Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аллахсандров, аз не съм русофоб, аз съм русофилофоб, понял ??!![]()
perm написа:1982 написа:Аллахсандров, аз не съм русофоб, аз съм русофилофоб, понял ??!![]()
ДАЕШ1982, не ми приписвай твои заслуги, това , че ти вярваш в Аллах , не означава , че и аз вярвам!
Понял???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
perm написа:
Колкото и да не им се харесва на русофобите , над 80% от българите са русофили!Факт!
THE G.A.M.E написа:perm написа:
Колкото и да не им се харесва на русофобите , над 80% от българите са русофили!Факт!
Да, да, разбира се, и един мармот завива шоколада в станиол.![]()
БСП, "Атака", Партията на комунистите и АБВ, събират общо 25 % на избори, и то при 60 % избирателна активност.
TodorT написа:Жоре, процентите на партиите не са показателни за настройките в обществото. Хората гласуват за партиите (дори не за личностите) и не се интересуват коя е про- и коя анти-руска, американска и т.н. Със сигурност има и гласоподаватели на ГЕРБ. които са руски настроение, има и хора от АБВ, които са анти. Това е въпрос и на разбиране от самия човек, той не е вързан за партиите.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 17 госта