Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Himno de la Liga de los Campeones Europeos
рома , волфсбург и сити дооста коварен жребий отредиха за реал

Re: Шампионска лига 2015/2016
kingofpop написа:Дано това е последният път, в който анлийски отбор играе 1/2 до 2020 поне![]()
по-скучен 1/2 не е имало....
Реал ще си платят за слабите съперници до финала със сълзите на Кристиано в Милано![]()
съдбата ще си върне за гола в 95 + преди 2 години, просто няма друг вариант..
освен това Атлетико повече си заслужават, биха двата фаворита
Като почне да се говори за този гол ще кажеш че е паднал в 105-та минута при 2 добавени.
Голът си пада в 93-та минута,ама айде какво да обеснявам.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- JackPackage
- Контакти:
sapio0o написа:Аз това и казах, братле. Пръснахме се от пропуски, все едно цъкаме с Алкоркон за купата при преднина от 3 гола в първия мач. Несериозно беше, но пък ето че не ни изигра лоша шега. За мен Реал е в най-добрата си форма от над година насам и се случва точно в решителната част от сезона. Зидан изсмука всичко каквото можеше от футболистите, без да вдига много шум. Вече всеки си знае дали би оценил направеното предвид наистина леките съперници. Който следи клуба по-отблизо ще ме разбере за останалото.
Фрапиращото е че и Сити играха все едно водят с 2-3 гола
Иначе аз пък съм страшно уверен в нашите (гледайки играта ви) и мисля че няма как да не я вземем, но доколко е реално, доколко фенско ще видим...
Просто мисля че сме много силни, а вие не сте калени в битките в ШЛ тази година с тази разходка из елиминациите (дори обрата с Вълците)
2014 бях резервиран за финала, сега съм почти сигурен че ще я вземем, затова и ще ходя в Милано на финала
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
rmfan5 написа:kingofpop написа:Дано това е последният път, в който анлийски отбор играе 1/2 до 2020 поне![]()
по-скучен 1/2 не е имало....
Реал ще си платят за слабите съперници до финала със сълзите на Кристиано в Милано![]()
съдбата ще си върне за гола в 95 + преди 2 години, просто няма друг вариант..
освен това Атлетико повече си заслужават, биха двата фаворита
Като почне да се говори за този гол ще кажеш че е паднал в 105-та минута при 2 добавени.
Голът си пада в 93-та минута,ама айде какво да обеснявам.
Той да вземе да си се фокусира върху залозите и да не разсъждава по двата финалиста.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:sapio0o написа:Аз това и казах, братле. Пръснахме се от пропуски, все едно цъкаме с Алкоркон за купата при преднина от 3 гола в първия мач. Несериозно беше, но пък ето че не ни изигра лоша шега. За мен Реал е в най-добрата си форма от над година насам и се случва точно в решителната част от сезона. Зидан изсмука всичко каквото можеше от футболистите, без да вдига много шум. Вече всеки си знае дали би оценил направеното предвид наистина леките съперници. Който следи клуба по-отблизо ще ме разбере за останалото.
Фрапиращото е че и Сити играха все едно водят с 2-3 гола![]()
![]()
Иначе аз пък съм страшно уверен в нашите (гледайки играта ви) и мисля че няма как да не я вземем, но доколко е реално, доколко фенско ще видим...
Просто мисля че сме много силни, а вие не сте калени в битките в ШЛ тази година с тази разходка из елиминациите (дори обрата с Вълците)![]()
2014 бях резервиран за финала, сега съм почти сигурен че ще я вземем, затова и ще ходя в Милано на финала, стига да не станат някакви контузии до 28-и
От опит ти казвам да не бъдеш прекалено уверен и то особено, когато изглежда най-лесно. Много съм си патил и после боли! Вярвай ми обаче, Реал е много силен. Дали ще го докаже ще видим! Дали и вие ще го позволите, също ще видим!
Иначе на Сити толкова им бе позволено. Новаци са на тази фаза, и на тях не им е лесно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Честито на Реал, превъзходството им беше пълно! За първи път не разбрах честно казано продаде ли се Сити или толкова си могат, но ще видим то ще си проличи като играят и с Арсенал. Може би светците им нанесоха тежка черепно-мозъчна травма и бяха пълни байхути за този мач. Топката се риташе само назад без никакви признаци, че ще направят една атака или точен удар във вратата. Поне ще гледаме един интересен финал! Успех на финалистите, няма да ви казвам как ще свърши мача, за да не разваляме изненадата. Но Атлетико влиза за мен като фаворит, все пак приказката за счупената стомна я помните. Ще се пробвам да го закова на точен, аз и сега щях и двата ама съм ги разменил обратно, горе 1:0, а долу 2:1. Имам го този лош навик и вие се възползвате по игричките понякога. Не съм казал, че е лесно. А и съм много доволен от представянето си, понеже и този турнир поддаде. Няма вече тайни във футболчето за мен. [offtopic]И въпроси в куиз поддадоха и те. Абе как може некой да има 1500 загуби или 5200 и само 90 победки и да се слагапред мен, че той кат ми кацне ще го оставим на 20-30 точици не повече. Днеска особено доста бой имаше. Никой не ще да ме предизвика, не смеят че не знаят толкова за футболче. Ам да видят що газя и на прогнози, много знания за футболче, много!
[/offtopic]
Не крия, че ще подкрепям Атлетико М на финала, дано да не ми е скучно и в него. На пръв поглед ми се струва, че Реал не може да ги спре, ама ще видим като му дойде времето.
Не крия, че ще подкрепям Атлетико М на финала, дано да не ми е скучно и в него. На пръв поглед ми се струва, че Реал не може да ги спре, ама ще видим като му дойде времето.
Последна промяна от dreben23 на 05 май 2016 00:40, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Gary Shaw написа:рома , волфсбург и сити дооста коварен жребий отредиха за реал![]()
Уж смях, а то - злоба през сълзи... А финалът е МАДРИДСКИ - за втори път!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!
Каквото и да стана на финала (не очаквам много) тази година ШЛ е доста по-безинтересна (да не кажа слаба) от миналата. Ще се запомнят мачовете на Байерн и Юве и някой други епизодични изяви и дотам 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
enguerino написа:Каквото и да стана на финала (не очаквам много) тази година ШЛ е доста по-безинтересна (да не кажа слаба) от миналата. Ще се запомнят мачовете на Байерн и Юве и някой други епизодични изяви и дотам
Определено. Ама то си е нормално, предвид отборите.
Атлетико играе много по-слабо този сезон, сравнено с изявите преди 2 сезона. Тогава хем атрактивно и резултатно, хем печелившо. Но пък и футболистите бяха далеч по-класни.
- LamarinTenekijiev
Ами като ще е мадридски химнът, поне Атлетико да го изпеят победоносно!