Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 20:59

ММ1914 написа:Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.

Не знаех, че Лео Лима е дошъл при Илия Павлов .... :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 апр 2016 21:00

ММ1914 написа:
1982 написа:
Мистри написа:
1982 написа:
Мистри написа:Ти си бил голЕм майтап. :lol: Нали се сещаш, че има хора, работили по това време в Мултигруп и НЕ ваши фенове?Не говоря за левскари.Единият в момента е професор в университет "постмултигрупски" ;) .Та от тях се знаят разни неща.

Ми, хайде, кажи ги тея неща, да видим ?? Извади ми трансфери от типа на Петер Кабат, Миодраг Пантелич, Гарба Лавал, Константин Головской, В. Радимов и сие супер скъпи чужденци ??

Ми , той ти каза , колегата. :lol: Е, не са чужденци, но... :mrgreen:
Та по темата.Значи , като един от феновете на Левски, ти поддържаш тезата на гейо, преписал изказване на събрата си, че съм к*рва?

Какво ми е казал, Ицо, Емо и Трифон не са трансфери, те дойдоха за съвсем малко, понеже нямаха клубове и им трябваше игрова практика преди Франция`98. Ако си мислиш, че сме им давали супер пари, жестоко се лъжеш .... то нямаше клуб в България, който да им даде и 1/4 от това, дето взимаха.

Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.

Лео Лима и Родриго Де Соуза
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 апр 2016 21:00

1982 написа:
Мистри написа:Защо не отговори на въпроса ми?По темата?

Кой въпрос, че то тука много въпроси станаха, конкретизирай.

Ти заглавието на темата четеш ли или си пишеш по принцип? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:01

Мистри написа:
1982 написа:

Коментирам съвсем други теми, както виждаш. И, да, офтопик са.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 21:02

1982 написа:
ММ1914 написа:Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.

Не знаех, че Лео Лима е дошъл при Илия Павлов .... :lol: :lol: :lol:

Не е при Павлов, но е по времето, когато се опитвате да се изкарате онеправдани, ако се върнеш назад спорът не беше само за времето на Павлов нали. Кажи сега за заплатата на Костадинов, тоя без пари и до тоалетната не ходи.
Последна промяна от ММ1914 на 21 апр 2016 21:04, променено общо 1 път.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 апр 2016 21:04

1982 написа:
Мистри написа:
1982 написа:

Коментирам съвсем други теми, както виждаш. И, да, офтопик са.

Какво си коментирал? Попитах те в прав текст-АЗ като привърженик на Левски, ку*ва ли съм?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:05

ММ1914 написа:Не е при Павлов, но е по времето, когато се опитвате да се изкарате онеправдани, ако се върнеш назад спорът не беше само за времето на Павлов нали.

Ами, не можеш да ми намериш никакъв крупен трансфер при Илия Павлов, затова отиде на Лео Лима и другия дебелак. Аз ти казвам, че при Илийчо никога не сме имали вашите финанси при Чорни, да, не бяхме и бедняци, имахме някакви пари, но не може и дума да става за сравнение.

При Божков, където вече беше въпросният трансфер на двамата шишковци, имахме повечко пари отколкото при Илийчо, наистина, но пак не можехме да се мерим с вас, докато Чорни не ви заеба през 2004-а година.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 21:08

Мистри написа:Какво си коментирал? Попитах те в прав текст-АЗ като привърженик на Левски, ку*ва ли съм?

Не знам, не те познавам, за да знам. А и не разбирам защо ме питаш, като никъде не съм казвал, че си ?! :lol:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 апр 2016 21:10

1982 написа:
Мистри написа:Какво си коментирал? Попитах те в прав текст-АЗ като привърженик на Левски, ку*ва ли съм?

Не знам, не те познавам, за да знам. А и не разбирам защо ме питаш, като никъде не съм казвал, че си ?! :lol:

Бе ти как си с мозъка?В коя тема пишеш?Как и е заглавието? :lol: Що ли питам таратор.
Изображение

Изображение

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 21:13

1982 написа:
ММ1914 написа:Не е при Павлов, но е по времето, когато се опитвате да се изкарате онеправдани, ако се върнеш назад спорът не беше само за времето на Павлов нали.

Ами, не можеш да ми намериш никакъв крупен трансфер при Илия Павлов, затова отиде на Лео Лима и другия дебелак. Аз ти казвам, че при Илийчо никога не сме имали вашите финанси при Чорни, да, не бяхме и бедняци, имахме някакви пари, но не може и дума да става за сравнение.

При Божков, където вече беше въпросният трансфер на двамата шишковци, имахме повечко пари отколкото при Илийчо, наистина, но пак не можехме да се мерим с вас, докато Чорни не ви заеба през 2004-а година.

Виж сега, Със свободен трансфер ти намерих носител на Златната топка, единствения българин голмайстор на европейски клубен финал и още един българин играл клубен финал в евротурнирите. Е това ако не са трансфери, не знам кой е добър трансфер? Били сте способни, взели сте ги за без пари браво, но да ми кажеш че са слаби или са незадоволителни трансфери, просто не е логично. Това са футболисти на които би се зарадвал всеки отбор в света. И ти ми слагаш срещу тях Кривия и Кайзера, те трябва да са поласкани определено.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Свободна зона”