Ами хубава е песничката като цяло, щом ми допадна още след първото слушане значи е добра. Но личното ми мнение е, че в този конкурс, в който се залага на политическите взаимоотношения между страните - съседки и страните- несъседки, това едно на ръка нали, но по-скоро имаме шанс вторият епизод на "Под прикритие" да събере повече лаври, отколкото песента да има шанс да се класира на финал. Започва да ме дразни друго мен лично- едни и същи лица, представители на една и съща телевизия, да ми се натрапват непрекъснато. Поли Генова и Ивайло Захариев са ми много каматни, ама имаме и по-талантливи певци и актьори от тях например в представителния отбор по футбол на родината, които до полуфинал поне може ни откара по "Евровизия". Един въпрос: Защо се правим на чужденци и пеем с акцент, заборихме българската граматика ли?

Да, и на втори прочит песента не ме оттегчи и вече почнах да си я тананикам. Още нещо заборил- в този конкурс основно се залага най-вече на шоуто и такива изпълнения отиват и на полуфинала. Срамота ще е да отидеш и да сьоднеш просто на един столчек и да гльодаш звездите от сериала на един монитор. Песента може и да е добра, но за да е успешна, е нужно шоу и хореография, не реклама на хитов сериалчек. Прекаляват го просто понякога.
Примерна идея как песента ще има повече шансове- Мартинчо се появява на дансинга до Полито по време на лайфа и двамата чупят столовете с извинение...