violetovgeneral написа:ogrizko написа:истината е, че Левски са ни страшно неудобен съперник в момента за съжаление и късмета също ги покрива срещу нас ...предния път Траянов пък направи някаква глупост и ни биха ...обаче ние по-зле няма как да станем, и според мен наградихме с направената селекция! просто след още 1-2 кръга като имаме по-голяма вариативност нещата ще си дойдат на мястото ....но аз съм съгласен с вас - ОСТАВКА!!! и за следващия треньор ОСТАВКА при първата грешна стъпка и така докато намерим треньора дето при него само ще печелим и то най-вече срещу Левски и Лудогорец щото е най-кеф![]()
Ако беше първата грешна стъпка,нямаше да мрънкам,но не е.Поне веднъж да пусне всеки на поста си да ги видим в оптимално състояние.Нищо повече.Знае ли някой причината,поради която Маркович не играе?Звучеше надъхан преди мача.
Точно ..че е първата грешна стъпка пролетта. Ми с нашите 3 месечни паузи ....според мен това си е като нов сезон, че и доста играчи сменихме като за полусезон. Наистина, след 3-4 мача ако няма промяна съм съгласен, ама сега след първата загуба и айде ...нека да видим! Още няколко мача спокойствие ще променят ли нещо? Ще изпаднем или ще се докопаме на 3 място, след като всичките ми твърдите, че нямаме шанс ...според мен Колю ще напипа нещата, но дори и да не успее поне да го оставим да пробва в още 2-3 мача ...наистина няма такива неблагодарници честно. Всъщност това е единствения ни треньор с който сме постигнали нещо ....вадете си сами изводите! 3 място ...финали за купи, спечелена купа, спечелена суперкупа! искам да питам кой ще дойде на негово място и ще ни вкара ли в тройката като сте толкоз надъхани?