ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 22:34

Кашчей написа:"Мислиш" и Конан са оксиморони, това го разбрах тази вечер.

Бравос! Ти си знаел какво е оксиморон?! Виж предишният ми пост и си напъни сивото вещество, доколкото го има! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 май 2016 22:37

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Знаеш ли, някои неща, ми идват и на мен в повече. Не може да си чак толкова задръстен! Синдикът управлява делата на клуба, но не може да се меша в тях-такъв бисер и Тео няма да напише, вервай ми! Ти сигурно ще си единственият в света, който може да кара самолет, ама откъм опашката, без да влизаш в пилотската кабина!

Явно аз не съм ти обяснил, или на теб е ти достига сиво вещество! Ще използвам малко по-купешка думичка, дано ме разбереш! Дали синдикът има право да се намесва в делата на УС на дружеството? Защото, ако съдим по уволнението на Тодоров, то синдикът въобще няма думата там! :shock:

Кадровата политика няма връзка с управлението на клуба. Уволнението на Тодоров щеше да има значение само ако и самата длъжност се закрие, само че там сега е Паслар - корифея на мениджърството. За синдика е абсолютно все тая кой ще е на тази длъжност.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 22:41

vaskonti написа:Кадровата политика няма връзка с управлението на клуба. Уволнението на Тодоров щеше да има значение само ако и самата длъжност се закрие, само че там сега е Паслар - корифея на мениджърството. За синдика е абсолютно все тая кой ще е на тази длъжност.

За друго питах! Поканата за внасяне на капитала на дружеството, се отнася само към членовете на това дружество! Само УС на това дружество може да се разпорежда, и съответно да внася суми! :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 22:42

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Знаеш ли, някои неща, ми идват и на мен в повече. Не може да си чак толкова задръстен! Синдикът управлява делата на клуба, но не може да се меша в тях-такъв бисер и Тео няма да напише, вервай ми! Ти сигурно ще си единственият в света, който може да кара самолет, ама откъм опашката, без да влизаш в пилотската кабина!

Явно аз не съм ти обяснил, или на теб е ти достига сиво вещество! Ще използвам малко по-купешка думичка, дано ме разбереш! Дали синдикът има право да се намесва в делата на УС на дружеството? Защото, ако съдим по уволнението на Тодоров, то синдикът въобще няма думата там! :shock:

Не съм очаквал, че сред феновете на Ганчев ще има толкова неориентиран електрон, който смесва дейността на дружеството с организационните проблеми на управителите му, но Кон(ан)чо ми доказа, че не съм бил прав.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 22:45

Кашчей написа:Не съм очаквал, че сред феновете на Ганчев ще има толкова неориентиран електрон, който смесва дейността на дружеството с организационните проблеми на управителите му, но Кон(ан)чо ми доказа, че не съм бил прав.

Айде ,сега си признай, че си Донка и всичко си идва на мястото! :shock:
ПП За колко време те банираха, та използваш акаунта на Кашчей?! :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 22:50

CSKA 78 написа:На мен тази точка ми направи много голямо впечатление- 9. (предишна т. 8 - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) с разрешение на съда се разпорежда с паричните суми от банковите сметки на длъжника, когато това се налага във връзка с управлението на имуществото и неговото запазване;
Но в статията на "24 часа" има голяма противоречие! Действията на синдика дали са съгласувани със съда?! :o :shock:

Ти обаче си неспасяем случай!

Знаеш ли какво означава това, което си маркирал? Убеден съм, че не!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 май 2016 22:52

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Не съм очаквал, че сред феновете на Ганчев ще има толкова неориентиран електрон, който смесва дейността на дружеството с организационните проблеми на управителите му, но Кон(ан)чо ми доказа, че не съм бил прав.

Айде ,сега си признай, че си Донка и всичко си идва на мястото! :shock:

Знаеш ли колко наподобяваш "Хинденбург" в момента, преди пожара?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 май 2016 22:53

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Кадровата политика няма връзка с управлението на клуба. Уволнението на Тодоров щеше да има значение само ако и самата длъжност се закрие, само че там сега е Паслар - корифея на мениджърството. За синдика е абсолютно все тая кой ще е на тази длъжност.

За друго питах! Поканата за внасяне на капитала на дружеството, се отнася само към членовете на това дружество! Само УС на това дружество може да се разпорежда, и съответно да внася суми! :o

Явно синдика не си знае работата, а новината, че е взела решение вместо УС е лъжа. Край на спора. :lol: Да, ама не.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 22:56

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Айде ,сега си признай, че си Донка и всичко си идва на мястото! :shock:

Знаеш ли колко наподобяваш "Хинденбург" в момента, преди пожара?

Не се свени, де! Знаем, че сте си дружки с Кашчей, та той що да не си даде паролата за влизане на другарче изпаднало в нужда? Или толкова си на(влязъл) в нейният свят, че вече използваш нейните номера! :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 май 2016 23:00

Кировец написа:Явно синдика не си знае работата, а новината, че е взела решение вместо УС е лъжа. Край на спора. :lol: Да, ама не.

Прав си няма какво да спорим! В понеделник всичко ще стане ясно! ;)

Върни се в “Архив”