Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот balef » 11 май 2016 14:27

plamenst7 написа:
ico49 написа:абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм левскар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.

Ето това е най-точното мнение. Повече от ясно се видя, че като сменяме треньора след всеки 2-3 загуби нещата съвсем няма как да се получат. Не знам защо си мислят някои хора, че като сменим треньор и ще цъфне и ще вържем. Ще дойдат следващите няколко загуби и пак ще се запее старата песен на нов глас "тоя не става за Левски, да се маха, с него нищо няма да постигнем". Точно тези думи съм чувал за почти всеки един треньор минал през Левски. Освен това Стойчо изпълни целите които му бяха поставени преди началото на сезона.

Ако имаше малко морал Ст.Стоев още след загубения финал от Черно море трябваше да си подаде оставката !
Лично той и никой друг с бездарните си решения загубихме купата а можеше и без треньор да спечелим финала.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 май 2016 14:48

plamenst7 написа:
ico49 написа:абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм левскар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.

Ето това е най-точното мнение. Повече от ясно се видя, че като сменяме треньора след всеки 2-3 загуби нещата съвсем няма как да се получат. Не знам защо си мислят някои хора, че като сменим треньор и ще цъфне и ще вържем. Ще дойдат следващите няколко загуби и пак ще се запее старата песен на нов глас "тоя не става за Левски, да се маха, с него нищо няма да постигнем". Точно тези думи съм чувал за почти всеки един треньор минал през Левски. Освен това Стойчо изпълни целите които му бяха поставени преди началото на сезона.

Изпълнил целите и повече от това да не очакваме значи? :lol: Вие ме убивате от смях. Сменете отбора и повече не се пишете левскари с подобно отношение. Срам!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 11 май 2016 15:02

Чел съм простотии,но този "юнак" печели палмата. Модовете,без колебание можете да му е връчвате! Наздраве :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 май 2016 15:41

balef написа:
plamenst7 написа:

Ако имаше малко морал Ст.Стоев още след загубения финал от Черно море трябваше да си подаде оставката !
Лично той и никой друг с бездарните си решения загубихме купата а можеше и без треньор да спечелим финала.

Че за какво да си подава оставката? Кой треньор не е губил мачове? За мен отбора ( не казвам клуба ), въпреки всичко върви в правилната посока. Футболистите са мотивирани, не като преди да се влачат по терена. Който и треньор да дойде, след време ще виждам същите ревове за смяна на треньора, защото и при него ще има загуби.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 май 2016 15:54

Хора, вие живеете в някаква виртуална реалност. Левски има 2-рия по големина бюджет в А група(та дори може и да равнява с този на Лц). Същата тази А група, която е с 9 отбора, от които:

- Монтана и Пирин са боксови круши(кръводарители)...нищо, че Левски се измъчи и с 2-та отбора
- Ботев, ЧМ и Славия играят за здраве
- Локо Пд се сети пролетта, че играе футбол

и остават 2 отбора - Левски и Берое,които се борет за цели 2 места за ЛЕ.

Е остава да бе бяхте изпълнили целта ЛЕ.....смешно е, на база на футболисти, пари и т.н. Отделно кой доведе оня за 200 000 евро ли Аденджи ли къв е? Той топка не може да спре, не може да си уцели краката....смях. Не се бил адаптирал. Какво общо има адаптацията с умението да спреш топката?
Гонзо трябваше да си подаде оставката, ако е мъжкар(както тръби наляво и надясно), още миналия сезон.. След провалът със селекцията, която направи, с треньорите и всички останали глупости, да не говорим за подмяната на полусезона на половината отбор. А Стойчо още след загубения финал.

Чудя се на кое ли място щеше да е Левски ако в А група бяха Литекс и ЦСКА......

Други пък са носталгични за ОНЯ Левски от 60-те....емииии за да дойде оня Левски, то трябва да се върне комунизма и да се наложи трансферно ембарго....най-малкото при сегашните условия всеки що-годе кадърен играч бива лапнат от финансово стабилните отбори в Европа още преди да навърши 20 години. Последния пример е с онова момче от Бенфика, купено от Байерн. Не, че у нас има кадърни млади играчи де, дето се редят на опашка за тях
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2016 15:57

koisa написа:
plamenst7 написа:

Изпълнил целите и повече от това да не очакваме значи? :lol: Вие ме убивате от смях. Сменете отбора и повече не се пишете левскари с подобно отношение. Срам!

Абе смешко, кой е тоя треньор който ще ни направи непобедими? Би ли ни светнал? Кой е месията който очакваме и видите ли Стойчо не ще да му освободи мястото? Или викаш дай след всеки загубен мач да сменяме треньора, а още по-добре дори и след равен. Тогава поне мрънкачите ще са доволни.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2016 16:03

bobo_13 написа:Чудя се на кое ли място щеше да е Левски ако в А група бяха Литекс и ЦСКА......

Прибави 7 точки към актива на Левски, погледни класирането и продължавай да се чудиш. От 3 мач Левски има спечелени 7 точки срещу Литекс, та най-логично би било да е пред тях в класирането. ЦСКА в положение на несъстоятелност, не съм сигутен, че щяха да бъдат фактор, дори да бяха в А група.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 май 2016 16:05

Уговорени мачове е имало, има, и ще има .... за съжаление.
Лошо е, когато това се прави нагло и с чувство за безнаказаност ... когато ти се навира в лицето!

... а думите на Зума след мача граничат с идиотщина.
От цялата работа ми е интересно, дали някоя институция поне ще изсимулира дейност .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 май 2016 16:10

plamenst7 написа:
bobo_13 написа:Чудя се на кое ли място щеше да е Левски ако в А група бяха Литекс и ЦСКА......

Прибави 7 точки към актива на Левски, погледни класирането и продължавай да се чудиш. От 3 мач Левски има спечелени 7 точки срещу Литекс, та най-логично би било да е пред тях в класирането. ЦСКА в положение на несъстоятелност, не съм сигутен, че щяха да бъдат фактор, дори да бяха в А група.

Само Левски ли спечелиха точки с/у Литекс?
... и защо 7 точки?
Мачът бе прекратен при резултат 0:1 ... или се бъркам?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2016 16:18

Red_Neck написа:
plamenst7 написа:

Само Левски ли спечелиха точки с/у Литекс?
... и защо 7 точки?
Мачът бе прекратен при резултат 0:1 ... или се бъркам?

Ами аз не знам някой да е спечелил повече. Левски води дело именно за 7 отнети точки. Мачът бе прекрате при дузпа за Левски и Литекс с 9 човека на терена, друг е въпроса, че Левски печели служебна победа от този мач.
Последна промяна от plamenst7 на 11 май 2016 16:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”