Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 18:06

il4o_iliew написа:Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери. ;)

Обаче татко Путин може да го съди, а? :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 18:22

ivan56 написа:За едно си прав, губя си времето, през работно време.За разлика от много пишещи тук, нито се имам за някакъв капацитет, нито съм последна инстанция.Не слагам в мненията си "точка" , "казах" и тн.

Туряш "Факт!" и си пич. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 18:25

il4o_iliew написа:
Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.

Ми като "са ти през хОя" какво ни се караш, че не сме осъждали Асад, който ги избивал. Нали според теб е добре тва. Значи Асад е пичага. Какво се квакнали всички толко против него? И без това ви е "през хОя".

Квакаме, че ни навирате тук глупостите колко по-различни са Путин и ко от американците и НАТО.Това е.
Основната разлика е, че не съм видял някой да скача като петле да защитава американците и НАТО, за разлика от любимата ви Русия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 18:29

ivan56 написа:
il4o_iliew написа:
Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.

Ми като "са ти през хОя" какво ни се караш, че не сме осъждали Асад, който ги избивал. Нали според теб е добре тва. Значи Асад е пичага. Какво се квакнали всички толко против него? И без това ви е "през хОя".

Квакаме, че ни навирате тук глупостите колко по-различни са Путин и ко от американците и НАТО.Това е.
Основната разлика е, че не съм видял някой да скача като петле да защитава американците и НАТО, за разлика от любимата ви Русия.

Кат видя една санкция да бъде наложена на тия Щати от справедливия демократичен свят където рулира "международното право", тогава ще спра да ги плюя тия изедници.

[offtopic]Почти ще спра. :mrgreen:[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 18:37

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
il4o_iliew написа:

Кат видя една санкция да бъде наложена на тия Щати от справедливия демократичен свят където рулира "международното право", тогава ще спра да ги плюя тия изедници.

[offtopic]Почти ще спра. :mrgreen:[/offtopic]

Хахаха, Ванката ти пише едно, а ти ломотиш за нещо съвсем различно. :lol: Нямате оправия.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:24

diplomat написа:
il4o_iliew написа:Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери. ;)

Обаче татко Путин може да го съди, а? :lol:

Чакай малко. Не Путин е казвал многократно, че Асад трябва да си ходи. Оланд, Камерън, Обама го направиха многократно. Също и Кери. Не е тяхна работа да казват кой да управлява Сирия. Това е работа само и единствено на сирийския народ. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 19:27

il4o_iliew написа:Чакай малко. Не Путин е казвал многократно, че Асад трябва да си ходи. Оланд, Камерън, Обама го направиха многократно. Също и Кери. Не е тяхна работа да казват кой да управлява Сирия. Това е работа само и единствено на сирийския народ. ;)

Обама даже броеше дните на Асад. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 19:28

il4o_iliew написа:Това е работа само и единствено на сирийския народ. ;)

Ама колко си циничен ..... все едно някога е питан сирийският народ, 45 години диктатура на семейство Асад.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:29

ivan56 написа:Квакаме, че ни навирате тук глупостите колко по-различни са Путин и ко от американците и НАТО.Това е.

Причината никой да не защитава НАТО и Америка е простичка. Те действат в нарушение на международното право, като подклаждат конфликти, рушат държави, избиват милиони цивилни, финансират терористи и предизвикват мигрантски вълни, които дестабилизират цяла Европа.

Така че да, Путин е много по-различен от американците от НАТО по простичката причина, че не е направил нищо от това, което западните му партньори и съюзници направиха. Путин е по-различен и с това, че е едиственият, който действа в Сирия легално и не нарушава суверенитета на независима държава. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 19:33

1982 написа:Ама колко си циничен ..... все едно някога е питан сирийският народ, 45 години диктатура на семейство Асад.

Питан е, да. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”