Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 22 фев 2016 16:55

Thsmith написа:Олее.. Той разкри световната конспирация! Спасени сме! :lol: Каква изненада, че сега се опитва да философства върху атентатите в Ню Йорк.
Жечко, не се занимавай с такива неща. Много са сложни. По хубаво пробвай да нищиш нещо по просто, а например какви ги върши ФСБ за да предизвика войната в Чечня и колко атентата с се случват.

il4o_iliew написа:
Thsmith написа:Не преди Кадафи, а преди Асад да се запъне и Путин и черньото да го спасят НЯМАШЕ ISIS.
И аз никога не съм подкрепял начинът по който се случиха нещата след свалянията в тези държави. Доказано е, че тези талибани са първобитни и нямат качествата да живеят в нормална демократична държава. Трябва им един вид суверен, който да ги натиска и със сила да ги цивилизова постепенно. Такива като Мубарак или Пехлави. И подчертавам цивилизова, а не да ги подготвя за терористи.

Пич, стига писа глупости, моля те.

Тези талибани от Либия живяха при Кадафи в пъти по-добре от нас. Хиляди българи ходеха да работят в Либия. Нали знаеш, че демокрация не е равно на цивилизация. Това дали живееш в т.нар "демокрация" съвсем не те прави цивилизован.

И хората не стават терористи ей така, щото не са цивилизовани и са черни. И ти ще станеш терорист ако утре Америка/Нато дойдат хвърлят бомби над София, Варна, Пловдив, Бургас и половина Блгария и ти унищожат къщата, убият детето/жената. И на теб няма да ти е много до речи кой бил цивилизован и кой не и какво е цивилизация.

цитат 2: Изместваш фокуса на това, което казах. А то е, че либийците живяха добре при Кадафи и са били най-богатата държава в цяла Африка. Не искам да обсъждам либийската народопсихология.

Това, че не са живяли в демокрация съвсем не ги прави по-малко цивилизивани. Демокрацията е просто една фасада, зад която стои олигархията-нова форма на авторитаризъм, но това е друга тема.

Абе Жечко, ти сигурно като те наплюе някой си си мислиш, че вали? Какво ми говориш как са живели либийците и дори се опитваш да ме убеждаваш. Къде видя дори една сричка от мен на тази тема? Защо реши, че ме интересува дали си клатят краката, дали тях ги клатят, дали ядат фекалии и какво изобщо правят? Интересува ме да не са Али Баба или поне да си седят оградени от една стена като в зоологическа градина и да не създават проблеми на останалия свят. Интересува ме да не ставаме свидетели на Локърби или на взривявания на барове, на финансиране на опити за партизанска война спрямо Хонекер и етк. Другото ми е през онази работа. Затова казвам, че трябва някой със сила да ги цивилизова и да им избие талибанските дивотии и да пробва да ги направи бели хора (след едно-две поколения)

Ти си никой, анадън му, никой! Затова не можеш "да казваш" кой как да живее и на кой бог да се моли. Аман от фашисти и комунисти!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 фев 2016 17:00

1982 написа:
petko.h.markov написа:то защо им трябваше и този цирк със самолетите,който да бъде разбит на пух и прах от такива като теб.

Мен ми е интересно, щом не е имало самолети, къде са се дянали тези 2 полета, които са излетели от Бостън, щото и до ден-днешен не са кацнали никъде. Изображение

Ами, хората, качили се на тези полети, защо близките им ги оплакват .... или може би ЦРУ и ФБР са платили на близки и роднини да твърдят, че техните роднини и приятели са умрели, а самолетите са излетели празни и после са ги разбили на някое скришно местенце, без да се усети нкой. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точно тези самолети могат да се управляват от земята и могат да бъдат навсякъде ;) Пък и не е нужно да се разбиват, достатъчно е да им сменят черните кутии и да им сменят номерата 8-) Пътниците са избити, бъди сигурен в това 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 фев 2016 17:12

petko.h.markov написа:Ако е последното,то защо им трябваше и този цирк със самолетите,който да бъде разбит на пух и прах от такива като теб.
Просто гърмят,кулите падат и атентата го приписват на терористите.

1. "Колкото по–голяма е една лъжа, толкова по–лесно ще ѝ повярват."
2. Как ще бъде обяснено на хората, че някакви арабели тайно са внесли огромни количества експлозив в няколко различни сгради из САЩ, като една от тях е "Пентагонът", а никой не е разбрал?
3. Застраховка - аз лично не знам какви клаузи е имало, но може това също да е причина именно самолети да са, а не друго.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 фев 2016 17:31

Ще добавя други любопитни факти в нов пост:

The section of the Pentagon hit by Flight 77 had just undergone a $258  million rearmament, in which walls had been strengthened and reinforced windows had been installed. Many right next to the plane’s point of impact remained intact.
Номер 9: http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... t-911.html

