Ралке ако беше играла футбол щеше да знаеш че след такова влизане ако има контакт, потърпевшия няма как да е вкарал гол след това,понеже се намира в спешно отделение.
Опасна игра ИМА.
Червен картон Задължителен.
Контакт НЯМА.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Някой каза, че нямало никакъв фаул, ходи се прегледай.
И Прохи НЕ Е чех, а словак!
eelche написа:След поредната гавра на Лудогорец с това посмешище на отбор,което представлява Левски през последните 4 години дали някой нещо е помислил за оставка?
Тоя Стойчо Стоев го слушам в момента в Спортал.бг след мача, с един такъв примиренченски глас като жена с половин уста призна че отбора ни е разграден двор и не той ами дори Моуриньо,Гуардиола и Венгер да дойдат пак няма да има прогрес...
Аз искам да попитам тука феновете на Гонзо дето му целуват задника колко сезона още ще ни провали,колко сезона ще завършваме втори заради ГЕНИАЛНИТЕ му мениджърски способности?
Колко мача със значение (разбирай титла,купа или ЕКТ) сме спечелили под ръководството на Гонзо заедно с подчинените му "треньори"? Аз не се сещам за нито един !
В Испания Реал може да мачка с по 5-6-7 гола всеки мач, падне ли от Барса айде Жозе,айде Рафа Adiós!
Питам се няма ли някаква сила която да разкара това посмешище осмокласник завинаги от "Герена"?
snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !
blue avalanche написа:snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !
Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души.![]()
![]()
Иначе сте голямата работа и голямата публика...
blue avalanche написа:snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души.![]()
![]()
Иначе сте голямата работа и голямата публика...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта