Messi_fan написа:sin4ec написа:1982 написа:В бързането си да злобееш, си объркал заглавието даже.![]()
И онзи с Поро беше объркал заглавието, ама ти не го спомена...
Е то знаеш как е при янкофилчетата. При тях ситуацията е интереса клати феса.
Тъпак.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Messi_fan написа:sin4ec написа:1982 написа:В бързането си да злобееш, си объркал заглавието даже.![]()
И онзи с Поро беше объркал заглавието, ама ти не го спомена...
Е то знаеш как е при янкофилчетата. При тях ситуацията е интереса клати феса.
Разпопват свещеник – не изпълнил със Светия дух ракетата „Съюз-2.1“
Руската православна църква готви сурово наказание за свещеника, осветил ракетата „Съюз-2.1“. Преди дни, тя не успя да излети в уречения ден и час.
Протодякон Кураев заявил, че вина да откаже системата на „Съюз-2.1“ носи преди всичко Благосвещенски и Тунденски епископ Лукиан, който осветил ракетата. Той или не се е молил както трябва, или е извършил ритуала с разредена света вода. Във всеки случай Лукиан носи персонална вина за нейната неизправност, защото ракетата е трябвало да бъде изпълнена със Светия дух и да бъде изцяло под негова закрила.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Путин ще разжалва скоро Бог, усещам аз.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
THE G.A.M.E написа:Междудругото, Володята доста подозрително гледа японеца на снимката от срещата им.![]()
Тези нема да се разберат, като че ли е генетично заложено японци и руснаци да са в кавга.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:Betchualeng Arnaikem написа:И как прецени, че всичките негри живеят с племенно мислене и законите на саваната (каквото и да разбираш под това)? Лесно е да съдиш отстрани, не познаваш достатъчно представители на Африка отблизо, не знаеш и не само как, но и ЗАЩО живеят както го правят.
Ми, назови ми една що-годе нормално функционираща африканска държава, управлявана от маймуни ?? Със що-годе нормално общество ?!
п.п.: "Закони на саваната" - много просто, кой кого набара, за вечеря му е.![]()
![]()
Лъвове, антилопи, крокодили, хиени ..... нали знаеш ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта