Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Natovarvashtiq

Re: Лондон с кмет мюсолманин

Мнениеот Natovarvashtiq » 07 май 2016 19:41

Messi_fan написа:
sin4ec написа:
1982 написа:В бързането си да злобееш, си объркал заглавието даже. :lol: :lol:

И онзи с Поро беше объркал заглавието, ама ти не го спомена... :(

Е то знаеш как е при янкофилчетата. При тях ситуацията е интереса клати феса. 8-)

Тъпак.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GA_ veliki » 07 май 2016 20:02

Разпопват свещеник – не изпълнил със Светия дух ракетата „Съюз-2.1“
Руската православна църква готви сурово наказание за свещеника, осветил ракетата „Съюз-2.1“. Преди дни, тя не успя да излети в уречения ден и час.
Протодякон Кураев заявил, че вина да откаже системата на „Съюз-2.1“ носи преди всичко Благосвещенски и Тунденски епископ Лукиан, който осветил ракетата. Той или не се е молил както трябва, или е извършил ритуала с разредена света вода. Във всеки случай Лукиан носи персонална вина за нейната неизправност, защото ракетата е трябвало да бъде изпълнена със Светия дух и да бъде изцяло под негова закрила.

faktor.bg
:lol: и Бог Путин не помогнал
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 май 2016 20:08

Путин ще разжалва скоро Бог, усещам аз.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2016 20:09

1982 написа:Путин ще разжалва скоро Бог, усещам аз.

За сега не се налага да го прави 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 май 2016 20:16

Да разжалва сам себе си?!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2016 20:19

Междудругото, Володята доста подозрително гледа японеца на снимката от срещата им. :lol:
Тези нема да се разберат, като че ли е генетично заложено японци и руснаци да са в кавга.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 май 2016 20:23

Той не знам дали ще го разжалва, ама европедерастията-със сигурност. ЕС води откровена антихристиянска политика и то с определена цел. Даже неуспелият семинарист Джугашвили не е водил такава. В началото взривява храмове и гони свещенниците, но като му се запича яйцето на гъза при Москва, отваря църквите. Специален самолет с чудотворната икона на Казанската Богородица обикаля над позициите на войските( в интерес на истината, случайно или не, тези позиции остават блян за Вермахта). Това се повтаря и при Сталинград. Отделно Руската църква прави огромни дарения в пари и ценни метали за армията. Тази помощ в най-трудния момент на войната Сталин няма да забрави до края на живота си. Падат доста забрани, което обяснява големият брой на намерени останки от съветски войници в днешни дни, с кръстчета и иконки в тях. По принцип за носене на такова нещо отиваш като нищо в штрафбат, но това явно не се е случвало. Въпреки комунистическия терор руският народ си остава вярващ, което е интересен факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2016 20:29

THE G.A.M.E написа:Междудругото, Володята доста подозрително гледа японеца на снимката от срещата им. :lol:
Тези нема да се разберат, като че ли е генетично заложено японци и руснаци да са в кавга.

Няма такова нещо 8-) Преди около 1-2 години гледах един анализ на Тома Томов и още тогава го беше казал, че в геополитически план, руснаците ще развият Сибир и азиатската част на Русия, чрез привличането на китайски и японски инвестиции 8-) Ето че сега вече нещата започват да се случват 8-) Чипсовете са вън от палатката и това много, много не им харесва, ама трябва да свикват 8-) Иначе китайско-японската омраза е в пъти по-голяма от руско-японската 8-) Интересна симбиоза ще наблюдаваме :) Всяка от трите държави има някакви дразги и низяснени отношения с останалите две :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 май 2016 20:50

Аз да кажа добра дума за Гергьовденския парад-определено ми хареса! Може да сме със скромни възможности, но беше добре организиран и стикован. Поздравления за участниците и организаторите!
Дори поредните глупости и бръщолевици на мекотелото не можаха да развалят празника. Малко издразниха сравненията на коментаторите с предстоящия парад в Москва, което си е пълна глупост-те са си те, ние сме си ние. Напук на тях формацията Миг-29 с двете Су-25 изглеждаше перфектно и разтърси София с грохота си.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2016 20:57

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:И как прецени, че всичките негри живеят с племенно мислене и законите на саваната (каквото и да разбираш под това)? Лесно е да съдиш отстрани, не познаваш достатъчно представители на Африка отблизо, не знаеш и не само как, но и ЗАЩО живеят както го правят.

Ми, назови ми една що-годе нормално функционираща африканска държава, управлявана от маймуни ?? Със що-годе нормално общество ?!

п.п.: "Закони на саваната" - много просто, кой кого набара, за вечеря му е. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Лъвове, антилопи, крокодили, хиени ..... нали знаеш ?! :mrgreen:

Ти ми намери една държава, която е оставена да се развива независимо там. Също така се информирай за броя преврати, организирани от "белите държави" при опит на съответната държава да действа самостоятелно. За начало започни с дейността на Денар. Информирай се и за постоянните забрани и директиви, които са поставени пред редица държави там (а пътем в същите държави се мотаят сили на ООН). Например един от съседите на Заир няма право да добива диаманти, макар че това е най-ценния ресурс на мястото.

Не казвам, че само белите са им виновни, но не бъдат ли оставени сами да минат през хаоса и да намерят ред.. няма как да стане. И въобще е добре да взимаш под внимание всички фактори, оказващи влияние в даден регион.

В края на краищата по твоята логика ние също сме маймуни, визирам България: страната е уж независима, но на практика всяко действие на властите в международен план е според нечий изисквания (в зависимост от лизания в момента гъз). В страната цари беззаконие, далавери (от такива за милиарди до такива за по 100 лева на месец), всеки си прави каквото си иска, често безнаказано (например има хора с по 3-4 условни присъди едновременно и 100 висящи дела). На никой не му пука за никого, например в редките случаи, когато се съберат повечко хора да се борят някак за правата си или срещу някоя неуредица броя хулещи ги е многократно по-голям. Но в повечето случаи всъщност активно простивопоставящите се са минимална бройка, защото всички други си правят пас.

Можеш да пишеш колкото си искаш, но не мисля, че дори доближаваш познанията ми за обстановката и факторите в постколониална черна Африка. Което е нормално с оглед на редица фактори, сред които огромного количество мои контакти с хора от съответните места.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Върни се в “Свободна зона”