diplomat написа:dunavfc написа:diplomat написа:dunavfc написа:Значи задавам следният хипотетичен въпрос. Волен Сидеров предлага 50 % от субсидиите да отиват задължително за благотворителност, дали към частни лица, фондации, училища, болници и т.н. няма значение. Ти, как би гласувал !? Или пък предложи, всички пенсионери да се возят в градският транспорт безплатно !?
Ще гласуват "против" само и само да направиш мръсно на Сидеров, вместо да подкрепиш неща, които са в интерес на хората, които се предполага, че ти трябва да защитаваш и да се бориш за техните права.
Страшно много бъркаш понятията. Какво общо има лицемерието със здравият и обективен разум !? Когато нещо е ОЧЕВАДНО правилно, без значение, дали говорим за Сидеров, Георгиев или Хюсеинов, защо трябва да си против на инат !? За мен това е ограничено мислене, мислене на човек, който няма широк мироглед за нещата.
Широк поглед мога да имам, когато видя политическия кръг тотално подменен с нови лица, които да имат нови идеи, да не бъдат обременени от тъмно минало или от зависимости към разни мафиотски или чужди институции и да управляват държавата по ПРИЗВАНИЕ, а не само да си гледат кариерите.
Ще ми отговориш ли все пак на хипотетичните въпроси !?
Хипотетичните ти въпроси са безсмислени в случая, защото изобщо не са приложими в практиката.Нещо по-реалистично дай и може да ти отговоря.
Кое не е приложимо, бе приятелю