il4o_iliew написа:Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери.
Обаче татко Путин може да го съди, а?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
il4o_iliew написа:Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери.
ivan56 написа:За едно си прав, губя си времето, през работно време.За разлика от много пишещи тук, нито се имам за някакъв капацитет, нито съм последна инстанция.Не слагам в мненията си "точка" , "казах" и тн.
il4o_iliew написа:Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.
Ми като "са ти през хОя" какво ни се караш, че не сме осъждали Асад, който ги избивал. Нали според теб е добре тва. Значи Асад е пичага. Какво се квакнали всички толко против него? И без това ви е "през хОя".
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:il4o_iliew написа:Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.
Ми като "са ти през хОя" какво ни се караш, че не сме осъждали Асад, който ги избивал. Нали според теб е добре тва. Значи Асад е пичага. Какво се квакнали всички толко против него? И без това ви е "през хОя".
Квакаме, че ни навирате тук глупостите колко по-различни са Путин и ко от американците и НАТО.Това е.
Основната разлика е, че не съм видял някой да скача като петле да защитава американците и НАТО, за разлика от любимата ви Русия.
fcb_bg написа:ivan56 написа:il4o_iliew написа:Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.
Квакаме, че ни навирате тук глупостите колко по-различни са Путин и ко от американците и НАТО.Това е.
Основната разлика е, че не съм видял някой да скача като петле да защитава американците и НАТО, за разлика от любимата ви Русия.
Кат видя една санкция да бъде наложена на тия Щати от справедливия демократичен свят където рулира "международното право", тогава ще спра да ги плюя тия изедници.
[offtopic]Почти ще спра.[/offtopic]
diplomat написа:il4o_iliew написа:Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери.
Обаче татко Путин може да го съди, а?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:Чакай малко. Не Путин е казвал многократно, че Асад трябва да си ходи. Оланд, Камерън, Обама го направиха многократно. Също и Кери. Не е тяхна работа да казват кой да управлява Сирия. Това е работа само и единствено на сирийския народ.
il4o_iliew написа:Това е работа само и единствено на сирийския народ.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ivan56 написа:Квакаме, че ни навирате тук глупостите колко по-различни са Путин и ко от американците и НАТО.Това е.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:Ама колко си циничен ..... все едно някога е питан сирийският народ, 45 години диктатура на семейство Асад.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта