А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vladu
Контакти:

Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Мнениеот vladu » 22 фев 2016 18:34

Кашчей написа:
blue avalanche написа:
snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !

Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе сте голямата работа и голямата публика...

Ти какъв стадион искаш в град с по-малко от 30 000 жители? "Г. Аспарухов" като е за 30 000 зрители, в колко мача годишно го пълните?!

Пълнят си го само с Лудогорец :)

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 22 фев 2016 19:25

Кашчей написа:
blue avalanche написа:
snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !

Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе сте голямата работа и голямата публика...

Ти какъв стадион искаш в град с по-малко от 30 000 жители? "Г. Аспарухов" като е за 30 000 зрители, в колко мача годишно го пълните?!

Човече, това което сте вие е всичко друго но не и публика. Вие сте като ловешките ви събратя СЕМКАДЖИЙ. Отбор на комплексар с много пари. Станал и ръкомаха към терена и съдията, смешен.
А за Герена не се притеснявай кога се пълни, нито сте ни на титлите, нито на фенската маса, че да се сравнявате с нас.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2016 19:36

comorad написа:Човече, това което сте вие е всичко друго но не и публика. Вие сте като ловешките ви събратя СЕМКАДЖИЙ. Отбор на комплексар с много пари. Станал и ръкомаха към терена и съдията, смешен.
А за Герена не се притеснявай кога се пълни, нито сте ни на титлите, нито на фенската маса, че да се сравнявате с нас.

Как реши, че съм от Разград и съм фен на "Лудогорец"?! Иначе сте много, вярно е, толкова много, че пълните "Г. Аспарухов" целия, ама за 3 мача общо, и то с "Лудогорец".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 фев 2016 20:25

Кашчей написа:
comorad написа:Човече, това което сте вие е всичко друго но не и публика. Вие сте като ловешките ви събратя СЕМКАДЖИЙ. Отбор на комплексар с много пари. Станал и ръкомаха към терена и съдията, смешен.

Как реши, че съм от Разград и съм фен на "Лудогорец"?! Иначе сте много, вярно е, толкова много, че пълните "Г. Аспарухов" целия, ама за 3 мача общо, и то с "Лудогорец".

Пълнят те, последния път при 16000 места нямаха 13000. Ако това е пълнене така да е. За последно май го напълниха че да напишат ЩАМПИОНИ. :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2016 21:08

wilge написа:
W84me написа:Мача си беше Х отвсякъде. Лудогорец имаха 1 точен удар, ние имахме 2.

За кой мач става въпрос? И как вкараха два гола с един удар?

Колко удара имаха Лудогорец за цял мач? Говорим за точни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2016 21:29

W84me написа:
wilge написа:
W84me написа:Мача си беше Х отвсякъде. Лудогорец имаха 1 точен удар, ние имахме 2.

Ако броим головете,минимум два.Защо,ти да не искаш да кажеш че са ви били без топката да е ритната към вратата?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2016 21:35

Готвача написа:
W84me написа:
wilge написа:

Ако броим головете,минимум два.Защо,ти да не искаш да кажеш че са ви били без топката да е ритната към вратата?

Не, той прогнозираше 0:3 и от вчера гледа стерео, като .... оня от аватара му :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2016 21:45

Red_Neck написа:
Готвача написа:
W84me написа:
wilge написа:

Не, той прогнозираше 0:3 и от вчера гледа стерео, като .... оня от аватара му :)

Аз сега обърнах внимание какви ги е изтипосал.Имали според въпросният евро... един точен и един ...неточен удар във вратата,от които произлезли два гола.Абе колега,щом топката е във вратата,значи има ии удар към нея.Не мога да разбера защо ти е толкова трудно да го проумееш.Това се отнася за "оня" с погледа. :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 фев 2016 22:23

Ето за Синия тръст ..
Отговор на въпроса "Защо нашия сектор е такъв? ".Двете издевателства на армейците -едното от шампионския мач май 2012, другото - септември 2012 , пак 1:0 за нас

Изображение

Оттогава се взеха мерки да не пострада домакинската публика, която с нищо, подчертавам с НИЩО не провокира гостуващите фенове !

Чух че влезлите събрали билети и се опитали да ги дадат на онези отвън за да влязат.. Така ли правите, бе ?? Да де ама ние не сме Ловеч, казвал съм и друг път...

Иначе мача - доволно слаб, едва ли ше се помни много. Аз очаквах повече от Лудогорец, слабичко играха...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 22 фев 2016 22:51

Да се радват,че чичо Гошо прибра отбора.Не ги остави да си играят играта.Стара негова слабост.Както се казва,опита се да вкара агнетата от подуене във вълчото леговище :)

Върни се в “Левски”