1982 написа:А за Крим кой наруши международното право, къде беше ти тогава, за да се възмутиш ??
Украйна, а Крим отказа да бъде част от нарушението и да признае незаконната власт, и се присъедини към Федерацията.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:А за Крим кой наруши международното право, къде беше ти тогава, за да се възмутиш ??
HoUs4oOL написа:1982 написа:Лъжец.
И, не, не ми вади онези "избори", и ние си имахме такива "избори" 45 години.
Ем, през оная работа ми е какво си имал и какво мислиш, ей това имам предвид, като казвам, че като не ти изнася нещо си го квалифицираш като невярно и пропагандно, много си свалил нивото тия дни.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:
Ама как бързо отклоняваш темата, като стане дума за честни избори ..... някой май го е страх какво ще реши сирийският народ, ако бъде попитан.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:
Айде, айде, не ми увъртай, и ти много добре знаеш как 45 години се крепи една власт.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:diplomat написа:Прав си за Путин. Той многократно е казвал, че Асад НЕ трябва да си ходи.
Ти как ще се почувстваш, ако Обама или американският посланик каже, че българският премиер трябва да напусне?
HoUs4oOL написа:1982 написа:Ама как бързо отклоняваш темата, като стане дума за честни избори ..... някой май го е страх какво ще реши сирийският народ, ако бъде попитан.
Питаха го и 88% казаха, че обичат Асад, това, че на 1982 от булгерия не му отърва е друга тема.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
il4o_iliew написа:1982 написа:il4o_iliew написа:Причината никой да не защитава НАТО и Америка е простичка. Те действат в нарушение на международното право,
А за Крим кой наруши международното право, къде беше ти тогава, за да се възмутиш ??
Като си почнал кажи ни малко за военната хунта и майдана-десен сектор, неонацистите и кой им даде пари за военния преврат. Кой ги въоръжи и т.н.
diplomat написа:Честно казано, напълно ще съм съгласен с тях.Ти няма да си съгласен, само защото САЩ го казват ли?
Значи в момента в който Боко бъде отхвърлен от американците, ти ще го заобичаш, така ли?
1982 написа:Да де, и ние с по толкова си преизбирахме БКП 45 години.
diplomat написа:Честно казано, напълно ще съм съгласен с тях.Ти няма да си съгласен, само защото САЩ го казват ли?
Значи в момента в който Боко бъде отхвърлен от американците, ти ще го заобичаш, така ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта