Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
а правиш ли разлика.... между фашизъм... и национал-социализъм?....
Я кажи тез от кои са бе, дошата:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
язе написа:Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
Ся, ако обясниш и разликата, цена нямаш.
fcb_bg написа:Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
sin4ec написа:manoll написа:както се казва във вица - поименно, колега, поименно, хахаха
Въпросът е, че СССР винаги е бил империя на злото - най-кървавия агресор в историята на човечеството, вкл. и срещу собствените си народи, вкл. и срещу живеещите там българи. И беларуси, и украинци посрещат немците с цветя, а немците спират в един момент доброволци да влизат в армията на ген. Власов, щото чак им се вижда невероятно как буквално стотици хиляди пленени руснаци искат да се бият за свободата си срещу Червената армия - тази, в която НКВД стои с картечниците зад войските и стреля без предупреждение, ако им се стори, че някой не атакува с достатъчно ентусиазъм
Всички опити да се изкара Русия/СССР като невинна жертва е просто върха на наглостта. За обикновените руснаци съм съгласен - те са си крепостни и днес, а промивката на мозъците им не е спирала...
Не разбрах колко са танкистите и летците, но явно справката ти при чичко Гугъл е показала нелицеприятните факти. Както и кога се прекратява това обучение-дали пък не е около идването на Хитлер на власт, ахъммм?
Простотията със "стотиците хиляди" при Власов е феноменална! Хич няма и да я коментирам. Да не говорим, че заповед 227 на Ставката " Нито крачка назад!" е издадена доста след поражението на 2 уа на въпросния.
Заградотрядите са се сформирали от най-добрите бойци, не е само до НКВД. Освен това са били твърде малко бройки. Целта им е да не допускат самоволно оставяне на позициите, а не да стрелят без предупреждение. Ще се изненадаш колко малко хора са разстреляли, това се е прилагало в много крайни случаи. Хванатите от тях просто са връщани на фронта.
С факти, колега, с факти! Ще те пердаша с тях оттук до Берлин, като руски сержант- немски фелдфебел, щото ми се барате тука, без нищичко да знаете. И си мислите, че като прочетете три инджевски глупости, сте наясно...
Ниска черешка!
sbornaq написа:Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ!
язе написа:Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
Ся, ако обясниш и разликата, цена нямаш.
manoll написа:sbornaq написа:Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ!
Абе Александров, кажи си че си руснак, аз се чудех на какъв се правиш...
manoll написа:sbornaq написа:Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ!
Абе Александров, кажи си че си руснак, аз се чудех на какъв се правиш...
Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
тия явно са некви рокери.... черепи.... и пушки... ного е метълско....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта