Кашчей написа:blue avalanche написа:snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !
Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души.![]()
![]()
Иначе сте голямата работа и голямата публика...
Ти какъв стадион искаш в град с по-малко от 30 000 жители? "Г. Аспарухов" като е за 30 000 зрители, в колко мача годишно го пълните?!
Пълнят си го само с Лудогорец