The Day Before 9/11: Suspicious Events of Sept. 10, 2001

. Rumsfeld Announces 2.3 Trillion Dollars Missing from Pentagon | CBS News (Sept 10th, 2001)
http://www.youtube.com/watch?v=u_ZOGzs9xSs
The next morning the Pentagon is hit in the exact location where budget analysts were trying to track down the missing money, killing analysts and destroying records.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 19:40

Смит, кой си ти, та си тръгнал да цивилизоваш който и да е и да съдиш този или онзи?! Ти си един ограничен расист и ксенофоб, латентен садист, жалко подобие на човешко същество с нула емоционална интелигентност/емпатия. Не се надценявай толкова. Нито си по-цивилизован, нито си по-умен/хитър от тези, които искаш да превъзпитаваш. Напротив даже. Ако искаш да въздаваш справедливост, отиди в Саудитска Арабия. Там е пълно с талибани. Кралството даже ще ти дава заплата да ги колиш/превъзпитаваш. Ще те вземат. Ето обявата:
http://clubz.bg/19941-obqva_sauditska_a ... _8_palachi
Благодари ми после като те вземат, щото ти си роден за тази работа. Сигурен съм.

Там ще имаш терен да излекуваш емоционалната си извратеност. Щото ти си един напълно извратен тип, съчетаващ в характера си екстремен расизъм със садизъм.

Ако не стане, насочи се към Столипиново/някое циганско гето в София или там, където живееш. Сигурен съм, че ще успееш да ги цивилизоваш, предотвратявайки в зародиш някой атентат. :idea:
Последна промяна от il4o_iliew на 22 фев 2016 19:50, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 19:49

petko.h.markov написа:Просто гърмят,кулите падат и атентата го приписват на терористите.

Как ще припишат атентата на терористи, които са слагали в продължение на месеци/години експлозиви в трите небостъргача? Коя е фирмата, която отговаря за охраната на сградата? Знаеш ли колко време отнеме да се планира и реализира контролирано събаряне на три небостъргача в Манхатън? Кои са тея арабски терористи, направлявани от мъж в пещера в Афганистан на хемодиализа, които са го направили?

Сериозно ли ме питаш това? Сам не можа ли да се сетиш? :o
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 19:58

ИлчУ всичко е разучил, нЕма шест-пет. Изображение Тия - ЦРУ, са ебати баушите, един атентат не могат да организират като хората, оставили са си ръцете. :lol: :lol: :lol:

Същата работа беше и със Шарли Ебдо, няколко часа след "атентата", в този форум вече имаше тема, разкриваща пошлия театър на ЦРУ и френските служби. :mrgreen: :mrgreen: За русофилите-копрофили няма тайниЙ в този свят. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 19:59

1982 написа:
petko.h.markov написа:то защо им трябваше и този цирк със самолетите,който да бъде разбит на пух и прах от такива като теб.

Мен ми е интересно, щом не е имало самолети, къде са се дянали тези 2 полета, които са излетели от Бостън, щото и до ден-днешен не са кацнали никъде. Изображение

Ами, хората, качили се на тези полети, защо близките им ги оплакват .... или може би ЦРУ и ФБР са платили на близки и роднини да твърдят, че техните роднини и приятели са умрели, а самолетите са излетели празни и после са ги разбили на някое скришно местенце, без да се усети нкой. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кои близки? Платените актьори, които като циркува трупа обикалят Америка да разказват за загиналите си близки?

Какъв самолет? Данните на авиодиспечерите показват, че и двата самолета са в небето след като уж са се разбили.

Как е станало, прочети за операция Нортуд-там има доста идеи.

Ама ти не се задълбочавай в такива сложни неща. Ти нали беше този, които ни убеждаваше, че е нормално алуминиев самолет да прореже стоманен небостъргач в противовес с третия закон на Нютон, три небостъргача да паднат свободно, заради пожар и т.н. След като толкова лесно, като една типична овца си приел за чиста монета това, не се кахъри за другите глупости. :lol: Не може да искаш например от едно теле да разбира от квантова механика, та и при теб е нещо подобно.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 20:01

1982 написа:ИлчУ всичко е разучил, нЕма шест-пет. Изображение Тия - ЦРУ, са ебати баушите, един атентат не могат да организират като хората, оставили са си ръцете. :lol: :lol: :lol:

Същата работа беше и със Шарли Ебдо, няколко часа след "атентата", в този форум вече имаше тема, разкриваща пошлия театър на ЦРУ и френските служби. :mrgreen: :mrgreen: За русофилите-копрофили няма тайниЙ в този свят. 8-) 8-)

Разкажи ни моля, титане на мисълта пак за пожара и събарянето/падането на трите небостъргача. За якостта на стоманата и стопяването й от керосина. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 20:04

il4o_iliew написа:Кои близки? Платените актьори, които като циркува трупа обикалят Америка да разказват за загиналите си близки?

Класик Изображение

Колко им плащат на тия акьори, имаш ли инфо, да взема и аз да се запиша, имам няколко роднини в Америка, мога да "прежаля" един-двама. Изображение Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”