balef написа:Гонзо ти мъж ли си ?
Обеща и каза категорично че ако се махне Стоев и ти си тръгваш !?
Сигурно е казал - Ако Стойчо Стоев ПРИМЕРНО се махне и аз ще си тръгна

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
balef написа:Гонзо ти мъж ли си ?
Обеща и каза категорично че ако се махне Стоев и ти си тръгваш !?
metodito написа:Мистри написа:
Ми щото Витлачил беше австриец, та се сетих.
Българинът за последните 15 години се опростачи много. Онези времена са други, българинът е бил друг. Така мисля. Неслучайно споменах Кокала. С простак, само простак може да се оправи. Знам колко цинично звуча, но това е положението.
Балкански Орел написа:Тая новина ми оправи деня, най глупавия тренер в историята на Левски.Писна ми от оправдания и разяснения за тва каква селекция имал опонента и такива простотии, които ги говорят само посредствените тренери !
www_ivailomusic_com написа:Нещо и за Гонзо. Първият аргумент на застъпниците му винаги е бил какъв невероятен мъжкар бил.Чудесно!
Сега е времето да това да се докаже и на дела. Мъжкарят на първо място е човек, който си държи на думата. Знаем каква беше дадената дума на Гонзо по повод евентуалната смяна на Стоев. Интересно ще ми е сега, ако остане, какво ли интервю ще даде от клубната телевизия, интерпретирайки неправилно отразените му думи?! Хайде Гонзо, твой ред е на шахматната дъска.
ЩЕ ОСТАНЕШ ЛИ ТАМ КАТО ПЕШКА ИЛИ КАТО ДОСТОЙНО ПРЕДАЛ СЕ ЦАР?
Player написа:Аз пък се сещам, че Бардон е чужденец, за който се е говорило, че може някой ден да се върне като някакъв на Герена. Така със Стоилов преди години ни се получи, от бивш играч да ни стане треньор без опит в тази професия. Време е за нещо ново и свежо, а не да се говори винаги за един и същ кръг от хора.
Емигрант 45 написа:Player написа:Аз пък се сещам, че Бардон е чужденец, за който се е говорило, че може някой ден да се върне като някакъв на Герена. Така със Стоилов преди години ни се получи, от бивш играч да ни стане треньор без опит в тази професия. Време е за нещо ново и свежо, а не да се говори винаги за един и същ кръг от хора.
100% за Бардон! Интелект и левскар!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта