plamenst7 написа:ico49 написа:абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм левскар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.
Ето това е най-точното мнение. Повече от ясно се видя, че като сменяме треньора след всеки 2-3 загуби нещата съвсем няма как да се получат. Не знам защо си мислят някои хора, че като сменим треньор и ще цъфне и ще вържем. Ще дойдат следващите няколко загуби и пак ще се запее старата песен на нов глас "тоя не става за Левски, да се маха, с него нищо няма да постигнем". Точно тези думи съм чувал за почти всеки един треньор минал през Левски. Освен това Стойчо изпълни целите които му бяха поставени преди началото на сезона.
Ако имаше малко морал Ст.Стоев още след загубения финал от Черно море трябваше да си подаде оставката !
Лично той и никой друг с бездарните си решения загубихме купата а можеше и без треньор да спечелим финала.