера..... 80 процента от феновете на Левски плюят Петрович,а този човек е бил шампион със сините.и понеже много ги разбирате нещата защо, не кажете кой е най- добрият вариант в момента за треньор на Левски.И как можете да подкрепяте човек който има Левски за Райо Валекано ...

Върни се в “Левски”