milen.hristov написа:korteneca написа:milen.hristov написа:В анкетата гласувах с НЕ. Уволненият трябва да е т.нар. спортен директор и следващият да смени ако прецени треньора(без да се съобразява с мнението на УС, все пак той ще си носи отговорността).
Само, че в момента няма как спортния директор да уволни треньор без да се съобразява с УС. Ако зависеше само от Гонзо, то отдавна Стоев щеше да е пътник! За мен така е много по-добре, отколкото някой да уволнява когато му скимне.
За това съм против тези УС и НС, те не носят отговорност за нищо, пък само дават акъл. Съветите значи имат цялата власт да взимат каквито си искат решения, пък видиш ли те отговорност за решенията си не носят, носят ги директор и треньор.
Решението за Левски разформироване на тези съвети, и цялата власт да е в ръцете на финансовия директор и спортния директор. Които да отговарят за действията и бездействията си пред тримата собственици. Лесно, просто, без размиване на отговорността.
Пак ще е същото. Само, че треньора ще се оправдава как отбор не се гради за 2-3 месеца и му трябва година-две. Спортния директор ще се оправдава с треньора и т.н. Ще се започне пак едно гонене на треньори през 2 месеца и всеки следващ ще иска нови играчи, защото не е правил селекция и подготовка и става един затворен кръг. А така поне се дава шанс на треньора да си направи селекция, подготовка и да докаже за един сезон дали става или не. Иначе съм съгласен, че Гонзо не е за този пост, също и Стоев да бъде сменен, ако се намери някой по-добър, а не Жадно, Сухо, Гладно и Откачено.