TNT написа:На 06.04. ще има както казваше бай Тошо навремето- приземяване,приземяванеА след мача червените ще се ослушват като свиня в боб
и ще се чудят от къде им е дошло
Ако успеете да приземите един фалирал аматьорски отбор, ще ви призная!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TNT написа:На 06.04. ще има както казваше бай Тошо навремето- приземяване,приземяванеА след мача червените ще се ослушват като свиня в боб
и ще се чудят от къде им е дошло
HardWork написа:В последните си 6 мача Берое има само една победа и то срещу последния и сигурен изпадащ! Според мен проблема на ЦСКА ще е в защита, защото Чорбаджийски, Кикарин, Динчев и Господинов нямат никакъв опит на такова ниво и сигурно ще са доста несигурни! Иначе отпред с Хазуров, Галчев, Маламов, Аяс, Цветанов и Йорданов съм сигурен, че ще им нашием поне 2,3 гола в двата мача общо! За мен Берое са фаворит, но ЦСКА не бива да се отписва! Друг важен елемант от играта е съдията, дано свири коректно иначе ще стане страшно!
kiril.a.d написа:HardWork написа:В последните си 6 мача Берое има само една победа и то срещу последния и сигурен изпадащ! Според мен проблема на ЦСКА ще е в защита, защото Чорбаджийски, Кикарин, Динчев и Господинов нямат никакъв опит на такова ниво и сигурно ще са доста несигурни! Иначе отпред с Хазуров, Галчев, Маламов, Аяс, Цветанов и Йорданов съм сигурен, че ще им нашием поне 2,3 гола в двата мача общо! За мен Берое са фаворит, но ЦСКА не бива да се отписва! Друг важен елемант от играта е съдията, дано свири коректно иначе ще стане страшно!
Чорбаджийски и Господинов са от стария отбор на ЦСКА, от А група!!! - дори Господинов пази срещу 15-те играчи на Домуса +1 каратист....
Хазуров, Галчев, Аяс, Цветанов, Йорданво са също играчи от А група!!!
Та за какво говорим?....
Mirosvel написа:Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител![]()
Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група
E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!!
Mirosvel написа:Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител![]()
Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група
E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта