Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот saffron » 13 май 2016 17:21

balef написа:Гонзо ти мъж ли си ?
Обеща и каза категорично че ако се махне Стоев и ти си тръгваш !?

Сигурно е казал - Ако Стойчо Стоев ПРИМЕРНО се махне и аз ще си тръгна :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 13 май 2016 17:21

Груба грешка е това уволнение точно сега.
Не виждам по-добър вариант от Стоев, въпреки кусурите му. Предстоят мачове в Европа, а той там щеше да се представи прилично (не-срамно). Интересно кой ще го смени.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2016 17:21

metodito написа:
Мистри написа:

Ми щото Витлачил беше австриец, та се сетих.

Българинът за последните 15 години се опростачи много. Онези времена са други, българинът е бил друг. Така мисля. Неслучайно споменах Кокала. С простак, само простак може да се оправи. Знам колко цинично звуча, но това е положението. :|

За опростачаването си прав, но да продължаваме по този наклон ли?
Все някой трябва да сложи точка.Сега е моментът.Щом сменят треньора , да сменят и директора, ако трябва и себе си да сменят.Да вземат човек, на когото дават пълен картбланш.И да не му се месят в работата.Сега ще видим дали тези собственици , наистина ще правят нещо , или ще си продължаваме по старому.Всъщност , ти имаш ли спомен, някой от тримата тенори да е казал каква визия има за Левски, някакво планче, идейка?Не -целите на Левски са .... Целите си ги знаем.Защото аз нямам.Да кажат КАК смятат да ги постигат.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 13 май 2016 17:22

Балкански Орел написа:Тая новина ми оправи деня, най глупавия тренер в историята на Левски.Писна ми от оправдания и разяснения за тва каква селекция имал опонента и такива простотии, които ги говорят само посредствените тренери !

Да де, ама излез от нереалния свят и погледни нещата трезво, ако можеш! Защото когато взимаш на онче - бонче някакви чужденци от майната си, а в същото време опонент ти е отбора с огромен за бг бюджет и съответно нива по - сериозни футболисти, тогава имаш право да се облегнеш на тези доводи.. и с право!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2016 17:22

www_ivailomusic_com написа:Нещо и за Гонзо. Първият аргумент на застъпниците му винаги е бил какъв невероятен мъжкар бил.Чудесно!
Сега е времето да това да се докаже и на дела. Мъжкарят на първо място е човек, който си държи на думата. Знаем каква беше дадената дума на Гонзо по повод евентуалната смяна на Стоев. Интересно ще ми е сега, ако остане, какво ли интервю ще даде от клубната телевизия, интерпретирайки неправилно отразените му думи?! Хайде Гонзо, твой ред е на шахматната дъска.
ЩЕ ОСТАНЕШ ЛИ ТАМ КАТО ПЕШКА ИЛИ КАТО ДОСТОЙНО ПРЕДАЛ СЕ ЦАР?

Е той човека вече обясни. Казал, че щял да си помисли дали да си тръгне ако Стойчо бъде уволнен.
Разбираш ли сега ? Гонзича отново чист и невинен. Брей....

Ако и сега кажете, че Гонзо е мъжкар, значи сте за лекар + психолог!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 май 2016 17:23

Player написа:Аз пък се сещам, че Бардон е чужденец, за който се е говорило, че може някой ден да се върне като някакъв на Герена. Така със Стоилов преди години ни се получи, от бивш играч да ни стане треньор без опит в тази професия. Време е за нещо ново и свежо, а не да се говори винаги за един и същ кръг от хора.

100% за Бардон! Интелект и левскар!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2016 17:25

Както и да е-в Благоевград ще ни води за последно, редно е да се сбогуваме с него като нормални хора... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 13 май 2016 17:26

Абе Гонзо, махай се веднага и ти от Левски! Ти лично за 6 години докара великият Левски до нивото на един посредствен тим! Безсрамник, МАХАЙ СЕ ОТ ЛЕВСКИ ВЕДНАГА!!!

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 13 май 2016 17:27

Друго е важното , че дори и без публика които да купуват билети Левски топи дълговете и плаща трибуни.
Гонзо каза , че днес са превели около 230 хиляди към НАП , да изиграят още 2,3 мача като с Локото и са вързали и бюджета , който не знам защо пропускате , че е 6.5 мнл САМО за втория полусезон официално обявен от ръководството.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 май 2016 17:30

Емигрант 45 написа:
Player написа:Аз пък се сещам, че Бардон е чужденец, за който се е говорило, че може някой ден да се върне като някакъв на Герена. Така със Стоилов преди години ни се получи, от бивш играч да ни стане треньор без опит в тази професия. Време е за нещо ново и свежо, а не да се говори винаги за един и същ кръг от хора.

100% за Бардон! Интелект и левскар!

Аз също съм за Бардон -един от най-разбиращите играта футбол играчи които сме имали. Но Бардон доколкото знам е водил клуб в най-ниските нива на Франция. Но за мен е грехота той да не е Герена.
Нещо по време на следобедната ми сиеста сънувах ,че новия ни треньор ще бъде от Балканския полуостров и е водил национален отбор .Нещо сънувах за бивша Югославия, нещо Нико Ковач ,но се събудих ;) .
Иначе най-вероятно след края на сезона и Гонзо ще си тръгва.
Последна промяна от honda на 13 май 2016 17:35, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”