Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:zenit_sankt написа:СТАМАТ написа:Моята опорна точка е РУСИЯ!!! ТЯ Е МОЯТА ОПОРА!!!! За мен всеки който отрича турското иго е психически болен, или платен неграмотник, който за жълти стотинки продава дедите си!!!
Напълно подкрепям мнението ти!![]()
България има бъдеще само с Русия!
Хубаво е, че си подкрепяш мнението.![]()
Дори си направи още 3 профила и го подкрепи и с тях.
![]()
Странджата написа:Не бих искал да споря за нещо, което е очевидно, не не се отнася към това, което съм писал. Помисли малко над текста, който се представя като аргумент - над неговата структура и над значенията, които ражда. Изводът ти не е от предпоставките, които този текст представя.
СТАМАТ написа:Моята опорна точка е РУСИЯ!!! ТЯ Е МОЯТА ОПОРА!!!! За мен всеки който отрича турското иго е психически болен, или платен неграмотник, който за жълти стотинки продава дедите си!!!
Първо – определителният член не е еднозначно генерализиращ. Пример: Мъжете ядат. Какво означава – по подразбиране всеки мъж или например ситуативно – в къщи синът и мъжът ми ядат. Та така с някои доценти
Вторият аргумент, че на мене ми стана чоглаво да се самоунижавам, като коментирам подобни писания:
И след като римляните* са били в една империя, където робството е било официална част от икономиката .....каква е логиката да се твърди, че римляните не са били под робство.
Заради душевното си здраве ще се постарая да напусна форума, който от ден на ден става по-мракобесен.
Само съзнанието, че това може да е желан резултат от действията на много тука, ме кара да се замисля.
Съжалявам за няколкото свестни хора тука, с които наистина бих си общувал.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
СТАМАТ написа:zenit_sankt написа:СТАМАТ написа:Моята опорна точка е РУСИЯ!!! ТЯ Е МОЯТА ОПОРА!!!! За мен всеки който отрича турското иго е психически болен, или платен неграмотник, който за жълти стотинки продава дедите си!!!
Напълно подкрепям мнението ти!![]()
България има бъдеще само с Русия!
БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!!!!!!
Аз казах своето мнение и нямам повече излишно време за да ограмотявам невежите!!!!!!Остави ги да пишат. НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ!!!!!!!!!!!
Гората никога не хортува, но на Марка отвърнала:
— Да ти кажа, незнайно юначе. Нито ме е пожар горил, нито ме е сушила сушата. Тая сутрин, преди изгрев слънце, през мене минаха турци еничари, с криви ятагани. Те караха навързани три синджира роби, твои братя християни. Първият синджир бяха млади невести с червени гердани. Те пищяха като изгорени змии за децата си, оставени в люлките ненакърмени. Вторият синджир бяха румени девойки, измъкнати от становете, когато тъчели своите сватбени дарове. Техните очи бяха изсъхнали от плач. Най-подир третият синджир — млади момци. Гневен пламък гореше в очите им. Със стиснати юмруци и сподавена мъка пристъпваха момците и дума не обронваха. Всичките тъпчеха боси по пращния друм. Като ги гледах, от жалби ми повехна шумата.
damyanov1963 написа:Какво им се връзвате на русофилите, те са ясни. Използват темата за турското робство, като непрекъснато я пускат под различни заглавия, за да налагат русофилските си малоумни идеи. Това не са българи, а национални продажници, такива за които Русия е над всичко, дори и над България, такива, които лижат руските задници непрекъснато и се опитват да изкарат всеки, който не иска да ги лиже - американофил и туркофил, защото за тях понятието - БЪЛГАРОФИЛ не съществува!
Red_Neck написа:2 идентични теми за един ден ....... има ли време за трета?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта