Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Мнениеот Federer91 » 23 мар 2016 20:19

Излезе песента, която ще ни представя на тазгодишното издание на Евровизия. Да кажете мнението си за нея и дали имаме шансове поне за финал. :) Аз лично съм доста приятно изненадан, затова и отварям темата. Предвид бозите, които имахме предни години и като цяло равнището на днешната българска музика, бях доста скептичен, че пак ще станем за смях, но наистина този път са се постарали доста. А и досега много положителни отзиви чета за песента, така че според мен си имаме много добри шансове, ако не за нещо голямо, то поне за втори път да се класираме за финал.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yKsNfccUTuk[/youtube]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Мнениеот iliev72 » 23 мар 2016 20:30

Поли може много повече. Абсолютно стандартен поп. Нищо впечатляващо за още по тъп конкурс !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 мар 2016 20:37

Пак изоставаме от модата. Гърците с песен за бежанците, украинците с песен срещу руснаците, ние да бехме спретнали една срещу ИДИЛ, мама му стара. Даже с песен срещу Асад щеше да избием рибата. Или пък "Балада за Савченко" гаранция ни капарира първото място.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 23 мар 2016 21:13

Песента е много добра. Измежду всички песни, тази има най-голяма разлика между харесвания и нехаресвания в полза на харесванията. В коментарите имаше хора от другия край на света които я харесват, един американец беше казал, че Поли прилича много на Гуен Стефани, макар и да е малко преувеличено според мен. Въпреки страхотните песни на Хърватия и Чехия, мисля че се отличаваме от останалите и топ 3 ще ни подхожда 8-) .

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 23 мар 2016 21:26

Слушах ги повечето в тубата и не виждам останалите песни да са с нещо повече от нашата. :roll: Успех на Поли. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 мар 2016 21:30

Няма никакъв смисъл да се ходи на този политически конкурс, песните нямат значение. До нищо не води този конкурс.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 23 мар 2016 21:31

Тая на колко конкурса за Евровизия се явява и нищо не постига
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 мар 2016 21:31

Хареса ми.
Поздравления за Поли .....

ПП: Главата ми не побира, как някои колеги живеят в 24-часов негативизъм ..... 7 дни в седмицата ..... ама те си знаят ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 мар 2016 21:45

Ами хубава е песничката като цяло, щом ми допадна още след първото слушане значи е добра. Но личното ми мнение е, че в този конкурс, в който се залага на политическите взаимоотношения между страните - съседки и страните- несъседки, това едно на ръка нали, но по-скоро имаме шанс вторият епизод на "Под прикритие" да събере повече лаври, отколкото песента да има шанс да се класира на финал. Започва да ме дразни друго мен лично- едни и същи лица, представители на една и съща телевизия, да ми се натрапват непрекъснато. Поли Генова и Ивайло Захариев са ми много каматни, ама имаме и по-талантливи певци и актьори от тях например в представителния отбор по футбол на родината, които до полуфинал поне може ни откара по "Евровизия". Един въпрос: Защо се правим на чужденци и пеем с акцент, заборихме българската граматика ли? :)

Да, и на втори прочит песента не ме оттегчи и вече почнах да си я тананикам. Още нещо заборил- в този конкурс основно се залага най-вече на шоуто и такива изпълнения отиват и на полуфинала. Срамота ще е да отидеш и да сьоднеш просто на един столчек и да гльодаш звездите от сериала на един монитор. Песента може и да е добра, но за да е успешна, е нужно шоу и хореография, не реклама на хитов сериалчек. Прекаляват го просто понякога.
Примерна идея как песента ще има повече шансове- Мартинчо се появява на дансинга до Полито по време на лайфа и двамата чупят столовете с извинение... :)
Последна промяна от dreben23 на 23 мар 2016 22:03, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”