Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gonzo72 написа:„Знам добре защо съм тук. Трябва да побеждаваме. Левски иска титли и победи. Феновете с право са недоволни, че не може да се спечели титлата. Ще направя всичко възможно да спечелим титла и да постигнем успехи в Европа“, завърши Люпко Петрович.![]()
![]()
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
mikata написа:Дали Тонев ще изчака Любко 1,5г. начело на Левски![]()
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:Абе, май пак ще ходя, и карта ще си купя, но за гостувания хой. Любко, ни е донесъл много радости, но сам се изложи. Чета коментарите на много от левскарите и май много от тях се заблуждават. Любко постигна успехи с Левски, да но в ситуация в която парите не бяха проблем. Да видим сега какво ще постигне, но ме съмнява че ще постигне някакви невероятни успехи.
sin4ec написа:ММ1914 написа:Абе, май пак ще ходя, и карта ще си купя, но за гостувания хой. Любко, ни е донесъл много радости, но сам се изложи. Чета коментарите на много от левскарите и май много от тях се заблуждават. Любко постигна успехи с Левски, да но в ситуация в която парите не бяха проблем. Да видим сега какво ще постигне, но ме съмнява че ще постигне някакви невероятни успехи.
Глей ся, не ме слушай кви ги плещя в момента, че много ми е криво...и утре съм в Благоевград, и в Ловеч и Варна ще ида, че то като те зачовърка отдясно и замирише на път, бомби и димки- няма спиране...
lavinkata написа:Късно снощи разбрах че Люпко е новия треньор и почти се потресох.Сега си седя и си четя мненията ви и се потрисам от някои от вас.Един сърдит на Гонзо друг на Стоев,Тонев,Люпко и т.н.и това ви е причината да не сте на стадиона.Велико!Доста пъти ръководствата са ме ядосвали с решенията си,но никога не съм си и помислял да не ходя и подкрепям любимият си Левски.Ма няма да се сърдите но това ми прилича на оня лаф -еее едно време какви котки имашеее тигри направо,та май и с Левскарите така стана.Нека да спорим,всеки да има мнения но да си подкрепяме отбора пък и не се знае знаели се.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта