КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот HardWork » 21 мар 2016 14:19

TNT написа:На 06.04. ще има както казваше бай Тошо навремето- приземяване,приземяване :lol: А след мача червените ще се ослушват като свиня в боб :lol: и ще се чудят от къде им е дошло :mrgreen:

Ако успеете да приземите един фалирал аматьорски отбор, ще ви призная! :mrgreen: :lol: ... обаче ако не го направите ще е чутовен резил, нали се сещаш!

slamodkarfcuk

Мнениеот slamodkarfcuk » 21 мар 2016 14:23

Берое са слаби. Затова ще бият само с 3-0!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 21 мар 2016 14:24

HardWork написа:В последните си 6 мача Берое има само една победа и то срещу последния и сигурен изпадащ! Според мен проблема на ЦСКА ще е в защита, защото Чорбаджийски, Кикарин, Динчев и Господинов нямат никакъв опит на такова ниво и сигурно ще са доста несигурни! Иначе отпред с Хазуров, Галчев, Маламов, Аяс, Цветанов и Йорданов съм сигурен, че ще им нашием поне 2,3 гола в двата мача общо! За мен Берое са фаворит, но ЦСКА не бива да се отписва! Друг важен елемант от играта е съдията, дано свири коректно иначе ще стане страшно!

Чорбаджийски и Господинов са от стария отбор на ЦСКА, от А група!!! - дори Господинов пази срещу 15-те играчи на Домуса +1 каратист ;)....
Хазуров, Галчев, Аяс, Цветанов, Йорданво са също играчи от А група!!!
Та за какво говорим?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 21 мар 2016 14:27

Но имам едно питане, към Старозагорци - как ще преодолеете провинциалния си манталитет, за който продължава да говори Петьо Хубчев и поради който много често изглеждате смешни на терена, ако да сте обявени за фаворит??? - примерно, бяхте фаворит и в последния мач с Лудопилец, но....нещо да играхте?...освен да доигравахте мача, от първата минута ;)...как съм ви псувал, барабар със съдията....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 21 мар 2016 14:33

Логично е да загубим и сигурно така ще стане. Не изключвам възможността да ни сполети и по-изразителна загуба, имайки предвид, че защитата ни досега не е подлагана на някакъв сериозен натиск, а виждаме дори срещу отборите от "В" група какви положения допускаме пред вратата си ;) Дано нашите си дадат сметка, че излизат срещу коренно различен съперник. Берое трябва да ги бием с преса по целия терен, а за това трябват сили. Дали ги имаме обаче предстои да видим. Всъщност, самото достигане до тази фаза от турнира си е успех с оглед случващото се с клуба. Всеки обаче, след като е стигнал до полуфинал, тайно или явно си мечтае да вземе купата. Нашите приоритети обаче трябва да са други в момента. С евентуално спечелване на купата просто ще отметнем едната от двете години наказание от УЕФА. Нищо повече!
Въпреки всичко, подкрепа до последен дъх и САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 мар 2016 14:56

kiril.a.d написа:
HardWork написа:В последните си 6 мача Берое има само една победа и то срещу последния и сигурен изпадащ! Според мен проблема на ЦСКА ще е в защита, защото Чорбаджийски, Кикарин, Динчев и Господинов нямат никакъв опит на такова ниво и сигурно ще са доста несигурни! Иначе отпред с Хазуров, Галчев, Маламов, Аяс, Цветанов и Йорданов съм сигурен, че ще им нашием поне 2,3 гола в двата мача общо! За мен Берое са фаворит, но ЦСКА не бива да се отписва! Друг важен елемант от играта е съдията, дано свири коректно иначе ще стане страшно!

Чорбаджийски и Господинов са от стария отбор на ЦСКА, от А група!!! - дори Господинов пази срещу 15-те играчи на Домуса +1 каратист ;)....
Хазуров, Галчев, Аяс, Цветанов, Йорданво са също играчи от А група!!!
Та за какво говорим?....

Ко каза? Чорбаджийски има точно 4 мача в А група, 3 от които като резерва! Господинов винаги е бил резерва, освен мача срещу Лудогорец е пазил в още има няма 7,8 мача! Започнахте с управданията още преди да е наближил мача :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 мар 2016 15:24

Mirosvel написа:
Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител :!: :idea: Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група 8-)

E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!! :mrgreen:

Много загадъчно и оригинално,особено ако има някой да не разбира английски,разбира се :mrgreen: Относно доказването ,имах в предвид много повече от това дали отбора е играл срещу някой от А група ;) Ако разбираш какво искам да кажа :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 мар 2016 15:44

Mirosvel написа:
Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител :!: :idea: Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група 8-)

E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!! :mrgreen:

кой трябваше да го свали този мач ?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 мар 2016 15:46

спокойно ! само Стойчо може да падне от Берое за купата в нашия лагер ! :) ще ги отстраним тези държавни хрантутници !

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 21 мар 2016 18:33

Чудя се откъде се намират толкова аргументи за безличието на "играещите за здраве" отбори от В-група? По същия начин безлични изглеждат и противниците на Барса в испанското първенство и причината не е, че са слаби. Нашата В- група далеч не е на такова голямо отстояние от еднообразната и предсказуема А- група. ЦСКА изграждат отлично структуриран физически състав, при това обиграват всички в отбора и понятието резерва там е условно. А и много ми е интересно кои точно юнаци от скучния в атака Берое ще смачкат играчи като Момчил Цветанов, Павел Головодов, Преслав Йорданов, да не говорим за възродения Галчев. ЦСКА играе много разнообразно и раздвижено в защита и имат доста добър преход от защита в атака. При това, в мачовете във В-групата, играят много леко и непринудено и, ако противниците им изглеждат безпомощни, поне според мен, това се дължи не толкова на индивидуалната разлика в класите, а на разнообразието и ансамблостта, които червените, за мен неочаквано, демонстрират в играта - вижте само колко модерни и съвременни неща опитват в защита (не винаги успешно), които в А-група дори не се опитват (там в защита ръчкане и ръгане му е майката).
С това не искам да кажа, че ЦСКА непременно ще спечели, Берое, за нашите стандарти, не е лесен отбор, а и ЦСКА в момента гради един модерен стил в играта си и не може да се прецени от базата В- група дали са достигнали достатъчно ниво, за да преодоляват "класното" бутане, ръгане и силово надбягване на А- групата, с демодирани и трудно сглобяеми в една модерна ансамблова игра прийоми и техники, особено в защита и при прехода. Всичко е възможно в този мач и Берое би спечелил, според мен, единствено, ако футболният продукт ЦСКА на Пл. Марков, Хр. Янев и Вл. Манчев още не е достигнал достатъчно развитие, при цялата ми симпатия към отбора от Стара Загора!

Върни се в “Архив”