Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.

Мнениеот ogrizko » 28 фев 2016 21:29

violetovgeneral написа:
ogrizko написа:истината е, че Левски са ни страшно неудобен съперник в момента за съжаление и късмета също ги покрива срещу нас ...предния път Траянов пък направи някаква глупост и ни биха ...обаче ние по-зле няма как да станем, и според мен наградихме с направената селекция! просто след още 1-2 кръга като имаме по-голяма вариативност нещата ще си дойдат на мястото ....но аз съм съгласен с вас - ОСТАВКА!!! и за следващия треньор ОСТАВКА при първата грешна стъпка и така докато намерим треньора дето при него само ще печелим и то най-вече срещу Левски и Лудогорец щото е най-кеф :twisted: :twisted:

Ако беше първата грешна стъпка,нямаше да мрънкам,но не е.Поне веднъж да пусне всеки на поста си да ги видим в оптимално състояние.Нищо повече.Знае ли някой причината,поради която Маркович не играе?Звучеше надъхан преди мача.

Точно ..че е първата грешна стъпка пролетта. Ми с нашите 3 месечни паузи ....според мен това си е като нов сезон, че и доста играчи сменихме като за полусезон. Наистина, след 3-4 мача ако няма промяна съм съгласен, ама сега след първата загуба и айде ...нека да видим! Още няколко мача спокойствие ще променят ли нещо? Ще изпаднем или ще се докопаме на 3 място, след като всичките ми твърдите, че нямаме шанс ...според мен Колю ще напипа нещата, но дори и да не успее поне да го оставим да пробва в още 2-3 мача ...наистина няма такива неблагодарници честно. Всъщност това е единствения ни треньор с който сме постигнали нещо ....вадете си сами изводите! 3 място ...финали за купи, спечелена купа, спечелена суперкупа! искам да питам кой ще дойде на негово място и ще ни вкара ли в тройката като сте толкоз надъхани? :roll: вашата работа е да подкрепяте отбора, ама като гледам и туй няма как да стане ...нито сте запознати с нещата нито нищо, ама всякакви теории като по жълтите вестници чета ...абе както и да е, всеки има право на мнение и фантазия дето се вика :)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 фев 2016 21:31

Само дето това е 25-тата грешна стъпка този сезон! Гарнирана с:
- провал за Купата
- провал в А група
- отвратителен футбол
- ЗАБИВАНЕ на талантлив юноша на пейката за сметка на "безумни вариации" в схемата, или тотални загубеняци есента
- категоричен отказ да се поучи от грешките си! ОТКАЗ ДА ПРЕСТАНЕ С ИДИОТСКИ РОТАЦИИ, КОИТО КАРАТ ОТБОРА НИ ДА ИГРАЕ СЕЛСКИ ФУТБОЛ!
- и всичко това....в една А група без ЦСКА, без Локо Сф и без Литекс!!! Ти шегуваш ли се? Ние този сезон ако не се борим за сребърни медали значи не знам за какво повече да говоря! Футболисти имаме, много моля, значи причината е съвсем другаде и всички знаем точно къде е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 фев 2016 21:37

На стоп кадър в момента на паса с глава се вижда,че Курьор не е в засада/но невежите сини коментатори не знаят,че не се гледа когато вече топката е в полет,а в случая момента на удара с глава за паса/Просто се чудя Домуса като държи тв правата,защо не изрита всички сини амеби от "диемите".
П.С. Голям ентусиазъм из софийско за рестарт на футбола,рестарт за Висша лига,нови критерии и т.н, НО никой не говори кога най сетне ще има РЕСТАРТ на ФЕЪРПЛЕЯ на всички нива в Българския футбол/вкл.и в спортната журналистика!!!/,защото именно от там трябва да се почне.А не рестарт с цел пак да набутаме по старому всички софийски отбори във Висшата лига отново на хранилката на властта. Кольо бе прав след мача с Славия,че след скандала със съдийството на мача с Литекс всичко продължава по старому,т.е. да се толерират отборите от София. Стигна се дотам,че днес никой вече дори не забеляза как отново за БФС не важат Правилата за феърплей и как на мач в София : Славия Сф - Берое СЗ бе пратен съдия от София :!: :?: .

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 фев 2016 21:43

ShooterMan написа:Само дето това е 25-тата грешна стъпка този сезон! Гарнирана с:
- провал за Купата
- провал в А група
- отвратителен футбол
- ЗАБИВАНЕ на талантлив юноша на пейката за сметка на "безумни вариации" в схемата, или тотални загубеняци есента
- категоричен отказ да се поучи от грешките си! ОТКАЗ ДА ПРЕСТАНЕ С ИДИОТСКИ РОТАЦИИ, КОИТО КАРАТ ОТБОРА НИ ДА ИГРАЕ СЕЛСКИ ФУТБОЛ!
- и всичко това....в една А група без ЦСКА, без Локо Сф и без Литекс!!! Ти шегуваш ли се? Ние този сезон ако не се борим за сребърни медали значи не знам за какво повече да говоря! Футболисти имаме, много моля, значи причината е съвсем другаде и всички знаем точно къде е.

да де ...ама да бяхте искали оставката в края на полусезона, за да може нов треньор да си направи селекцията и подготовката! след като е нямало смяна ...това е първата грешна стъпка новия полусезон и е нормално да се дадат още 2-3 мача време да видим дали ще се стиковат нещата и ще има подобрение и ако няма тогава да се мисли за оставки ....и не смятам, че ако пускаше само Йосков като нападател щяхме да печелим всеки мач :) може да си има причина да не го пуска - психика, физика или нещо дето не знаем ...аз лично мисля, че до края на сезона ще почне да му се дава шанс на Йосков, ама не смятам, че толкова директно трябва да се вкарва в битките да не изпуши като Капитанов и Тодор Колев и той ...ние все имаме суперталанти и все супер много ги хвалим и накрая нищо не става от тях ...малко всичките слагаме зелените очила някой талантлив юноша като ни се набие на очи, ама юношеския и мъжкия футбол нямат нищо общо ...след като Йосков е викнат в А отбора, значи е под наблюдението на треньора и вероятно има някаква друга причина да не го пуска освен огромното желание на треньора да губим мачове и да бягаме далече от евротурнирите, което е най-гениалната теория, която прочетох :lol: :lol:
най-лесно щеше да бъде изобщо да не печелим купата с човек по-малко и да не се правим на мъже на финала, за да не играем в европа ..и може би тогава сега нямаше да има толкова разглезени мрънкалници във форума :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 фев 2016 22:04

Йосков специално за мача с "Левски" бе болен от грип.Иначе ротациите на Кольо са принудителни заради многото контузени в отбора./разполагахме само с 2 читави защитници: Венков и Пл.Николов/

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 фев 2016 01:29

Sole написа:Йосков специално за мача с "Левски" бе болен от грип.Иначе ротациите на Кольо са принудителни заради многото контузени в отбора./разполагахме само с 2 читави защитници: Венков и Пл.Николов/

А Еужениьо? Или викаш нямаме кьораво крило и по принуда. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 фев 2016 09:52

Sole написа:Кольо закъсня много със смените.Съдията не показа еднакъв критерии за картоните.Отслаби ни още в началото с 4 картона,след което Дани и Паланков повече мислеха да не получат втори жълт.От тези картони само на Паланков бе заслужен който спря контра,но малко след това при идентична ситуация съдията не показа картон за сините. За разлика на техния Сашко му бе вдигнат картон чак след 4-я груб фал,а и трябваше да бъде изгонен още през първото полувреме. ОчевАдно беше,че съдията ни подготви да ни остави с 10 човека,ако мача се закучи за "Левски".Перфектно използвани "другите начини' по оста Сватбата-Шуменския които в 2 коректни мача без грубости ни заляха с 10 жълти и 1 червен картони!/но при нашето спящо ръководство всеки съдия с радост изпълнява поръчка срещу Морето/
За играта: Б.Стойчев бе зрител на терена. Този Б.Стойчев още като пристигна казах,че този не е дошъл за хубаво на Тича. Всички опасни атаки,2 гола и 2-те греди станаха през него/като знаем,че при служебните е практика да хващат играчи,за мен този Б.Стойчев беше пробит!/ Китанов най слабия му мач в кариерата -2 удара във вратата-2гола/при първия гол топката се търкаляше 30 м, дори и зрител можеше да притича и да я избие/Докато тяхното вратарче се превърна в герой избивайки 6 удара на самата голлиния. В този мач просто малшанса преследваше Моряците.Венков както винаги се мъчеше да покрива целия ляв фронт.Дани явно мястото му не е там,отделно вече не е на ниво А група. Пл.Николов бе най добрият на терена.Жоро се стремеше да бъде навсякъде, но нямаше подкрепа от халфовете.Расим бе смачкан и неорентиран.МногоСлаб мач и за Паланков,Колю да го праща на скамейката,докато си намери отбор.Отпред само Курьор игра с хъс,но пак шанса не бе на негова страна.Нищо запомнящо се от крилата ни.Бакари още не е във форма.Така,че за сега единствения ни център нападател си остава Йосков.Колю трябва да го налага смело за титуляр./Ж.П. и Кулито трябваше да бъдат освободени зимната пауза.Макар,че Кулито е сърцат винаги играе с огромно желание и ако не беше контузен в този мач би се справил дори и с вързани очи по добре от Б.Стойчев./

Благодаря ти за мнението, винаги се радвам когато някой ме размива понеделник сутрин.... хахахахаахах

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 29 фев 2016 10:07

Аз не мисля, че сме играли толкова лошо. Левски ни надиграха след случайния гол, който вкараха. Дотогава (а то беше около 55мин.) мача си беше равностоен и най- доброто положение беше за нас. Един гол на този маломерен и неравен терен предполагам знаете какво предимство дава. Кольо може да бъде упрекван единствено за инатливото пускане на Дани Г. на десния бек. Дани е в лоша форма, бавен е. В момента на който и пост да го пуснат- все ще е същото. Мишо също е в ужасно състояние. На Курьор мястото му категорично не е на върха на атаката. Йосков беше болен и нямаше как да играе. Да рискуваш с Бакари на този терен, след тази контузия... голям риск си е. Остава варианта с Живко, друго просто няма. Освен това нямахме и никакъв късмет при нашите положения. Същата работа като със Славия. Вчера седнах и гледах Славия- Берое и Пирин- Ботев. Ами картината беше много по зле от нашето представяне.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 фев 2016 11:58

Iceberg написа:Съдията си свири този път перфектно мача и не може да имаме каквито и да е претенции към него! Както и всичките ни картони си бяха заслужени! Да не казвам, че на няколко пъти дори, някои можеха да бъдат изгонени, но правилно според мен съдията предпочете да не нагнетява напрежение и да разваля мача! Много слаб мач за нас, много груби наши действия! Не мога да си обясня по каква причина тръгнахме да ритаме, а не да градим?! И докато друг път играем твърдо, мъжки и за топката, този път повечето влизания или бяха опасно груби, или пък закъснели, което си е наказуемо отвсякъде с картон! Пак казвам, никакъв градеж на играта, дълги топки напред, изсипвания, мелета.. Терена не беше кален, но беше труден, определено. Не мога да отлича нито един наш играч. Много слаб мач за отбора ни! Левски без да блестят си взеха съвсем заслужено своето, за което трябва да бъдат поздравени. Тъжно и тежко, но това е положението. На този етап, това е действителността и никой друг не ни е виновен! Дано по-скоро влезем в час, че такава игра не ни подхожда, а и не знам дали някой моряк иска повече да гледа нещо такова?!

Нямам какво да добавя ... голямо разочерование ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 02 мар 2016 12:56

ShooterMan написа:Само дето това е 25-тата грешна стъпка този сезон! Гарнирана с:
- провал за Купата
- провал в А група
- отвратителен футбол

Това със сребърните медали сериозно ли го мислиш :roll: ? Сега като ви дръннат и Берое и по-скоро се засилвате към дъното. Не забравяй и ,че сте с мач повече от Левски и вие и Берое а и на Герена идвате. Плюс 7-те точки които на 99 процента ни връщат от Литекс,чети по въпроса сайта на УЕФА. Вашия миг на слава за 21-ви век беше Купата. Повече няма. След 32 години може да видиш и нова победа над Левски.
Членестоногите са примитивни създания

Върни се в “Черно море”