А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Мнениеот JACKO » 22 фев 2016 10:22

[quote="ralka_levskarka"]Някой каза, че нямало никакъв фаул, ходи се прегледай.
Изображение

Ралке ако беше играла футбол щеше да знаеш че след такова влизане ако има контакт, потърпевшия няма как да е вкарал гол след това,понеже се намира в спешно отделение.

Опасна игра ИМА.
Червен картон Задължителен.
Контакт НЯМА.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2016 10:48

Изненадващо непривлекателен двубой за гледане. Без положения и запомнящи се атаки. Защитните валове бяха свели шансовете на съперника до минимум. Единствените грешки отзад бяха наказани с голове- Прохазка я обърка за първия, а защитата на Лц-за третия. Мачът бе практически решен от фаула. Левски не заслужаваше да загуби, но това е положението...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 фев 2016 11:40

Aз съм доволен от играта, като за първи мач с толкова много нови футболисти изобщо не стояхме зле на терена. Да първите 20 минути бяха стресирани, но после се поотпуснаха. Определено в този отбор вече има доста потенциал и футбол, и за първи път от години имаме както конкуренция в отбора така, и физическа подготовка, а не рухваме след 60 минута както беше при Екима!

Пред този отбор има много път и работа но определено играчи като Лукин, Бурабия, Монголо и Нар си личи че не са разни туристи а футболисти. И нивото ни ще расте от мач на мач в който този отбор се обиграва. Според мен много скоро ще имаме най-после много сериозен отбор.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2016 12:27

ralka_levskarka написа:Някой каза, че нямало никакъв фаул, ходи се прегледай.
Изображение

И Прохи НЕ Е чех, а словак!

За някои болни мозъци, червен се дава само ако има счупени крака.
Всеки нормален човек вижда, че това е абсолютен червен картон.
Червен се дава и при опасна игра, застрашаваща здравето на играча.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 22 фев 2016 12:47

Слаб мач.Не виждам как с тази игра Лудогорец или Левски ще направят нещо в турнирите. Лудогорец когато играха с късмет в ШЛ бяха по добри, а в групите на ЛЕ се влиза още по трудно. Иначе Лудогорец в този мач освен късмет имаше и нещо друго в повече. Маселиньо. За нашето жалко пъвенство той е по голям фактор от Меси в Испания.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 фев 2016 13:47

eelche написа:След поредната гавра на Лудогорец с това посмешище на отбор,което представлява Левски през последните 4 години дали някой нещо е помислил за оставка?

Тоя Стойчо Стоев го слушам в момента в Спортал.бг след мача, с един такъв примиренченски глас като жена с половин уста призна че отбора ни е разграден двор и не той ами дори Моуриньо,Гуардиола и Венгер да дойдат пак няма да има прогрес...

Аз искам да попитам тука феновете на Гонзо дето му целуват задника колко сезона още ще ни провали,колко сезона ще завършваме втори заради ГЕНИАЛНИТЕ му мениджърски способности?

Колко мача със значение (разбирай титла,купа или ЕКТ) сме спечелили под ръководството на Гонзо заедно с подчинените му "треньори"? Аз не се сещам за нито един !

В Испания Реал може да мачка с по 5-6-7 гола всеки мач, падне ли от Барса айде Жозе,айде Рафа Adiós!

Питам се няма ли някаква сила която да разкара това посмешище осмокласник завинаги от "Герена"?

Ееееххх...Гонзо,та Гонзо...
Когато Гонзо беше треньор в Ч.море да не би да спечелихме всички купи? Или поне една? Пак ли беше виновен?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 фев 2016 15:31

Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Да попитам (за един приятел, не за мен) защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !
Последна промяна от snakebite на 22 фев 2016 16:01, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 фев 2016 15:51

snakebite написа:Пичове от Левски другия път елате 650 за да не се блъскате !
Гледам че някакъв "Син тръст" ли е, какъв е , недоволствал що сте били натъпкани като сардели ! На вас не може да се угоди. Жалки ревльовци ..
Когато започнете да се държите нормално, ще имате и нормални условия , същото важи и за ЦСКА, заради, които апропо клетката е в тоя вид !
И мен в Букурещ ме претърсваха 5 пъти като престъпник,ама не мрънкам, - домакина поставя условия, ако не си съгласен си стоиш вкъщи !
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?
Когато заприличаме на Англия или някоя друга западна страна и си гледаме един до друг мачовете , тогава няма да ги има и тези грозни клетки !

Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе сте голямата работа и голямата публика...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 фев 2016 17:47

blue avalanche написа:
Апропо да попитам, защо затвориха всички бензиностанции - от Търново до София, заради сините ви очи или нещо друго ?

Аз в студиото преди мача разбрах,че смешното ви стадионче е с капацитет 6 500 души. :mrgreen: :mrgreen:

Ей на това смешно стадионче сини и червени си ходят насрани всеки мач !
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2016 18:00

blue avalanche написа:

Ти какъв стадион искаш в град с по-малко от 30 000 жители? "Г. Аспарухов" като е за 30 000 зрители, в колко мача годишно го пълните?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”