ММ1914 написа:Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.
Не знаех, че Лео Лима е дошъл при Илия Павлов ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ММ1914 написа:Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ММ1914 написа:1982 написа:Мистри написа:1982 написа:Мистри написа:Ти си бил голЕм майтап.Нали се сещаш, че има хора, работили по това време в Мултигруп и НЕ ваши фенове?Не говоря за левскари.Единият в момента е професор в университет "постмултигрупски"
.Та от тях се знаят разни неща.
Ми, хайде, кажи ги тея неща, да видим ?? Извади ми трансфери от типа на Петер Кабат, Миодраг Пантелич, Гарба Лавал, Константин Головской, В. Радимов и сие супер скъпи чужденци ??
Ми , той ти каза , колегата.Е, не са чужденци, но...
![]()
Та по темата.Значи , като един от феновете на Левски, ти поддържаш тезата на гейо, преписал изказване на събрата си, че съм к*рва?
Какво ми е казал, Ицо, Емо и Трифон не са трансфери, те дойдоха за съвсем малко, понеже нямаха клубове и им трябваше игрова практика преди Франция`98. Ако си мислиш, че сме им давали супер пари, жестоко се лъжеш .... то нямаше клуб в България, който да им даде и 1/4 от това, дето взимаха.
Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.

1982 написа:Мистри написа:Защо не отговори на въпроса ми?По темата?
Кой въпрос, че то тука много въпроси станаха, конкретизирай.

Мистри написа:1982 написа:Мистри написа:Защо не отговори на въпроса ми?По темата?
Ти заглавието на темата четеш ли или си пишеш по принцип?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:ММ1914 написа:Бягаш от темата пич, не така, за Костадинов съм ти написал. Лео Лима и другаря му, не мога да се сетя как се казваха, купихте ги за доста над милион. ето ти трансфер.
Не знаех, че Лео Лима е дошъл при Илия Павлов ....![]()
![]()
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
1982 написа:Мистри написа:1982 написа:Мистри написа:Защо не отговори на въпроса ми?По темата?
Ти заглавието на темата четеш ли или си пишеш по принцип?
Коментирам съвсем други теми, както виждаш. И, да, офтопик са.

ММ1914 написа:Не е при Павлов, но е по времето, когато се опитвате да се изкарате онеправдани, ако се върнеш назад спорът не беше само за времето на Павлов нали.
Мистри написа:Какво си коментирал? Попитах те в прав текст-АЗ като привърженик на Левски, ку*ва ли съм?
1982 написа:Мистри написа:Какво си коментирал? Попитах те в прав текст-АЗ като привърженик на Левски, ку*ва ли съм?
Не знам, не те познавам, за да знам. А и не разбирам защо ме питаш, като никъде не съм казвал, че си ?!

1982 написа:ММ1914 написа:Не е при Павлов, но е по времето, когато се опитвате да се изкарате онеправдани, ако се върнеш назад спорът не беше само за времето на Павлов нали.
Ами, не можеш да ми намериш никакъв крупен трансфер при Илия Павлов, затова отиде на Лео Лима и другия дебелак. Аз ти казвам, че при Илийчо никога не сме имали вашите финанси при Чорни, да, не бяхме и бедняци, имахме някакви пари, но не може и дума да става за сравнение.
При Божков, където вече беше въпросният трансфер на двамата шишковци, имахме повечко пари отколкото при Илийчо, наистина, но пак не можехме да се мерим с вас, докато Чорни не ви заеба през 2004-а година.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта