Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Player » 06 май 2016 00:18

CTAHKO написа:Мюсюлманин става кмет на Лондон... Снима с надпис "Бежанци, добре дошли"...

Изображение

Още не е станал, но дори и втори да остане е все същото. Едно време англичаните управляваха половин свят, а скоро Англия ще се управлява от мангали... Пълен крах и позор...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 май 2016 00:31

Thsmith написа:Аз за разлика от теб следя френската преса и много добре знам какво говори Сарко, също и какво говореше и правеше като президент.
Във Франция положението е много тежко с ФН и нещата не са никак прости. Сарко е готов да критикува абсолютно всичко което прави правителството + застъпване на патриотичната карта за избутване на Льо Пен. Същото правеше и Оланд като опозиция, най смешно беше положението му с външната политика към близкия изток и службите за сигурност и изказванията му до края и последвалите действия на 180 градуса още със стъпването във власт.

Камерън направи нещо подобно, но в доста по малък мащаб. Агитираше за референдум и постоянно намекваше за напускане за да избута Фарадж (и го направи по най бруталния начин), а сега заема обратната позиция дори с минимални отстъпки (колкото да не изглежда смешен). Вярно, че предизвика разцепление в партията и Борис (който е супер писател) се опитва да го свали, но това е друг въпрос.
Надявам се, че схвана какво имам предвид.

Да ну, хаха. :mrgreen:
ФН като какви ми ги пишеш, щото ако има партия в Европа, за която действително да има някакво подозрение, че е на руска хранилка т'ва е партията на льо Пен. :)
Абсолютно нелепо е да се вярва, че Саркози хвърля руска пропаганда, за да печели симпатии, оспорвайки политиката на Оланд (доколкото и тя е толкова твърда), не вярвам, че във Франция ще спечелиш много, ако кажеш, че Украйна няма място в ЕС, и че Крим е направил правилен избор като е избрал Русия и всичко това във времена, когато в Европа се лее мощна антируска пропаганда, за фамилиарниченето му с Путин пък не знам какво да кажа.
Пък може и Франция да има руско малцинство или голям русофилски вот, за които да се борят, знам ли. :lol:
За Камерън също може да се спори, дали е искал да краде гласове, което разбира се е цел във всяка една предизборна кампания, без значение кога и къде или се опитваше да се представи като евроскептик, което да му даде по-твърд вид на преговорите с ЕС относно ''специалния статут'' на Великобритания.
Последна промяна от HoUs4oOL на 06 май 2016 00:34, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 май 2016 00:32

CTAHKO написа:Мюсюлманин става кмет на Лондон... Снима с надпис "Бежанци, добре дошли"...

Изображение

Станко, погледни от добрата страна, единия вариант е тоя, а другия бил някакъв евроскептик, от където и да го погледнеш си е win - win, както се казва по евроатлантически. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 май 2016 00:56

HoUs4oOL написа: и всичко това във времена, когато в Европа се лее мощна антируска пропаганда,

Ебати "мощната антируска пропаганда" в Европа, щом може в страна от ЕС, закоравял руски пропагандист, като теб, да лее мощна руска пропаганда в който си пожелае форум или сайт. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 май 2016 00:57

За доброто на тази горда доскоро нация - англичаните трябва СПЕШНО да излязат от Еврогейския съюз!!! Започнаха и те да изпедерастяват като германците, а вече искат и да се обрежат - като французите. Бяха ми последна надежда, но не излязат ли сега юни в кърпа са им вързани гей-парадите и сюнетите и на тях. Не знам дали акта е про-руски, тука всякакви дебили обърнаха света на про и анти-Русия, сигурно дори и в Тумбукту се разделиха на про и анти :D.....просто отбелязвам. Не знам кое е про и кое е анти, но ЕС придоби насоченост стремглаво към:
- Педерастия. Открита, явна педерастия. Толериране на педераси и на всичко, което е в разрез с християнските ценности
- Ислямизация - открита, явна! Брутално прокарване на една религия, ненавистна на цяла Европа, която се мрази във всички държави!
Всичко това се прокарва с някакви малоумни еврогейски ценности, които НИКОЙ не споделя! Ама никой! В Британия си има британски ценности, тука си имаме Български такива. Този СССР наречен ЕС трябва по-скоро да се срине, преди всички да сме изтолерастяли и обрязали, само това знам.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 май 2016 01:08

