Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Дано това е последният път, в който анлийски отбор играе 1/2 до 2020 поне![]()
по-скучен 1/2 не е имало....
Реал ще си платят за слабите съперници до финала със сълзите на Кристиано в Милано![]()
съдбата ще си върне за гола в 95 + преди 2 години, просто няма друг вариант..
освен това Атлетико повече си заслужават, биха двата фаворита
sapio0o написа:Аз това и казах, братле. Пръснахме се от пропуски, все едно цъкаме с Алкоркон за купата при преднина от 3 гола в първия мач. Несериозно беше, но пък ето че не ни изигра лоша шега. За мен Реал е в най-добрата си форма от над година насам и се случва точно в решителната част от сезона. Зидан изсмука всичко каквото можеше от футболистите, без да вдига много шум. Вече всеки си знае дали би оценил направеното предвид наистина леките съперници. Който следи клуба по-отблизо ще ме разбере за останалото.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rmfan5 написа:kingofpop написа:Дано това е последният път, в който анлийски отбор играе 1/2 до 2020 поне![]()
по-скучен 1/2 не е имало....
Реал ще си платят за слабите съперници до финала със сълзите на Кристиано в Милано![]()
съдбата ще си върне за гола в 95 + преди 2 години, просто няма друг вариант..
освен това Атлетико повече си заслужават, биха двата фаворита
Като почне да се говори за този гол ще кажеш че е паднал в 105-та минута при 2 добавени.
Голът си пада в 93-та минута,ама айде какво да обеснявам.
JackPackage написа:sapio0o написа:Аз това и казах, братле. Пръснахме се от пропуски, все едно цъкаме с Алкоркон за купата при преднина от 3 гола в първия мач. Несериозно беше, но пък ето че не ни изигра лоша шега. За мен Реал е в най-добрата си форма от над година насам и се случва точно в решителната част от сезона. Зидан изсмука всичко каквото можеше от футболистите, без да вдига много шум. Вече всеки си знае дали би оценил направеното предвид наистина леките съперници. Който следи клуба по-отблизо ще ме разбере за останалото.
Фрапиращото е че и Сити играха все едно водят с 2-3 гола![]()
![]()
Иначе аз пък съм страшно уверен в нашите (гледайки играта ви) и мисля че няма как да не я вземем, но доколко е реално, доколко фенско ще видим...
Просто мисля че сме много силни, а вие не сте калени в битките в ШЛ тази година с тази разходка из елиминациите (дори обрата с Вълците)![]()
2014 бях резервиран за финала, сега съм почти сигурен че ще я вземем, затова и ще ходя в Милано на финала, стига да не станат някакви контузии до 28-и
Gary Shaw написа:рома , волфсбург и сити дооста коварен жребий отредиха за реал![]()
enguerino написа:Каквото и да стана на финала (не очаквам много) тази година ШЛ е доста по-безинтересна (да не кажа слаба) от миналата. Ще се запомнят мачовете на Байерн и Юве и някой други епизодични изяви и дотам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта