Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 1982 » 08 апр 2016 19:08

Аллахсандров, аз не съм русофоб, аз съм русофилофоб, понял ??! :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

perm

Мнениеот perm » 08 апр 2016 19:11

1982 написа:Аллахсандров, аз не съм русофоб, аз съм русофилофоб, понял ??! :mrgreen: :mrgreen:

ДАЕШ1982, не ми приписвай твои заслуги, това , че ти вярваш в Аллах , не означава , че и аз вярвам!
Понял???

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2016 19:15

perm написа:
1982 написа:Аллахсандров, аз не съм русофоб, аз съм русофилофоб, понял ??! :mrgreen: :mrgreen:

ДАЕШ1982, не ми приписвай твои заслуги, това , че ти вярваш в Аллах , не означава , че и аз вярвам!
Понял???

Голяма страна е Русия, много градове и села има в нея-ще имаш никове и за вторият си живот във форумите на ГОНГ.
С нетърпение очаквам да видя как ще изпишеш Нижни Новгород, след като формата не разрешава вече кирилица :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 апр 2016 19:24

Будасандров, следващият ти ник искам да е Петропавловск Камчатский или Комсомолец на Кур.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2016 10:31

perm написа:
Колкото и да не им се харесва на русофобите , над 80% от българите са русофили!Факт! 8-)

Да, да, разбира се, и един мармот завива шоколада в станиол. :lol:
БСП, "Атака", Партията на комунистите и АБВ, събират общо 25 % на избори, и то при 60 % избирателна активност. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 апр 2016 11:08

THE G.A.M.E написа:
perm написа:
Колкото и да не им се харесва на русофобите , над 80% от българите са русофили!Факт! 8-)

Да, да, разбира се, и един мармот завива шоколада в станиол. :lol:
БСП, "Атака", Партията на комунистите и АБВ, събират общо 25 % на избори, и то при 60 % избирателна активност. :mrgreen:

Жоре, процентите на партиите не са показателни за настройките в обществото. Хората гласуват за партиите (дори не за личностите) и не се интересуват коя е про- и коя анти-руска, американска и т.н. Със сигурност има и гласоподаватели на ГЕРБ. които са руски настроение, има и хора от АБВ, които са анти. Това е въпрос и на разбиране от самия човек, той не е вързан за партиите. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2016 11:38

TodorT написа:Жоре, процентите на партиите не са показателни за настройките в обществото. Хората гласуват за партиите (дори не за личностите) и не се интересуват коя е про- и коя анти-руска, американска и т.н. Със сигурност има и гласоподаватели на ГЕРБ. които са руски настроение, има и хора от АБВ, които са анти. Това е въпрос и на разбиране от самия човек, той не е вързан за партиите. :)

Да, така е.
Като се абстрахираме от колегата, дето го хапят бръмбърите, съм съгласен, че в България има доста почитатели на руската култура и душевност ( те са си български де, ама айде да не изпадаме в шовинизъм :lol: ) ... Обаче трябва да се прави разлика между това, и руската политика на Кабинета Путин.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Подигравката с българите и толерирането на всички останали

Мнениеот vg_vasilev » 09 апр 2016 19:19

Здравейте,

Преди малко по предаването "Ничия земя" даваха, как група организирали се български момчета заловиха група от 23-ма бежанци, които нелегално са преминали границатани.
След като извикаха гранична полиция бяха събрани паспортите НА БЪЛГАРИТЕ. На бежанците не беше направен даже и опит да бъде установена самоличността.

И какво се оказва - в България българите се третират като престъпници, докато циганите, а вече и бежанците минават метър за ВСИЧКО и се толерират все повече и повече.

Меко казано съм възмутен.

Решил съм - от днес нататък при проверки независимо от полиция или контрола в градски транспорт ще се представям за бежанец.
Дано по този начин се почувствам с малко повече права в собствената си държава.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Подигравката с българите и толерирането на всички остана

Мнениеот язе » 09 апр 2016 19:26

Братоочка, колко си наивен! Нали се сещаш, че трафикантите на хора са именно гранична полиция. Нали се сещаш и че същите няма да оставят някой да им се бърка в "бизнеса". Задавайки си по- често въпроса "защо", ще си отговориш на въпроса "какво" се случва. България не е държава, а мафия...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Подигравката с българите и толерирането на всички остана

Мнениеот iliev72 » 09 апр 2016 19:37

Докато гледаш измислените репортажи на БТВ и Нова няма никакъв шанс да научиш истината. Всеки си има задължения и е хубаво да ги спазва.
Едва ли това е задължения на тези момчета. И друг път като гледаш НоваТВ се запитай колко от това което гледаш е истина.
Ще ти дам един пример и то отскоро. С хванатият професор и курвата от Господари на Ефира. Човека е професор по хокей на трева.
Нещо не си спомням курвата да учи точно тази специалност.
[offtopic]
[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”