Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот korteneca » 20 мар 2016 09:56

milen.hristov написа:
korteneca написа:
milen.hristov написа:В анкетата гласувах с НЕ. Уволненият трябва да е т.нар. спортен директор и следващият да смени ако прецени треньора(без да се съобразява с мнението на УС, все пак той ще си носи отговорността).

Само, че в момента няма как спортния директор да уволни треньор без да се съобразява с УС. Ако зависеше само от Гонзо, то отдавна Стоев щеше да е пътник! За мен така е много по-добре, отколкото някой да уволнява когато му скимне. 8-)

За това съм против тези УС и НС, те не носят отговорност за нищо, пък само дават акъл. Съветите значи имат цялата власт да взимат каквито си искат решения, пък видиш ли те отговорност за решенията си не носят, носят ги директор и треньор.
Решението за Левски разформироване на тези съвети, и цялата власт да е в ръцете на финансовия директор и спортния директор. Които да отговарят за действията и бездействията си пред тримата собственици. Лесно, просто, без размиване на отговорността.

Пак ще е същото. Само, че треньора ще се оправдава как отбор не се гради за 2-3 месеца и му трябва година-две. Спортния директор ще се оправдава с треньора и т.н. Ще се започне пак едно гонене на треньори през 2 месеца и всеки следващ ще иска нови играчи, защото не е правил селекция и подготовка и става един затворен кръг. А така поне се дава шанс на треньора да си направи селекция, подготовка и да докаже за един сезон дали става или не. Иначе съм съгласен, че Гонзо не е за този пост, също и Стоев да бъде сменен, ако се намери някой по-добър, а не Жадно, Сухо, Гладно и Откачено. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 20 мар 2016 11:21

korteneca написа:
milen.hristov написа:
korteneca написа:
milen.hristov написа:В анкетата гласувах с НЕ. Уволненият трябва да е т.нар. спортен директор и следващият да смени ако прецени треньора(без да се съобразява с мнението на УС, все пак той ще си носи отговорността).

Само, че в момента няма как спортния директор да уволни треньор без да се съобразява с УС. Ако зависеше само от Гонзо, то отдавна Стоев щеше да е пътник! За мен така е много по-добре, отколкото някой да уволнява когато му скимне. 8-)

За това съм против тези УС и НС, те не носят отговорност за нищо, пък само дават акъл. Съветите значи имат цялата власт да взимат каквито си искат решения, пък видиш ли те отговорност за решенията си не носят, носят ги директор и треньор.
Решението за Левски разформироване на тези съвети, и цялата власт да е в ръцете на финансовия директор и спортния директор. Които да отговарят за действията и бездействията си пред тримата собственици. Лесно, просто, без размиване на отговорността.

Пак ще е същото. Само, че треньора ще се оправдава как отбор не се гради за 2-3 месеца и му трябва година-две. Спортния директор ще се оправдава с треньора и т.н. Ще се започне пак едно гонене на треньори през 2 месеца и всеки следващ ще иска нови играчи, защото не е правил селекция и подготовка и става един затворен кръг. А така поне се дава шанс на треньора да си направи селекция, подготовка и да докаже за един сезон дали става или не. Иначе съм съгласен, че Гонзо не е за този пост, също и Стоев да бъде сменен, ако се намери някой по-добър, а не Жадно, Сухо, Гладно и Откачено. ;)

Не знам как трябва да бъде, но и така не е. Трябва да е както беше, т. е. https://www.youtube.com/watch?v=V3UdRFD3VDE

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 мар 2016 11:38

milen.hristov написа:
korteneca написа:

Чисто юридически не може да се разформироват тези съвети. Щом е АД, значи трябва да има Надзорен съвет и Управителен съвет. Другият вариант е да е с едностепенно управление и да има само Съвет на директорите. Но на практика може да се "разформироват" и да съществуват само формално.
Има смисъл от такива съвети, само че при нас нещата са организирани малко странно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 мар 2016 16:37

При вас е на принципа "много баби, хилаво дете". Много вожд, малко индианец :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...... едно е ясно, накрая пешкира ще отнесе Стойчо Стоев. Той че не става за Левски, не става, ама не е и той най-големият виновник. Тези над него - спортен директор, УС-та, Тонев, Ангелов, Боримиров и т.н., те също не стават за Левски, но тяхната отговорност е някак доста размита, на принципа за колективната отговорност = обща безотговорност :mrgreen: .....

