Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:Станали са достояние на всички"на кукуво лято".Давали са на войската без никакви обяснения.Започна мълвата между хората по слухове и "Свободна Европа".Техническият проблем ти не можеш да го коментираш,нямаш необходимите знания.
1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
sin4ec написа:petko.h.markov написа:Станали са достояние на всички"на кукуво лято".Давали са на войската без никакви обяснения.Започна мълвата между хората по слухове и "Свободна Европа".Техническият проблем ти не можеш да го коментираш,нямаш необходимите знания.
Давали са без обяснения друг път. Ходи се гръмни някъде! Тези слухове откъде са тръгнали, от бира-скара или от баничарницата ? Дали имам знанията да коментирам проблема, ще го определят двамата в темата, които ги имат. Ти определено не си сред тях.
Той единият го каза, ама нейсе. Вземи чети и се образовай, вместо да мрънкяш и да вървиш след събитията. И да охкяш като недоклатена свекърва. Ти оценки на мене не можеш да ми даваш- в смисъл можеш да пишеш, каквото си искаш. Но тук има не повече от 30-ина човека, чието мнение евентуално ме интересува( ти пак не си сред тях). Ако искаш да обясня нещо, да дискутираме нормално-няма проблем. Ако ли пък не=през хуя ми е.
Извън общите теми, ме бърка мнението на всяко левскарче, независимо какво е, но ти пак не си сред тях.
А оня боклук малко го нахраних тогава, с такива само по този начин се разговаря.
sin4ec написа:1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
Щото аз като я откланям към техническата страна, сте много активни и разбиращи материята?
Чернобил е грозен провал на стара и недобре защитена атомна енергийна система, в комплект с недобре подготвени кадри. Това е истината.
1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
Щото аз като я откланям към техническата страна, сте много активни и разбиращи материята?
Чернобил е грозен провал на стара и недобре защитена атомна енергийна система, в комплект с недобре подготвени кадри. Това е истината.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
Чернобил е преди 30 години, бомбардировките с уран са на 30-40 км от нас, а Фукушима е сега и заразената риба е на масата ни в момента! Според теб, кое е неудобната темаНеслучайно Оруел е написал "Невежеството е сила"
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
1982 написа:sin4ec написа:1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
Темата не е толкова за техническата страна на въпроса, а за мърлящината и нехайното поведение на управниците. Поне аз с такова впечатление останах от началото й.
Относно самия технологичен процес - ясно е, че тук никой не е специалист, няма и какво толкова да коментираме.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:1982 написа:РУБЛАНКО, кремълската слугиня, всячески се стреми да отклони неудобната тема и да я насочи към Фукушима, бомбардировките над Югославия, рибата от китайско море и какво ли още не.![]()
Чернобил е преди 30 години, бомбардировките с уран са на 30-40 км от нас, а Фукушима е сега и заразената риба е на масата ни в момента! Според теб, кое е неудобната темаНеслучайно Оруел е написал "Невежеството е сила"
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта