Вече 30 години Чернобил свети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Вече 30 години Чернобил свети

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 21:18

РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 апр 2016 21:19

petko.h.markov написа:Станали са достояние на всички"на кукуво лято".Давали са на войската без никакви обяснения.Започна мълвата между хората по слухове и "Свободна Европа".Техническият проблем ти не можеш да го коментираш,нямаш необходимите знания.

Давали са без обяснения друг път. Ходи се гръмни някъде! Тези слухове откъде са тръгнали, от бира-скара или от баничарницата ? Дали имам знанията да коментирам проблема, ще го определят двамата в темата, които ги имат. Ти определено не си сред тях.
Той единият го каза, ама нейсе. Вземи чети и се образовай, вместо да мрънкяш и да вървиш след събитията. И да охкяш като недоклатена свекърва. Ти оценки на мене не можеш да ми даваш- в смисъл можеш да пишеш, каквото си искаш. Но тук има не повече от 30-ина човека, чието мнение евентуално ме интересува( ти пак не си сред тях). Ако искаш да обясня нещо, да дискутираме нормално-няма проблем. Ако ли пък не=през хуя ми е.
Извън общите теми, ме бърка мнението на всяко левскарче, независимо какво е, но ти пак не си сред тях.
А оня боклук малко го нахраних тогава, с такива само по този начин се разговаря.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 апр 2016 21:26

1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не. :mrgreen: :mrgreen:

Щото аз като я откланям към техническата страна, сте много активни и разбиращи материята?
Чернобил е грозен провал на стара и недобре защитена атомна енергийна система, в комплект с недобре подготвени кадри. Това е истината.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 апр 2016 21:26

sin4ec написа:
petko.h.markov написа:Станали са достояние на всички"на кукуво лято".Давали са на войската без никакви обяснения.Започна мълвата между хората по слухове и "Свободна Европа".Техническият проблем ти не можеш да го коментираш,нямаш необходимите знания.

Давали са без обяснения друг път. Ходи се гръмни някъде! Тези слухове откъде са тръгнали, от бира-скара или от баничарницата ? Дали имам знанията да коментирам проблема, ще го определят двамата в темата, които ги имат. Ти определено не си сред тях.
Той единият го каза, ама нейсе. Вземи чети и се образовай, вместо да мрънкяш и да вървиш след събитията. И да охкяш като недоклатена свекърва. Ти оценки на мене не можеш да ми даваш- в смисъл можеш да пишеш, каквото си искаш. Но тук има не повече от 30-ина човека, чието мнение евентуално ме интересува( ти пак не си сред тях). Ако искаш да обясня нещо, да дискутираме нормално-няма проблем. Ако ли пък не=през хуя ми е.
Извън общите теми, ме бърка мнението на всяко левскарче, независимо какво е, но ти пак не си сред тях.
А оня боклук малко го нахраних тогава, с такива само по този начин се разговаря.

Нямаш знанията и за това се палиш.Чета ти мненията и ги коментирам.Така и не разбрах какво си учил.
А иначе езика ти е показателен за претенциите ти.Май от махалите си го научил.
Понякога и византийците гърмят.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 апр 2016 21:29

sin4ec написа:
1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не. :mrgreen: :mrgreen:

Щото аз като я откланям към техническата страна, сте много активни и разбиращи материята?
Чернобил е грозен провал на стара и недобре защитена атомна енергийна система, в комплект с недобре подготвени кадри. Това е истината.

Мнениеот sin4ec на 26 Апр 2016 13:56
Много слаб лайнометът днес, амбасадата пак е напред с центовете...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2016 21:30

Чернобил е преди 30 години, бомбардировките с уран са на 30-40 км от нас, а Фукушима е сега и заразената риба е на масата ни в момента! Според теб, кое е неудобната тема 8-) Неслучайно Оруел е написал "Невежеството е сила" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 21:32

sin4ec написа:

Темата не е толкова за техническата страна на въпроса, а за мърлящината и нехайното поведение на управниците. Поне аз с такова впечатление останах от началото й.

Относно самия технологичен процес - ясно е, че тук никой не е специалист, няма и какво толкова да коментираме.
Последна промяна от 1982 на 26 апр 2016 21:34, променено общо 1 път.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 26 апр 2016 21:33

CTAHKO написа:

Чернобил е преди 30 години, бомбардировките с уран са на 30-40 км от нас, а Фукушима е сега и заразената риба е на масата ни в момента! Според теб, кое е неудобната тема 8-) Неслучайно Оруел е написал "Невежеството е сила" 8-)

Рибата е скъпа храна, може да приемеш че това е опит да се унищожи средната класа на България. Колкото и да е жалко най-вероятно е истина, лошото е че дори опозиционните петолъчки мълчат, но този въпрос е по-добре да се зесегне в отделна тема.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2016 21:36

1982 написа:
sin4ec написа:

Темата не е толкова за техническата страна на въпроса, а за мърлящината и нехайното поведение на управниците. Поне аз с такова впечатление останах от началото й.

Относно самия технологичен процес - ясно е, че тук никой не е специалист, няма и какво толкова да коментираме.

Тогава що правихме референдум на тази тема 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 апр 2016 21:36

CTAHKO написа:

Това със заразената риба от Фукушима е пълна лъжа, пробутвана от кърлежи като теб. Колко и да го повтаряш, никой няма да ти се върже, кремълче. :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”