1982 написа:Ебати "мощната антируска пропаганда" в Европа, щом може в страна от ЕС, закоравял руски пропагандист, като теб, да лее мощна руска пропаганда в който си пожелае форум или сайт. :lol: :lol: :lol:

Аз съм обективен, доколкото ми го позволява паспорта. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 май 2016 11:48

ShooterMan написа:За доброто на тази горда доскоро нация - англичаните трябва СПЕШНО да излязат от Еврогейския съюз!!! Започнаха и те да изпедерастяват като германците, а вече искат и да се обрежат - като французите. Бяха ми последна надежда, но не излязат ли сега юни в кърпа са им вързани гей-парадите и сюнетите и на тях. Не знам дали акта е про-руски, тука всякакви дебили обърнаха света на про и анти-Русия, сигурно дори и в Тумбукту се разделиха на про и анти :D.....просто отбелязвам. Не знам кое е про и кое е анти, но ЕС придоби насоченост стремглаво към:
- Педерастия. Открита, явна педерастия. Толериране на педераси и на всичко, което е в разрез с християнските ценности
- Ислямизация - открита, явна! Брутално прокарване на една религия, ненавистна на цяла Европа, която се мрази във всички държави!
Всичко това се прокарва с някакви малоумни еврогейски ценности, които НИКОЙ не споделя! Ама никой! В Британия си има британски ценности, тука си имаме Български такива. Този СССР наречен ЕС трябва по-скоро да се срине, преди всички да сме изтолерастяли и обрязали, само това знам.

Само не знам, как ще обяснят на ибрястиките и закоравелите ислямисти, че трябва да са толерантни към педалите и педофилите :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 май 2016 18:11

il4o_iliew написа:Смит стига нови върхове. Не вярвал на левичарски организации като гринпийс ама проснал статия на Прокопиевия вестник. Умирам от смях. :lol:

Жив ли си още или хвърли топа? :lol: Ех, Жечи...

HoUs4oOL написа:Да ну, хаха. :mrgreen:
ФН като какви ми ги пишеш, щото ако има партия в Европа, за която действително да има някакво подозрение, че е на руска хранилка т'ва е партията на льо Пен. :)
Абсолютно нелепо е да се вярва, че Саркози хвърля руска пропаганда, за да печели симпатии, оспорвайки политиката на Оланд...
...
...

Именно, най лесния път да избуташ някой е да вземеш част от платформата му и да го оставиш бос.
Франция винаги е била най-несигурната западна държава от големите (имам предвид като политически наклонности и залитания) още от Де Гол и чак до Ширак. Настроенията не са твърдо про-американски и е нормално политиците да опитват да извличат полза.

HoUs4oOL написа:Аз съм обективен, доколкото ми го позволява паспорта. :lol:

Моля, я пак повтори :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 06 май 2016 18:42

Защо реши, че се казвам жечи не разбрах.

По отношение на ТТИП така и не разбрахме защо не вярваш на гринпийс. Информацията, която изнася е просто информация. Тя не е нито левичарска, нито десничарска. Това, което трябва да се запиташ е дали е достоверна или не. Ама за твоят десничарски "интелектуален" мироглед това не е важнод. Стана ми смешно, че си кипнал статия от капитал, а се съмняваш в гринпийс. Просто това е твой пореден бисер в графата "мъдрости". :lol: Ама викаш то важното е, че капитал е десничарски. Няма проблем, че Прокопиев е на хранилка при Америка за България. Конфликт на интереси в твоята главица не изниква никъде. :lol:
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 май 2016 19:27

il4o_iliew написа:Защо реши, че се казвам жечи не разбрах.

По отношение на ТТИП така и не разбрахме защо не вярваш на гринпийс. Информацията, която изнася е просто информация. Тя не е нито левичарска, нито десничарска. Това, което трябва да се запиташ е дали е достоверна или не. Ама за твоят десничарски "интелектуален" мироглед това не е важнод. Стана ми смешно, че си кипнал статия от капитал, а се съмняваш в гринпийс. Просто това е твой пореден бисер в графата "мъдрости". :lol: Ама викаш то важното е, че капитал е десничарски. Няма проблем, че Прокопиев е на хранилка при Америка за България. Конфликт на интереси в твоята главица не изниква никъде. :lol:

Остави ги неосъзнатите демократи 8-) Те вярват още в дядо Коледа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”