Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 19:45

1982 написа:А за Крим кой наруши международното право, къде беше ти тогава, за да се възмутиш ?? ;)

Украйна, а Крим отказа да бъде част от нарушението и да признае незаконната власт, и се присъедини към Федерацията. 8-)
Последна промяна от HoUs4oOL на 01 фев 2016 19:46, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 19:46

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Лъжец.

И, не, не ми вади онези "избори", и ние си имахме такива "избори" 45 години.

Ем, през оная работа ми е какво си имал и какво мислиш, ей това имам предвид, като казвам, че като не ти изнася нещо си го квалифицираш като невярно и пропагандно, много си свалил нивото тия дни. ;)

Айде, айде, не ми увъртай, и ти много добре знаеш как 45 години се крепи една власт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:46

1982 написа:
Ама как бързо отклоняваш темата, като стане дума за честни избори ..... някой май го е страх какво ще реши сирийският народ, ако бъде попитан.

Напротив сирийския народ беше попитан и сирийците със смазващо мнозинство преизбраха Асад. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:47

1982 написа:
Айде, айде, не ми увъртай, и ти много добре знаеш как 45 години се крепи една власт.

Искаш да кажеш 67 години. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 19:47

il4o_iliew написа:
diplomat написа:Прав си за Путин. Той многократно е казвал, че Асад НЕ трябва да си ходи. :lol:

Ти как ще се почувстваш, ако Обама или американският посланик каже, че българският премиер трябва да напусне?

Честно казано, напълно ще съм съгласен с тях. :lol: Ти няма да си съгласен, само защото САЩ го казват ли? :roll: Значи в момента в който Боко бъде отхвърлен от американците, ти ще го заобичаш, така ли?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 19:47

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ама как бързо отклоняваш темата, като стане дума за честни избори ..... някой май го е страх какво ще реши сирийският народ, ако бъде попитан.

Питаха го и 88% казаха, че обичат Асад, това, че на 1982 от булгерия не му отърва е друга тема. :lol:

Да де, и ние с по толкова си преизбирахме БКП 45 години.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 19:48

il4o_iliew написа:
1982 написа:
il4o_iliew написа:Причината никой да не защитава НАТО и Америка е простичка. Те действат в нарушение на международното право,

А за Крим кой наруши международното право, къде беше ти тогава, за да се възмутиш ?? ;)

Като си почнал кажи ни малко за военната хунта и майдана-десен сектор, неонацистите и кой им даде пари за военния преврат. Кой ги въоръжи и т.н.

Ще ти разкаже, ама ти кажи за международното право. :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 19:48

diplomat написа:Честно казано, напълно ще съм съгласен с тях. :lol: Ти няма да си съгласен, само защото САЩ го казват ли? :roll: Значи в момента в който Боко бъде отхвърлен от американците, ти ще го заобичаш, така ли?

Вероятно ще подкрепи не Борисов, а българския суверенитет, който би бил нарушен от сащ.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 19:49

1982 написа:Да де, и ние с по толкова си преизбирахме БКП 45 години.

Хубаво число, толкова горе долу е и рейтинга на Путин, толкова някъде беше и рейтинга на неодобрение на Буш в Германия и Франция. :)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:49

diplomat написа:Честно казано, напълно ще съм съгласен с тях. :lol: Ти няма да си съгласен, само защото САЩ го казват ли? :roll: Значи в момента в който Боко бъде отхвърлен от американците, ти ще го заобичаш, така ли?

Къде в поста си съм написал ББ? Казах бг премиерът. Няма значение кой е той и няма значение дали Путин или Обама го направи. Ако е някой външен политик. Например краля на Йордания каже, че българският премиер и президент трябва да напуснат поста си?

Върни се в “Свободна зона”