Иначе, моделът е модерен и успешен, но за белите държави, в тъмна джунгла, като България, доказано работи само един модел - силно централизираната власт, с един Бащица начело, който коли и беси. Просто не сме дорасли за нещо друго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 мар 2016 19:38

www_ivailomusic_com написа:Не искам да ги правим интелектуалци. Имах предвид интонационната среда и нейното пагубно влияние. Четох едно интервю на българчето, което прави фурор в школата на Барселона. Възпитано момче, с интелект. Говори мъдро и с правилно посторена ценностна система. Говори за лишенията и компромисите, които коват големите успехи.
Оттам започва всичко. Едва тогава идват хубавите терени, добрите треньори, методики, фитнеси и т.н. Първо ГЛАВАТА....!!!
А не като нашите юноши, които тайно мечтаят за личния живот на Валери Божинов- фолкаджийки за гадже, сепарета във фолкзаведения, фотосесии в жълти интернет портали.
Това го създаде чалга културата и нейните храмове. Там, където 80% от българите ходят да се забавляват в Петък и Събота вечер. Затова не чакайте чудеса.

Ще ме извиняваш, но това са пълни глупости. Лошо било, че мечтаели за личния живот на Х. Сериозно ли искаш да ми кажеш, че има тийн (и като цяло мъж), който да не иска да вкара в леглото колкото е възможно повече "зайчета" на Плейбой? Това е съвсем нормално. Важното е да не пречи на тренировките ти. Спортистите не са монаси и не е нужно да тренират и от там в леглото и да мислят само за некст мач.
Чалгата е адски противна музика за мен, но пак по никой начин няма как да рефлектира върху представянето. Просто са важни първите 7-10 години и възпитанието + специалисти, педагози, а не магарета алкохолици.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 мар 2016 20:22

То на Стоев му се иска сам да избега, ама знае че ще го върнат с ритници и се прави на непукист.
Иначе, той и като треньор и като човек - не струва!
Докато беше в Разград се опита избута Дерменджиев извън отбора, по доста подъл начин, и му се получи, за малко!
Проблемът дойде от там, че се оказа, че Дерменджиев е бил единственият треньор с качества в отбора и останал без треньор, под ръководството на Стоев, Лудогорец зацикли в посредственост.
Не го казвам за да подразня някого. Фактите наистина са такива. Който иска може да ги провери.
На Стойчо му купете пакетче слънчогледово семе и ще се убедите че е професионалист в люпенето му.
Струва ми се, че самите Вие, феновете на отбори страдали от Лудогорец му изградихте ореола на "специалист" за сметка на онзи, който си разбираше от работата.
Все пак искам да Ви успокоя, че имате по- сериозни проблеми с други ръководители в отбора, отколкото с треньор Стойчо.
По настоящем на Левски въобще не му трябва треньор, поне докато еси няма отбор. Отбора трябва да го събере /създаде/ ръководството, но като се има в предвид какви светила греят в него, отпада и тази опция.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 20 мар 2016 20:40

Thsmith написа:....Сериозно ли искаш да ми кажеш, че има тийн (и като цяло мъж), който да не иска да вкара в леглото колкото е възможно повече "зайчета" на Плейбой? Това е съвсем нормално...

[offtopic]Ти верно си бил много про*т. :lol: Тези ,дето гледате "зайчетата" и мечтаете за тях имате едно описание-онанис*и.Какво да се очаква от последовател на "теменужката " с лилави венци , преподавала " Политикономика" и жена партиен секретар.Опитай с истинска жена.Така правят и нормалните тийнове и като цяло, така правим и мъжете :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 мар 2016 21:19

В анкетата гласувах с ДА - причината е ясна - липса на каквито и да е резултати от СтоЮ. Ами не става и толкова. Да не съм голословен - СтоЮ има точно 3 мача от поне 20 сериозни, които е взел - победата на герена над бероИ с 2:0, победата в Ловеч над латексите за първенство есента и отстраняването на лудоглавец за купата миналата година . Издънките му са всички останали поне 17 мача - като почнем с падането миналата година в Разград (решаващ мач, но да речем, че не сме били готови тогава), минем през финала за купата (невероятен резил), преди това, надявам се да не беше тото, че тогава е още по-лошо, равен с Хасково на Герена, издънката за купата с Ловеч, размазването ни на Герена пак от същия Ловеч, добре, че си извадиха отбора, загуба от Пирин там, равен на Герена и т.н., и т.н.

И на този бастун продължава да му се гласува доверие - защо :oops: :oops: :oops: Да не е Моу или Съра? Какво е постигнал - едни случкарски победи с рЯзград, в които им разцепваха шушоните от игра в ЛЕ и те вкарваха с единствената си атака, а Владо Стоянов правеше мачовете на живота си ли? Ами, сори, не става. И веднага въпроса - ама кой да дойде? Ами и Вили да дойде, пак ще е по-добре от този - и не, не е като да нямаме отбор - оправданието от миналата година, имаме не лоши единици, но просто трябва тренер, а такъв няма. И не ми излизайте с приказките за Гонзо и другата зализана прическа, а.к.а. Тотото с другите методи - да, и те не стават за ЛЕВСКИ, но тук говорим за СтоЮ, а не за тях.

П.П.С. Казвам го като човек с 3 карти от взривения сектор А преди 3 години, който пак ще си купи 3 карти и за новия сектор - имам право да искам нещо срещу парите и, още повече, срещу любовта, която давам на отбора, а не някакви селяци стоЮвци да ми се подхилкват ехидно!!! 26 години чакам демокрацията, нямам намеренеие да чакам 26 години нова титла на Левски. Това е Левски бе, хора, не е Куртово Конаре, къде ви е гордостта, къде са ви спомените, не бяха чак толкова назад във времето, къде ви е честта, къде са ви амбициите????

СтоЮ - ВЪН

САМО ЛЕВСКИ!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 мар 2016 22:24

tmanolov написа:В анкетата гласувах с ДА - причината е ясна - липса на каквито и да е резултати от СтоЮ. Ами не става и толкова. Да не съм голословен - СтоЮ има точно 3 мача от поне 20 сериозни, които е взел - победата на герена над бероИ с 2:0, победата в Ловеч над латексите за първенство есента и отстраняването на лудоглавец за купата миналата година . Издънките му са всички останали поне 17 мача - като почнем с падането миналата година в Разград (решаващ мач, но да речем, че не сме били готови тогава), минем през финала за купата (невероятен резил), преди това, надявам се да не беше тото, че тогава е още по-лошо, равен с Хасково на Герена, издънката за купата с Ловеч, размазването ни на Герена пак от същия Ловеч, добре, че си извадиха отбора, загуба от Пирин там, равен на Герена и т.н., и т.н.

И на този бастун продължава да му се гласува доверие - защо :oops: :oops: :oops: Да не е Моу или Съра? Какво е постигнал - едни случкарски победи с рЯзград, в които им разцепваха шушоните от игра в ЛЕ и те вкарваха с единствената си атака, а Владо Стоянов правеше мачовете на живота си ли? Ами, сори, не става. И веднага въпроса - ама кой да дойде? Ами и Вили да дойде, пак ще е по-добре от този - и не, не е като да нямаме отбор - оправданието от миналата година, имаме не лоши единици, но просто трябва тренер, а такъв няма. И не ми излизайте с приказките за Гонзо и другата зализана прическа, а.к.а. Тотото с другите методи - да, и те не стават за ЛЕВСКИ, но тук говорим за СтоЮ, а не за тях.

П.П.С. Казвам го като човек с 3 карти от взривения сектор А преди 3 години, който пак ще си купи 3 карти и за новия сектор - имам право да искам нещо срещу парите и, още повече, срещу любовта, която давам на отбора, а не някакви селяци стоЮвци да ми се подхилкват ехидно!!! 26 години чакам демокрацията, нямам намеренеие да чакам 26 години нова титла на Левски. Това е Левски бе, хора, не е Куртово Конаре, къде ви е гордостта, къде са ви спомените, не бяха чак толкова назад във времето, къде ви е честта, къде са ви амбициите????

СтоЮ - ВЪН

САМО ЛЕВСКИ!!!

Добре аргументирано мнение. Не че съм на същото, но е ясно и смислено написано. Но какво ще ти стане, ако напишеш Берое или Разград, правилно?

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 20 мар 2016 22:46

Баждеков, Тръста и т.н. да се осъзнаят, защото е пълна подигравка този отбор да не играе нищо от години, на всеки мач на Герена да сме по 1000 човека и ти да излизаш и да говориш, че ще искаш 22-25лв за Евентуалния сектор "А". Каквито и условия да предлага тази трибуна, Левски трябва да е достъпен ( Отбора на народа?!) и тези цени са абсолютно неприемливи. Не става въпрос лично за мен, въпроса е принципен! Дано все още има някой адекватен в тази институция.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”