Кашчей написа:"Мислиш" и Конан са оксиморони, това го разбрах тази вечер.
Бравос! Ти си знаел какво е оксиморон?! Виж предишният ми пост и си напъни сивото вещество, доколкото го има!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:"Мислиш" и Конан са оксиморони, това го разбрах тази вечер.
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Знаеш ли, някои неща, ми идват и на мен в повече. Не може да си чак толкова задръстен! Синдикът управлява делата на клуба, но не може да се меша в тях-такъв бисер и Тео няма да напише, вервай ми! Ти сигурно ще си единственият в света, който може да кара самолет, ама откъм опашката, без да влизаш в пилотската кабина!
Явно аз не съм ти обяснил, или на теб е ти достига сиво вещество! Ще използвам малко по-купешка думичка, дано ме разбереш! Дали синдикът има право да се намесва в делата на УС на дружеството? Защото, ако съдим по уволнението на Тодоров, то синдикът въобще няма думата там!
vaskonti написа:Кадровата политика няма връзка с управлението на клуба. Уволнението на Тодоров щеше да има значение само ако и самата длъжност се закрие, само че там сега е Паслар - корифея на мениджърството. За синдика е абсолютно все тая кой ще е на тази длъжност.
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Знаеш ли, някои неща, ми идват и на мен в повече. Не може да си чак толкова задръстен! Синдикът управлява делата на клуба, но не може да се меша в тях-такъв бисер и Тео няма да напише, вервай ми! Ти сигурно ще си единственият в света, който може да кара самолет, ама откъм опашката, без да влизаш в пилотската кабина!
Явно аз не съм ти обяснил, или на теб е ти достига сиво вещество! Ще използвам малко по-купешка думичка, дано ме разбереш! Дали синдикът има право да се намесва в делата на УС на дружеството? Защото, ако съдим по уволнението на Тодоров, то синдикът въобще няма думата там!
Кашчей написа:Не съм очаквал, че сред феновете на Ганчев ще има толкова неориентиран електрон, който смесва дейността на дружеството с организационните проблеми на управителите му, но Кон(ан)чо ми доказа, че не съм бил прав.
CSKA 78 написа:На мен тази точка ми направи много голямо впечатление- 9. (предишна т. 8 - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) с разрешение на съда се разпорежда с паричните суми от банковите сметки на длъжника, когато това се налага във връзка с управлението на имуществото и неговото запазване;
Но в статията на "24 часа" има голяма противоречие! Действията на синдика дали са съгласувани със съда?!![]()
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Не съм очаквал, че сред феновете на Ганчев ще има толкова неориентиран електрон, който смесва дейността на дружеството с организационните проблеми на управителите му, но Кон(ан)чо ми доказа, че не съм бил прав.
Айде ,сега си признай, че си Донка и всичко си идва на мястото!![]()
ПП За колко време те банираха, та използваш акаунта на Кашчей?!
CSKA 78 написа:vaskonti написа:Кадровата политика няма връзка с управлението на клуба. Уволнението на Тодоров щеше да има значение само ако и самата длъжност се закрие, само че там сега е Паслар - корифея на мениджърството. За синдика е абсолютно все тая кой ще е на тази длъжност.
За друго питах! Поканата за внасяне на капитала на дружеството, се отнася само към членовете на това дружество! Само УС на това дружество може да се разпорежда, и съответно да внася суми!
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Айде ,сега си признай, че си Донка и всичко си идва на мястото!![]()
ПП За колко време те банираха, та използваш акаунта на Кашчей?!
Знаеш ли колко наподобяваш "Хинденбург" в момента, преди пожара?
Кировец написа:Явно синдика не си знае работата, а новината, че е взела решение вместо УС е лъжа. Край на спора.Да, ама не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта